WSB група А: Українські Отамани проти кращих команд 4-ох континентів!

16:55 | 22 июля 2014

По завершенню IV-го сезону WSB та розподілу команад V-го сезону по підргупам, між фанатами Всесвітньої серії боксу продовжують точитися палкі дискусії щодо перебігу нового сезону, адже він обіцяє бути повним несподіванок! Особливу увагу привертає саме група А, до якої увійшли чемпіони попереднього сезони з Куби, лідери III-го сезону - Українські Отамани, півфіналісти IV сезону - команда Росії, завжди непередбачувана команда Німеччини, натхненні бійці з Мексики, досвідчені Пустельні Яструби з Алжиру та дві нові команди - Китайська та Марокканьска.

В групі А представлено 4 континенти та 8 федерацій-учасників, серед яких дві команди з Африки - Марокко та Алжир, - яким вже дуже скоро доведеться зустрітися у видовищних матчах. Авжеж, команда Алжиру має беззаперечний досвід та прагне здобути першість континенту, проте команді Марокко вдалося зібрати під своїм прапором дійсно успішних боксерів, а отже так просто алжирцям вони не поступляться.

Певно, ще більш вибуховим будуть виступи команди з Куби, яким доведеться захищати свій титул чемпіонів. Кубинці програли лише один бій - проти росіян, і у новому сезоні їм знов доведеться зустрітися із цим упертим суперником. 

Команда Німеччини, яка провально провела IV сезон після шаленого успіху їх футбольної збірної просто не може не довести, що й бокс у Німеччині на високому рівні, а отже чекаємо від них красивого боксу!

Справжньою несподіванкою може стати команда з Китаю, яка повернулась до Всесвітньої серії боксу після тривалої перерви. У своїх  перших матчах Бейджинські Дракони зустрінуться із командами Німеччини, Росії, Куби та України.

Ну й нарешті питання, яке турбує нас усіх - чи зможуть Українські Отамани повторити успіх III-го сезону? Українські козаки завжди напрочуд успішно показували себе протягом WSB, але успішно - це замало для цього року, коли на кону олімпійські ліцензії. Ми маємо бути лише кращими, а що наші вболівальники найкращі, ми встигли переконалися на всі сто відсотків!

Отже - 4 континенти, 10 вагових категорій, тисячі фанів! Безперечно, група А стане одним з найвидатніших боксерських "колективів" в історії WSB!

Источник
Бокс 11:50 | 24 марта 2022 Україна здобула 10 медалей на ЧЄ з боксу U-22, а Юрія Захарєєва було визнано найкращим боксером турніру Бокс 21:50 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років серед чоловіків: одне «золото», три «срібла» Бокс 12:50 | 23 марта 2022 Служителі одного пана, який рветься до влади в українському боксі, з перших днів російського вторгнення ведуть брудну, ганебну діяльність та пропаганду розколу українського боксу! Бокс 11:05 | 23 марта 2022 Ольга Шалімова: «Свою бронзову медаль, що я її отримала завдяки Богові, присвячую загиблим воїнам Збройних Сил України…» Бокс 09:20 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 23 березня Бокс 21:35 | 22 марта 2022 Кароліна Махно - чемпіонка Європи до 22 років Бокс 17:05 | 22 марта 2022 Андрій Мальований: «Бажаю Кароліні Махно та нашим хлопцям перемог у фінальних поєдинках» Бокс 09:50 | 22 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 22 березня Бокс 13:20 | 21 марта 2022 Тарас Шелестюк: «Для мене наші люди це супергерої в реальному житті» Бокс 22:20 | 20 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: результати восьмого дня змагань