Майстер-клас від «Українських отаманів» у Чернігові

19:10 | 17 апреля 2014

Шестеро боксерів, які відстоюють честь нашої держави в змаганнях Всесвітньої серії боксу, відвідали вихованців Чернігівської школи-інтернату імені Ю.М. Коцюбинського. У складі «Українських отаманів» до юних вихованців приїхали: тренер «Отаманів» Юрій Ткаченко, боксери команди: Єгор Голуб, Тарас Головащенко, Денис Лазарєв, Євген Барабанов, Ростислав Архипенко та лідер клубу, випускник цього навчального закладу, відомий чернігівський боксер Дмитро Митрофанов.

Школа-інтернат ім. Ю.М. Коцюбинського була обрана не випадково. Саме у цій школі усе своє дитинство провів один з найкращих боксерів світу та змагань Всесвітньої серії боксу, лідер клубу «Українські отамани» Дмитро Митрофанов: «Надзвичайно приємно, що товариші по команді відгукнулися на пропозицію та приїхали до Чернігова. Одразу по приїзду я провів хлопцям екскурсію нашим закладом: показав їдальню, коридори, спортивні зали та навіть кімнату, в якій я жив. Цей захід надзвичайно важливий для мене, проте в першу чергу він неабияк важливий для дітей, які займаються у спортивних секціях інтернату та просто виховуються у цьому закладі. Я бачив, як у дітей горіли очі та як вони прагнули показати на що вони здатні і я впевнений це бажання у них буде й надалі. На майстер-клас від «Отаманів» зібралися подивитися майже не пів інтернату і я маю надію, що вже на наступний день більшість цих дітей піде записуватися у спортивні секції. Це важливо, адже здоровий спосіб життя має буди головним бажанням для кожного»

 «Приїхати до навчального закладу ми запланували ще на початку сезону, проте напружений змагальний графік команди у змаганнях Всесвітньої серії боксу вніс певні корективи в наші плани, – зазначив спортивний директор «Українських отаманів» Донатас Піскун. – Метою нашої поїздки, в першу чергу, було спілкування з вихованцями школи-інтернату та можливість на прикладі наших боксерів стимулювати учнів вести здоровий спосіб життя та займатися спортом. Спеціально для вихованців боксерської секції ми привезли та подарували юнакам спортивну амуніцію та інші сувеніри, аби заняття спортом проходили комфортно та без травм»

Головною ж подією дня став майстер-клас для вихованців секції боксу, де «Отамани» показали основні прийоми та основи підготовки професійних боксерів. Головна ж фішка майстер-класу: за кожну осічку штраф - 10 віджимань від підлоги, що на своєму прикладі неодноразово показав Дмитро Митрофанов.

Ну і звичайно, по завершенню тренування, боксери клубу люб’язно сфотографувалися з дітьми та вручили сувеніри для усіх бажаючих.

Не приховував емоцій від заходу й директор школи-інтернату Володимир Смаль: «Свого знаменитого вихованця тут добре пам'ятають, називають його найкращим випускником і ставлять у приклад підростаючому поколінню. Дмитро Митрофанов, в свою чергу, рідну школу не забуває і регулярно, наскільки це дозволяє напружений графік, відвідує інтернат.  Нещодавно він навіть запропонував провести у школі лекцію про здоровий спосіб життя. Звичайно, ми з радістю погодилися. Я дякую представникам клубу «Українські отамани» за цей чудовий день. Сьогоднішнім заходом ви дали неабиякий поштовх для дітей до занять спортом. Я впевнений, що цей захід вони пам’ятатимуть усе своє життя».

Без подарунків не залишилися й «Отамани». По завершення заходу директор школи-інтернат разом з Дмитром Митрофановим подарували боксерам сувеніри з символікою міста та футбольний м’яч, який обов’язково займе одне з головних місць у офісі клубу.

Пропонуємо вам переглянути ФОТОЗВІТ надзвичайно-позитивного дня у Чернігівській школі-інтернат та на власні очі переглянути як це було у підготовленому відео-сюжеті. 

Источник
Бокс 11:50 | 24 марта 2022 Україна здобула 10 медалей на ЧЄ з боксу U-22, а Юрія Захарєєва було визнано найкращим боксером турніру Бокс 21:50 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років серед чоловіків: одне «золото», три «срібла» Бокс 12:50 | 23 марта 2022 Служителі одного пана, який рветься до влади в українському боксі, з перших днів російського вторгнення ведуть брудну, ганебну діяльність та пропаганду розколу українського боксу! Бокс 11:05 | 23 марта 2022 Ольга Шалімова: «Свою бронзову медаль, що я її отримала завдяки Богові, присвячую загиблим воїнам Збройних Сил України…» Бокс 09:20 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 23 березня Бокс 21:35 | 22 марта 2022 Кароліна Махно - чемпіонка Європи до 22 років Бокс 17:05 | 22 марта 2022 Андрій Мальований: «Бажаю Кароліні Махно та нашим хлопцям перемог у фінальних поєдинках» Бокс 09:50 | 22 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 22 березня Бокс 13:20 | 21 марта 2022 Тарас Шелестюк: «Для мене наші люди це супергерої в реальному житті» Бокс 22:20 | 20 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: результати восьмого дня змагань