Жіноча збірна України до 22 років проводить спільний збір у Туреччині з місцевими спортсменками

17:50 | 01 мая 2021
1 травня 2021 Жіноча збірна України до 22 років з 19 квітня по 3 травня знаходиться на навчально-тренувальному зборі у Туреччині, де проводить спільні тренувальні заняття зі збірними командами Туреччини різних вікових груп. 1 травня 2021

Жіноча збірна України до 22 років з 19 квітня по 3 травня знаходиться на навчально-тренувальному зборі у Туреччині, де проводить спільні тренувальні заняття зі збірними командами Туреччини різних вікових груп.

Для нашої команди це – один з найважливіших етапів підготовки до Чемпіонату Європи серед 22-річних, який має пройти вже наступного місця в Італії.

Докладніше про хід тренувального процесу розповів старший тренер жіночої збірної України до 22 років Володимир Богатиренко.

«В першу чергу хочу подякувати турецькій стороні за чудові умови, в яких маємо змогу готуватися до подальших серйозних стартів. Збір проводиться у місті Чешме – це досить відомий курорт, розташований в регіоні Ізмір на заході країни, біля берегів Егейського моря. Перевага цієї місцевості – у шикарному поєднанні гірського ландшафту та близькості морського узбережжя. Завдяки цьому у нас є можливість будувати тренувальний процес різноманітно: один день команда займається у горах, наступного дня – на пляжі біля моря, і так протягом двох тижнів! З точки зору кліматичних умов це можна вважати адаптацією до спекотного середземноморського клімату, який очікує нас в Італії у другій половині червня, коли відбудеться Чемпіонат Європи серед 22-річних.   

Окрім цього до послуг наших спортсменів – басейн, сауна та багато відновлювальних процедур. Є нагода і відволіктися від важких занять, і переключитися, і подихати свіжим повітрям, і оглянути живописні пейзажі навколо. Взяли участь і у кількох зустрічах з місцевою владою – познайомилися з мером міста, відвідали муніципалітет та із дружнім візитом побували у керівника місцевої поліції. Усі проявляли до нашої збірної вкрай шанобливе ставлення.

Звичайно, чимало часу проводимо у боксерських залах, де спільно займаємося з турецькими спортсменами. В один з днів провели спаринги з туркенями, і, хоча вони були товариськими, без виявлення офіційних переможців, діями наших спортсменок я залишився повністю задоволений. Усі почувають себе добре, серйозних травм вдається уникати, найскладніші питання, з якими дівчата звертаються до лікарів, - це розтягнення.

 

На збір ми залучили практично всіх найсильніших боксерів нашої команди – перших та других номерів. Згідно плану підготовки, який ми будуємо на наступні кілька тижнів, хочемо здійснити ще один візит до Туреччини, більш короткий, в рамках якого проведемо з місцевою командою 22-річних повноцінну матчеву зустріч. Після цього у нашому графіку - підсумковий тренувальний збір на батьківщині, під час якого остаточно визначимося зі складом команди, що вирушить на Чемпіонат Європи», - додав старший тренер збірної U-22 Володимир Богатиренко.  


Источник
Бокс 11:50 | 24 марта 2022 Україна здобула 10 медалей на ЧЄ з боксу U-22, а Юрія Захарєєва було визнано найкращим боксером турніру Бокс 21:50 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років серед чоловіків: одне «золото», три «срібла» Бокс 12:50 | 23 марта 2022 Служителі одного пана, який рветься до влади в українському боксі, з перших днів російського вторгнення ведуть брудну, ганебну діяльність та пропаганду розколу українського боксу! Бокс 11:05 | 23 марта 2022 Ольга Шалімова: «Свою бронзову медаль, що я її отримала завдяки Богові, присвячую загиблим воїнам Збройних Сил України…» Бокс 09:20 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 23 березня Бокс 21:35 | 22 марта 2022 Кароліна Махно - чемпіонка Європи до 22 років Бокс 17:05 | 22 марта 2022 Андрій Мальований: «Бажаю Кароліні Махно та нашим хлопцям перемог у фінальних поєдинках» Бокс 09:50 | 22 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 22 березня Бокс 13:20 | 21 марта 2022 Тарас Шелестюк: «Для мене наші люди це супергерої в реальному житті» Бокс 22:20 | 20 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: результати восьмого дня змагань