Затверджено нову редакцію Статуту УФФК

17:50 | 17 апреля 2019
Українська федерація фігурного катання на ковзанах (УФФК) оновила свій Статут.

Українська федерація фігурного катання на ковзанах (УФФК) оновила свій Статут. Зміни до основного документу організації були ухвалені делегатами позачергової конференції УФФК, що відбулася сьогодні, 17 квітня.

Відкриваючи зібрання, на якому були присутні 28 представників з різних регіонів, президент УФФК Михайло Макаров нагадав,що 20 серпня 2018 року було проведено чергову звітну-виборчу конференцію, учасники якої проголосували за рішення відтермінувати  ухвалення нової редакції Статуту та продовжити роботу діючої Президії до затвердження її складу на позачерговій конференції. Він зазначив, що прийняття змін до документу диктувалося необхідністю привести його положення у відповідність до вимог закону України «Про громадські об’єднання». За час, що минув, відбулося активне обговорення всіх норм Статуту, в його новій редакції враховано чимало пропозицій регіональних організацій. Обмін думками щодо окремих положень продовжився під час позачергової конференції і в кінцевому підсумку делегати, яких було 19, ухвалили всі заплановані зміни.

«Нинішня конференція – це справді знакова подія для Федерації, адже за участі представників усіх наших обласних федерацій ми змогли прийняти зміни до Статуту з урахуванням усіх законодавчих вимог», - сказала віце-президент УФФК Ганна Турчинова в коментарі для нашого сайту. Вона відзначила ряд новел,які знайшли відображення в оновленому Статуті. Це, зокрема, скликання чергової конференції один раз на рік, а позачергової  - при наявності обставин упродовж 30 днів з моменту їх виникнення. «Скорочення термінів оголошення конференції та позачергової конференції – дуже важливі норми, адже світ стрімко змінюється та розвивається, відповідно комунікативні можливості людей нині значно досконаліші, ніж,скажімо, три роки тому. Цей факт неможливо було не врахувати», - наголосила Ганна Турчинова.

Віце-президент УФФК акцентувала увагу на тому, що, згідно з внесеними змінами, президент Федерації укладає та підписує господарські та інші договори, контракти винятково за попереднім погодженням з Президією УФФК. «Враховуючи негативний досвід, отриманий федерацією після діяльності попереднього керівника, який внаслідок необдуманих дій не лише змусив нас ходити по судах, але й заплатити чималу суму, було вирішено забрати у президента функцію підписувати будь-які фінансові зобов’язання. Віднині означена  ситуація не повториться», - заявила Ганна Турчинова.

Також, за її словами, з ухваленням нової редакції Статуту, УФФК отримала можливість сформувати реєстр своїх членів,оскільки за новими вимогами,членами федерації можуть бути лише фізичні особи.

Ганна Турчинова повідомила, що після реєстрації оновленого Статуту УФФК у Міністерстві юстиції України його текст буде розміщено на офіційному сайті організації.

Делегати затвердили склад Президії УФФК. До керівного органу увійшли президент УФФК Михайло Макаров, віце-президенти Даніль Амірханов, Віктор Петренко,Ганна Турчинова, генеральний секретар Анастасія Макарова, голова тренерської ради Марина Амірханова, голова суддівської колегії Юрій Балков,голова комісії атлетів Анна Хниченкова, голова медичної комісії Рубен Амбарцумов, члени президії Дмитро Дмитренко,Ірина Медведєва, Ольга Петрова та Тамара Цимбал.

Під час позачергової конференції було нагороджено групу працівників УФФК, спортсменів за успішну роботу та досягнення у минулому сезоні. Премії та подяки отримали президент Федерації фігурного катання на ковзанах міста Києва Ольга Петрова, судді ISU Анастасія Макарова (генеральний секретар УФФК), Ірина Медведєва, Наталія Круглова, тренери Марина Амірханова, Дмитро Дмитренко,Галина Чурілова, фігуристи Анастасія Архіпова, Анастасія Гожва, Андрій Кокура, Іван Шмуратко, Дар’я Попова та Володимир Бєліков.

Источник
Фигурное катание 19:05 | 23 июля 2020 ISU опублікувала квоти для національних команд на сезон 2020/2021 Фигурное катание 16:20 | 22 июля 2020 Український тренер в ОАЕ: вболіваю не лише за своїх підопічних, але й за фігуристів на батьківщині Фигурное катание 14:50 | 20 июля 2020 Серію Гран прі серед юніорів сезону 2020/21 скасовано через коронавірус Фигурное катание 13:05 | 14 июля 2020 Серія Challenger в наступному сезоні проводитиметься як окремі турніри Фигурное катание 10:35 | 14 июля 2020 Китай не планує скасовувати етап Гран прі в Чунцині Фигурное катание 14:50 | 03 июля 2020 Етап юніорського Гран прі в Японії скасовано Фигурное катание 10:35 | 30 июня 2020 Вадим Честаховський: тренуємося в екстремальних умовах, але залишаємося оптимістами Фигурное катание 18:05 | 22 июня 2020 Артем Даренський: «У нас з Сонею повне взаєморозуміння на льоду» Фигурное катание 16:20 | 19 июня 2020 ISU поки що не змінюватиме вартість низки елементів Фигурное катание 15:50 | 19 июня 2020 Жеребкування суддів для скасованих чемпіонатів залишається чинним для їх проведення у 2021 році - ISU

Фигурное катание
Гала-концерт
Итоговая классификация
25 февраля 2018

Фигурное катание
Произвольная программа
Финал
23 февраля 2018

Фигурное катание
Короткая программа
Квалификация
21 февраля 2018

Фигурное катание
Произвольный танец
Финал
20 февраля 2018

Фигурное катание
Короткий танец
Квалификация
19 февраля 2018

Фигурное катание
Произвольная программа
Финал
17 февраля 2018

Фигурное катание
Короткая программа
Квалификация
16 февраля 2018

Фигурное катание
Произвольная программа
Финал
15 февраля 2018

Фигурное катание
Короткая программа
Квалификация
14 февраля 2018

Фигурное катание
Произвольный танец / Команда
Финал
12 февраля 2018