"Бронзовий" старт у виконанні Олега Вередиби

19:40 | 28 июня 2018

У стартовий змагальний день чемпіонату Європи серед кадетів у Сараєво "бронзу" Україні приніс дніпрянин Олег Вередиба у вазі до 55 кілограмів (на п"єдесталі - другий праворуч).

 

 

 

Недарма саме із цим спортсменом пов"язував медальні сподівання старший тренер кадетської збірної хлопців Артем Василенко. Свій "призовий шлях" на міжнародній арені Олег почав рік тому, коли у липні 2017-го посів третє місце на Європейському Олімпійському юнацькому фестивалі в угорському Дьєрі. 2018-й приніс дніпрянину цілу колекцію медалей. У кадеських турнірах у категорії до 55 кілограмів Вередиба здобув три "срібла" на Кубках Європи у Загребі, у Клуж-Напоці й у Берліні, а також три "бронзи" - на Кубках Європи в Фолоніці й Тепліце та на Кубку Африки в Касабланці. Плюс у тій же Касабланці у змаганнях серед юніорів до 21 року став другим у вазі до 60 кілограмів. Тепер - "бронзова" сходинка чемпіонату Старого Світу серед спортсменів до 18-ти.

 

 

На жаль, за крок до медалі зупинилися Анастасія Балабан із Одеси (до 40 кг) і Дарина Ляшук із Любомля Волинської області (до 44 кг), котрі стали п"ятими.

 

Сітки у вагових категоріях можна подивитися, натиснувши ТУТ.

 

У п"ятницю виступатимуть четверо українців: до 73 кг - Артем БУБИР, Михайло ШАПОВАЛОВ (обидва - Дніпро); до 52 кг - Сніжана ПЛІШ (Надвірна Івано-Франківської області), до 63 кг - Анастасія МЕЛЬНИК (Полтава).

Добавить комментарий

Имя (обязательное)

Обновить
Источник