Володимир Продивус та Володимир Загурський підписали меморандум про проведення Чемпіонату України серед 22-річних у Чернівцях

15:05 | 01 февраля 2021

У понеділок, 1 лютого у Києві відбулося підписання меморандуму між президентом Федерації боксу України Володимиром Продивусом та головою Федерації боксу Чернівецької області Володимиром Загурським «Про проведення Чемпіонату України 2021 з боксу серед чоловіків та жінок до 22 років у місті Чернівці».

Відповідно до підписаного документу одне з найбільш престижних всеукраїнських змагань відбудеться з 8-го по 14 лютого в Чернівцях.

На зустрічі сторони обговорили різні аспекти підготовки до цього офіційного турніру, адже Чемпіонат України-2021 серед 22-річних стане першим великим турніром в олімпійському боксі в нинішньому році. Його важливість важко переоцінити ще й тому, що 2020 року національна першість серед спортсменів цього віку не відбулася через вкрай несприятливу ситуацію з поширенням COVID-19.

Президент національної федерації Володимир Продивус заявив, що проведення Чемпіонату України (U-22) має визначальне значення для відновлення усього спортивного життя в країні та відзначив, що вибір на користь Чернівців як міста-господаря турніру був невипадковим.

«В останні тижні та місяці ми спільними зусиллями зробили все можливе, щоб спортивне і, зокрема, боксерське життя відновлювалося. Чернівецька обласна федерація боксу завжди демонструє високі показники у роботі і раніше вже не раз проводила на високому організаційному рівні боксерські змагання різного гатунку. Тому, отримавши пропозицію на проведення Чемпіонату України серед чоловіків і жінок у Чернівцях, ми навіть не сумнівалися, що це місто знову гідно зустріне одних з найкращих і найталановитіших боксерів нашої держави. Бажаю спортсменам і тренерам успіхів та перемог, а глядачам – отримати насолоду від боксу високого рівня», – сказав Володимир Продивус.

Президент Федерації боксу Чернівецької області Володимир Загурський подякував Володимиру Степановичу за довіру і запевнив, що Чернівці завжди славилися своїми боксерськими традиціями і підтверджують їх зараз. Яскравий приклад – один з провідних представників буковинського боксу у Національній збірній України Степан Грекул, який є реальним претендентом на здобуття ліцензії на Олімпійські ігри у Токіо.

«До масштабних всеукраїнських змагань Чернівецька область готувалася тривалий час і зараз практично все готове для проведення Чемпіонату України серед 22-річних. До турніру ми приурочили відкриття нового залу. Змагання прийме сучасний спортивно-патріотичний клуб «Поєдинок». Ми раді, що у нас з’явився такий новий об’єкт спортивної інфраструктури. Додам, що 2021 рік – це рік 90-річчя буковинського боксу. Тож нам вкрай важливо гідно провести майбутній захід і зробити все можливе, що гостям зі всієї України у нас  сподобалося.

Особливу увагу приділяємо якісному проведенню відеотрансляції, тож пандемія не стане заваді любителям боксу: всі бої можна буде переглянути наживо завдяки офіційним інтернет-ресурсам у Facebook та Youtube», – додав Володимир Загурський.

Організатори також запевнили, що змагання відбудуться з обов’язковим дотриманням протиепідемічних заходів, рекомендацій Міністерства охорони здоров"я і Головного санітарного лікаря України.


Источник
Бокс 11:50 | 24 марта 2022 Україна здобула 10 медалей на ЧЄ з боксу U-22, а Юрія Захарєєва було визнано найкращим боксером турніру Бокс 21:50 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років серед чоловіків: одне «золото», три «срібла» Бокс 12:50 | 23 марта 2022 Служителі одного пана, який рветься до влади в українському боксі, з перших днів російського вторгнення ведуть брудну, ганебну діяльність та пропаганду розколу українського боксу! Бокс 11:05 | 23 марта 2022 Ольга Шалімова: «Свою бронзову медаль, що я її отримала завдяки Богові, присвячую загиблим воїнам Збройних Сил України…» Бокс 09:20 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 23 березня Бокс 21:35 | 22 марта 2022 Кароліна Махно - чемпіонка Європи до 22 років Бокс 17:05 | 22 марта 2022 Андрій Мальований: «Бажаю Кароліні Махно та нашим хлопцям перемог у фінальних поєдинках» Бокс 09:50 | 22 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 22 березня Бокс 13:20 | 21 марта 2022 Тарас Шелестюк: «Для мене наші люди це супергерої в реальному житті» Бокс 22:20 | 20 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: результати восьмого дня змагань