"Отамани" та брати Шелестюки влаштували свято спорту на Сумщині

13:40 | 30 июня 2014

Брати Шелестюки та зірки професійного боксерського клубу "Українські отамани" днями завітали на Сумщину, де мали змогу поспілкуватися з юними прихильниками спорту та поціновувачами талантів наших боксерів. 

Спочатку спортсмени відвідали малечу, яка перебуває на лікуванні в місцевому онкодиспансері, а також в Cумській міській дитячій клінічній лікарні ім. Св. Зинаїди. Та головним місцем зустрічі наших таналановитих спортсменів став дитячий оздоровчий табір «Орлятко». У складі «Українських отаманів» до сумських дітлахів приїхали: генеральний директор клубу Донатас ПІСКУН, боксери команди В’ячеслав КІСЛІЦИН, Єгор ПЛЕВАКО, Віктор ВИХРИСТ та лідер клубу Дмитро МИТРОФАНОВ.

На захід були запрошені діти-біженці з м. Слов’янську, які наразі перебувають в Сумській області, боксери та спортсмени з табору «УНІВЕР», представники НОК Сумщини, а також гордість СУмської області — брати-боксери Тарас і Богдан ШЕЛЕСТЮКИ і українська біатлоністка, призер олімпійських ігор та чемпіонатів світу Олена ПЕТРОВА.

«Метою нашої поїздки, у першу чергу, є спілкування з дітьми та можливість на прикладі наших боксерів стимулювати молодь вести здоровий спосіб життя та займатися спортом. Це важливо, адже здоровий спосіб життя має бути головним бажанням для кожного»,зазначив Донатас ПІСКУН.

Спортивне шоу пройшло «на ура». Його не зіпсувала навіть непогода: боксери жваво спілкувалися з дітлахами, обмінювалися гарним настроєм, посмішками та спортивним досвідом. А головною ж подією заходу став майстер-клас, де «Отамани» показали дітям головні прийоми та основи підготовки професійних боксерів. Бажаючих «поборотися» з чемпіонами та спробувати себе в зірковому виді спорту довго шукати не довелось.

Віце-Президент Федерації боксу Сумщини Володимир Вінников повідомив, що обрання нового Президента федерації Сергія СЛИЗЬКОГО стало новим етапом розвитку цього виду спорту в області. «Нас нарешті почули: ініціативи боксерів підтримуються, ідеї та плани вже реалізуються. Зокрема, є задача створити в Сумах Школу боксу братів Шелестюків», — говорить Володимир Вінников.

По завершенню майстер-класу боксери клубу «Українські отамани» люб’язно сфотографувалися з дітьми, роздали автографи та вручили дітлахам цінні сувеніри.

Без подарунків не залишилися й «Отамани»: отримали сувеніри від Федерації боксу Сумщини та зворушливі подарунки від дітлахів, зроблені своїми руками.

Подібні зустрічі з дітьми — ініціатива Президента Федерації боксу України Володимира Продивуса. Спортсмени говорять — попереду ще багато приємних зустрічей з майбутніми чемпіонами різних куточків країни.

Источник
Бокс 11:50 | 24 марта 2022 Україна здобула 10 медалей на ЧЄ з боксу U-22, а Юрія Захарєєва було визнано найкращим боксером турніру Бокс 21:50 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років серед чоловіків: одне «золото», три «срібла» Бокс 12:50 | 23 марта 2022 Служителі одного пана, який рветься до влади в українському боксі, з перших днів російського вторгнення ведуть брудну, ганебну діяльність та пропаганду розколу українського боксу! Бокс 11:05 | 23 марта 2022 Ольга Шалімова: «Свою бронзову медаль, що я її отримала завдяки Богові, присвячую загиблим воїнам Збройних Сил України…» Бокс 09:20 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 23 березня Бокс 21:35 | 22 марта 2022 Кароліна Махно - чемпіонка Європи до 22 років Бокс 17:05 | 22 марта 2022 Андрій Мальований: «Бажаю Кароліні Махно та нашим хлопцям перемог у фінальних поєдинках» Бокс 09:50 | 22 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 22 березня Бокс 13:20 | 21 марта 2022 Тарас Шелестюк: «Для мене наші люди це супергерої в реальному житті» Бокс 22:20 | 20 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: результати восьмого дня змагань