Оригінальні поради від Дуброви і підкорена висота Турчин

17:55 | 20 марта 2018

На олімпійській базі в Кончі-Заспі триває збір, в якому беруть учать півсотні спортсменів. У вівторок дзюдоїісти провели ранкове й вечірне тренування в інтенсивній боротьбі.

 

 

 

По вісім поєдинків за кожне із двох занять проводять спортсмени. Такий режим практикувався минулої суботи, а також запланований на п"ятницю. Збір триватиме до 28 березня, після чого - виїзд, щоправда, обмеженим складом на турнір серії Гран-прі, що прийме Тбілісі.

 

 

"Постійно тисни на суперника! Зробив прийом у стійці, продовжуй боротися в партері. Це ж тобі не фехтування, де уколов - відстрибнув, уколов - відстрибнув", - було чути оригінальні поради від головного тренера Віталія Дуброви.

 

 

Методику наочної демонстрації практикував старший тренер чоловічої команди Артем Блошенко (на фото - другий праворуч). Він сам боровся зі спортсменами. А коли хтось дорікав тому, хто програвав наставнику, Артем Олексійович з усмішкою зауважував: "Та він піддається".

 

 

На заняття прийшов і старший тренер жінок Геннадій Білодід. По-перше, він привітав Кеджау Ньябалі з медаллю Гран-прі Агадіра. По-друге, він дивився, як тренуються за індивідуальною програмою ще дві призерки турніру в Марокко - Єлизавета Каланіна й Анастасія Турчин.

 

 

Що ж, дівчатам довелося попрацювати у протистоянні з хлопцями. І робили це вони гідно. На знімку - спарингує Єлизавета Каланіна.

 

 

А ще Анастасія Турчин, як кажуть, у черговому режимі підкорила висоту (у прямому сенсі) за допомогою каната.

 

 

Усі фото з тренування - ТУТ (розділ "Галерея").

Добавить комментарий

Имя (обязательное)

Обновить
Источник