27 січня відбулося засідання Виконкому ФБУ

20:05 | 27 января 2021
У середу, 27 січня відбулося перше у 2021 році засідання Виконавчого комітету Федерації боксу України, яке пройшло у режимі Zoom-конференції під головуванням президента ФБУ Володимира Продивуса.

У середу, 27 січня відбулося перше у 2021 році засідання Виконавчого комітету Федерації боксу України, яке пройшло у режимі Zoom-конференції під головуванням президента ФБУ Володимира Продивуса. На ньому були підбиті підсумки 2020-го змагального року, а також розглянуто ряд інших важливих питань життєдіяльності української боксерської спільноти.

Окрім голови Федерації, у засіданні взяли участь виконавчий директор ФБУ Донатас Піскун, спортивний директор Антон Чередниченко, керівник міжнародного відділу Федерації Поліна Штифура, а також члени Виконкому ФБУ Володимир Загурський, Леонід Задорожний, Костянтин Калашніков, Анатолій Мікулін, Андрій Савчук, Олександр Трутнєв, Євген Степанов та Дмитро Єлисеєв.

Учасники засідання докладно обговорили підсумки проведення у минулому році Чемпіонатів та Кубків України серед чоловіків та серед жінок у різних вікових групах. Як відомо, через пандемію COVID-19 весь спортивний світ зіткнувся зі складними викликами і чимало змагань були відмінені. Втім, ФБУ виявилася однією з небагатьох українських федерацій, якій вдалося на гідному рівні і з суворим дотриманням усіх заходів безпеки провести всеукраїнські турніри.

Через неможливість допуску на змагання глядачів особлива увага прикута забезпеченню трансляцій. Як наслідок – значне збільшення переглядів поєдинків на каналі Федерації боксу України в Youtube та на офіційній сторінці у Facebook.

Наприкінці минулого року молодіжна та юніорська збірні України досягли тріумфу на чемпіонатах Європи свого віку відповідно у Чорногорії та Болгарії, про що також було згадано учасниками засідання Виконкому. Президент ФБУ відзначив важливу роль тренерського складу і самих спортсменів у цих здобутках і закликав не зупинятися на досягнутому і продовжити традицію переможних виступів і в 2021 році.

Важливою подією для світового олімпійського боксу у 2020 році стали вибори президента Міжнародної боксерської асоціації, які відбулися у грудні. На засіданні Виконкому ФБУ учасники обговорили результати виборчих перегонів та намітили подальші шляхи співпраці Федерації боксу України з AIBA.

Також члени Виконкому ФБУ присвятили важливу увагу обговоренню календаря змагань та навчально-тренувальних зборів на 2021 рік та намітили план підготовки збірних команд України до міжнародних стартів – чемпіонатів світу та Європи у різних вікових групах. Також учасники засідання торкнулися питання змін у Положення про суддівську комісію і Положення про Контрольно-дисциплінарний комітет ФБУ.

Наприкінці президент Федерації боксу України Володимир Продивус подякував усім членам Виконкому за плідну роботу та наголосив на надзвичайній важливості тих викликів, які стоять перед усією боксерською спільнотою у році, що розпочався.

«Олімпійський рік завжди покладає на всі національні федерації додаткову відповідальність. Очікуємо, що 2021-й буде надзвичайно насиченим. Вболіваємо, передусім, за наші національні збірні, в яких попереду – складні ліцензійні турніри на Олімпіаду-2021 та, звичайно, безпосередньо сама поїздка в олімпійський Токіо. Також ми планово готуємось до Чемпіонатів Європи та світових першостей у різних вікових групах, які заплановані у цьому році. Не кажучи вже про проведення всеукраїнських стартів. Федерація і надалі робитиме все можливе, щоб наші тренери та спортсмени були забезпечені усім необхідним!», – підкреслив Володимир Продивус.


Источник
Бокс 11:50 | 24 марта 2022 Україна здобула 10 медалей на ЧЄ з боксу U-22, а Юрія Захарєєва було визнано найкращим боксером турніру Бокс 21:50 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років серед чоловіків: одне «золото», три «срібла» Бокс 12:50 | 23 марта 2022 Служителі одного пана, який рветься до влади в українському боксі, з перших днів російського вторгнення ведуть брудну, ганебну діяльність та пропаганду розколу українського боксу! Бокс 11:05 | 23 марта 2022 Ольга Шалімова: «Свою бронзову медаль, що я її отримала завдяки Богові, присвячую загиблим воїнам Збройних Сил України…» Бокс 09:20 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 23 березня Бокс 21:35 | 22 марта 2022 Кароліна Махно - чемпіонка Європи до 22 років Бокс 17:05 | 22 марта 2022 Андрій Мальований: «Бажаю Кароліні Махно та нашим хлопцям перемог у фінальних поєдинках» Бокс 09:50 | 22 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 22 березня Бокс 13:20 | 21 марта 2022 Тарас Шелестюк: «Для мене наші люди це супергерої в реальному житті» Бокс 22:20 | 20 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: результати восьмого дня змагань