Марина Черняк здобула європейську "бронзу"!

19:10 | 26 апреля 2018

У перший змагальний день чемпіонату Європи в Тель-Авіві запорізька спортсменка Марина Черняк стала третьою у категорії до 48 кг. Дебютант турніру киянин Артем Лесюк посів п"яте місце у вазі до 60 кг.

 

 

 

Для ппідопічної тренера Андрія Бондарчука це вже друга нагорода такого рангу. 2014 року на чемпіонаті Старого Світу в Монпельє Марина теж піднялася на "бронзову" сходинку п"єдесталу пошани. На шляху до нинішньої медалі Черняк спочатку взяла гору над Катаріною Костою із Португалії, яка в цьому сезоні виграла "золото" і "срібло" змагань серії "Гран-прі" - відповідно в Анталії й Агадірі, а також "бронзу" Континентального кубку в Одівелаші. Потім поступилася угорці Єві Черновіцкі, яка, до речі, програла нашій Дар"ї Білодід рік тому на чемпіонаті Європи й у поєдинку за "золото" на тупрнірі Grand Slam у Дюсельдорфі. Але згодом вдало пішла "втішною" доріжкою. Перемогла Дінару Локманхекім з Туреччини, яка має в своєму активі "срібло" світової першості серед юніорів, а безпосередньо у суперечці за нагороду здолала француженку Мелані Клеман, що нинішнього сезону має "бронзу" Дюсельдорфа (Grand Slam) і Тбілісі ("Гран-прі").

 

Сітки у вагових категоріях:

 

Жінки

 

До 48 кг

 

До 52 кг

 

До 57 кг

 

Чоловіки

 

До 60 кг

 

До 66 кг

 

Завтра боротимуться чоловіки (до 73 і до 81 кг) і жінки (до 63 і до 70 кг). Україну представдяють Артем Хомула, Дмитро Канівець, Сергій Крівчач і Юдія Гребеножко.

Добавить комментарий

Имя (обязательное)

Обновить
Источник