Шість медалей із Словенії

20:40 | 24 июня 2018

У словенському Подчетртеку завершився турнір Кубку Європи. У неділю було здобуто чотири нагороди - "срібло" в Данила Гуцола, "бронза" в Олександра Міндили, Анастасії Сапсай і Василини Кириченко.

 

 

 

Для Данила - це вже третя європейська медаль цього сезону. Запорізький спортсмен у лютому в Софії на "European open" й на початку червня в Белграді на Континентальному кубку здобув "бронзу" у категорії до 100 кілограмів. Тепер він піднявся на сходинку вище. На змаганнях у Словенії Гуцол зазнав лише однієї поразки, поступившись у фіналі росіянину Арману Адамяну, котрий у 2018-му став другим на етапі "Гран-прі" в турецькій Анталії.

 

 

У цій же вазі - до "сотні" - виступав Олександр Міндила з Харкова. "Бронза" - його перша нагорода міжнародного рівня.

 

 

У надважкій категорії серед жінок обидві представниці України піднялися на "бронзовий" щабель рейтингу. Нинішній сезон для Анастасії Сапсай із Черкас складається доволі вдало. У березні у Варашаві на Кубку Європи вона виграла золоту нагороду. Відзначилася Анастасія і в іншому виді єдиноборств, ставши у травні чемпіонкою Старого Світу з самбо в Афінах. Тепер - "бронза" в Словенії.

 

Іншою "гілкою" турнірної "сітки" у вазі понад 78 кілограмів ішла Василина Кириченко зі Львова. У неї - теж третє призове місце.

 

До залікої сімки у неділю вдалося дійти ще чотирьом українцям. П"ятими стали Артем Харченко із Харкова (до 81 кг), Нодар Мачутадзе із Дніпра (понад 100 кг) і Наталія Смаль із Чернігова (до 70 кг), сьомими - Ігор Книш зі Львова (до 90 кг) і Юлія Гребеножко із Чернігова (до 63 кг).

 

Із "сіткою" змагань у категоріях можна ознайомитися, натиснувши ТУТ.

 

Про виступ українців у перший день - ТУТ.

 

У медальному заліку Україна - п"ята.

 

Добавить комментарий

Имя (обязательное)

Обновить
Источник