Розпочато створення Континентально-європейської академії боксу

12:20 | 15 апреля 2021
15 квітня 2021 14 квітня було підписано офіційну угоду про створення Континентально-європейської академії боксу. 15 квітня 2021

14 квітня було підписано офіційну угоду про створення Континентально-європейської академії боксу. Президент AIBA Умар Кремльов відвідав місто Ассізі (Італія), щоб зустрітися з керівником міста та області та керівництвом Італійської федерації боксу та офіційно розпочати заснування академії.

Ассізі - історичний центр європейського боксу, багато значних італійських боксерів розпочали свою кар"єру саме звідси. І зараз у регіоні буде розташована перша європейська академія.

Європейська конфедерація боксу (EUBC) виступила з ініціативою щодо створення Європейської академії боксу AIBA, і Міжнародна федерація боксу вирішила підтримати цю ініціативу. Навчальні програми для боксерів та тренерів також будуть проводитись в рамках академії.

Під час офіційної зустрічі Стефанія Проєтті, мер Ассізі, підкреслила тісний зв"язок між боксом та містом Ассізі, де розміщений національний італійський тренувальний центр.

"Заснування Академії - важлива подія для нашого міста. У постпандемічному світі це залучатиме все більше і більше любителів спорту та спортсменів. Ми вдячні AIBA та Італійській федерації боксу за цей проект", - сказала пані Проєтті.

Президент EUBC Франко Фальчінеллі висловив вдячність AIBA та особисто Умару Кремльову за підтримку у створенні академії.

«Створення академії в Ассізі є важливою складовою AIBA та загального оновлення боксу. Президент AIBA - лідер, який вірить у світле майбутнє нашого спорту. Сьогодні він прийшов виконати своє зобов"язання, дане під час передвиборчої кампанії. Ассізі був обраний тому, що наше місто завжди приділяло особливу увагу підготовці до Олімпіади та інших міжнародних подій. Пріоритетним завданням спортивних менеджерів є здійснення мрій і сподівань боксерів, які представляють свою країну на змаганнях», - заявив Франко Фальчінеллі.

Умар Кремльов заявив, що завданням AIBA є "масовий розвиток боксу в кожній країні".

"Тут, в Італії, зберегли культуру боксу, і я радий, що саме тут буде побудована академія боксу. Ми створюємо академію для наших спортсменів та тренерів. Ми повинні думати про майбутнє сьогодні. Я вдячний усім своїм колегам, Італійській федерації боксу, уряду міста та всім, хто бере участь у процесі. Дякую за вашу роботу, за ваші ідеї. Сьогодні ми запускаємо академію. Вітаю всіх!», - заявив Умар Кремльов.

Президент Олімпійського комітету регіону Умбрія Доменіко Ігноцца підкреслив важливість академії для розвитку європейського боксу та висловив вдячність усім учасникам.

Президент Італійської федерації боксу підкреслив соціальну частину фундації, яка полягає у залученні молоді до спорту та здорового життя.

‘Тут, в Італії, культуру боксу зберегли, я радий, що саме тут буде побудована академія боксу. Всі прийдуть і побачать культуру боксу. Ми створюємо академію для наших спортсменів та тренерів. Ми повинні думати про майбутнє сьогодні. Я вдячний усім своїм колегам, італійській Федерації боксу, уряду міста та всім, хто бере участь у процесі. Дякую за вашу роботу, за ваші ідеї. Сьогодні ми запускаємо академію. Вітаю всіх!», - заявив Умар Кремльов.

Президент Олімпійського комітету регіону Умбрія Доменіко Ігноцца підкреслив важливість академії для розвитку європейського боксу та висловив вдячність усім учасникам.

Президент Італійської федерації боксу підкреслив соціальну важливість проекту, яка полягає у залученні молоді до спорту та здорового способу життя.


Источник
Бокс 11:50 | 24 марта 2022 Україна здобула 10 медалей на ЧЄ з боксу U-22, а Юрія Захарєєва було визнано найкращим боксером турніру Бокс 21:50 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років серед чоловіків: одне «золото», три «срібла» Бокс 12:50 | 23 марта 2022 Служителі одного пана, який рветься до влади в українському боксі, з перших днів російського вторгнення ведуть брудну, ганебну діяльність та пропаганду розколу українського боксу! Бокс 11:05 | 23 марта 2022 Ольга Шалімова: «Свою бронзову медаль, що я її отримала завдяки Богові, присвячую загиблим воїнам Збройних Сил України…» Бокс 09:20 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 23 березня Бокс 21:35 | 22 марта 2022 Кароліна Махно - чемпіонка Європи до 22 років Бокс 17:05 | 22 марта 2022 Андрій Мальований: «Бажаю Кароліні Махно та нашим хлопцям перемог у фінальних поєдинках» Бокс 09:50 | 22 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 22 березня Бокс 13:20 | 21 марта 2022 Тарас Шелестюк: «Для мене наші люди це супергерої в реальному житті» Бокс 22:20 | 20 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: результати восьмого дня змагань