Каланіна і Волошин отримали відзнаки НОК

14:40 | 25 июня 2018

У понеділок відбулася урочиста церемонія нагородження найкращої спортсменки квітня за версією Національного олімпійського комітету України Єлизавети Каланіної і її тренера Василя Волошина.

 

 

На фото - Василь ВОЛОШИН, Сергій БУБКА, Єлизавета КАЛАНІНА І Роман НАСІРОВ.

 

«Українська школа єдиноборств завжди займала лідируючі позиції в світі, тому дуже приємно, що у нас є такі успішні спортсменки. Дзюдо в Україні має чудові давні традиції», - зазначив Сергій Бубка.

Говорячи про чудовий «бронзовий» здобуток Єлизавети Каланіної у вазі понад 78 кілограмів на квітневій європейській першості в Тель-Авіві головний олімпієць відзначив: «Для Лізи це перша в її кар"єрі нагорода чемпіонату Старого Світу. Крім цього бронзова медаль Єлизавети стала найвищим досягненням за всю історію дзюдо Полтавщини».

«Василю Васильовичу, саме через вашу школу підготовки кадетських та юніорських національних збірних в різні роки пройшли такі відомі українські дзюдоїсти як: Георгій Зантарая, Сергій Дребот, Артем Василенко, Вадим Синявський, Станіслав Бондаренко та багато інших. Свого часу саме ви розгледіли в Єлизаветі потенціал й тепер впевнено ведете її та інших своїх вихованців до нових звершень», - сказав президент НОК.

Він висловив щирі слова подяки керівництву Федерації дзюдо України на чолі з Романом Насіровим за ефективну роботу та внесок у розвиток своїх видів спорту та українського спорту.

Зі свого боку, Єлизавета Каланіна іподякувала Олімпійському комітету на чолі з Сергієм Бубкою за відзнаку та постійну увагу й запевнила, що віддасть усі сили для здобуття заповітної ліцензії на Олімпійські ігри в Токіо-2020, де мріє успішно виступити.

Добавить комментарий

Имя (обязательное)

Обновить
Источник