«China Open of Boxing 2014»: четверо українців з нагородами

15:40 | 17 июля 2014

У Китаї завершилися останні чвертьфінальні поєдинки міжнародного боксерського турніру «China International Open Boxing Tournament 2014», за результатами яких четверо представників національної збірної України пробилися до медального заліку змагань.

Сьогоднішній день ознаменований для збірної України черговою «порцією» скандалів, про що розповів нам тренер української команди Володимир Даниленко: «В першу чергу я хочу привітати представників нашої команди з виходом до півфінальної стадії змагань. На сьогоднішній день ми маємо чотирьох півфіналістів, проте, на мою думку, трьох медалістів наша команда не дорахувалася. Я маю на увазі Огнеслава Іщенка та Юлію Циплакову, з якими судді повелися зовсім не по спортивному. А сьогодні та сама ситуація трапилася з Дмитром Замотаєвим (вагова категорія 49 кг), який провів один з своїх найкращих поєдинків проти фіналіста чемпіонату світу – корейського боксера Шін Йонгун, але знову у боротьбу за нагороди втратилися судді. Проте, незважаючи ні на що, зал аплодував нашому боксеру. Він дійсно показав дуже пристойний бокс. Головний тренер нашої команди Дмитро Сосновський високо оцінив старання нашого боксера та залишився надзвичайно задоволеним рівнем підготовки Дмитра. Повірте, у цього хлопця дуже високі перспективи у найближчому майбутньому. Також варто відмітити і продемонстрований бокс Сергієм Богачуком, який не залишив жодних шансів своєму опоненту».

Що стосується усіх поєдинків чвертьфінального дня змагань, то наші боксери зуміли здобути дві перемоги та двічі вийшли переможеними. У ваговій категорії до 64 кг беззаперечну перемогу та путівку до півфіналу здобув Сергій Богачук над представником Китаю Кванлонг Лі, а у ваговій категорії до 91 кг до четвірки найсильніших вдалося пробитися українцю Геворгу Манукяну. У безкомпромісному та цікавому за розвитком подій у ринзі поєдинку Геворг переміг місцевого боксера Хуанхуан Вонга. У першому раунді Геворг отримав розсічення, проте це не завадило йому схилити шальки терезів на свою користь та вирвати необхідний для себе результат поєдинку.  

Щодо втрат нашої команди, то не зміг пройти чвертьфінальної стадії змагань боксер вагової категорії до 69 кг – Ярослав Самофалов. Наш боксер за очками поступився казаху Максиму Панаріну. Окрім того, як вже повідомлялося, припинив вступи на змаганнях Дмитро Замотаєв (вагова категорія 49 кг).

Нагадаємо, за підсумками вчорашніх чвертьфінальних поєдинків до півфіналу турніру у Китаї також потрапили Юрій Шестак та представниця жіночої збірної Тетяна Коб. 

Источник
Бокс 11:50 | 24 марта 2022 Україна здобула 10 медалей на ЧЄ з боксу U-22, а Юрія Захарєєва було визнано найкращим боксером турніру Бокс 21:50 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років серед чоловіків: одне «золото», три «срібла» Бокс 12:50 | 23 марта 2022 Служителі одного пана, який рветься до влади в українському боксі, з перших днів російського вторгнення ведуть брудну, ганебну діяльність та пропаганду розколу українського боксу! Бокс 11:05 | 23 марта 2022 Ольга Шалімова: «Свою бронзову медаль, що я її отримала завдяки Богові, присвячую загиблим воїнам Збройних Сил України…» Бокс 09:20 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 23 березня Бокс 21:35 | 22 марта 2022 Кароліна Махно - чемпіонка Європи до 22 років Бокс 17:05 | 22 марта 2022 Андрій Мальований: «Бажаю Кароліні Махно та нашим хлопцям перемог у фінальних поєдинках» Бокс 09:50 | 22 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 22 березня Бокс 13:20 | 21 марта 2022 Тарас Шелестюк: «Для мене наші люди це супергерої в реальному житті» Бокс 22:20 | 20 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: результати восьмого дня змагань