7 кандидатів поборються за пост президента AIBA

17:05 | 17 ноября 2020
12 листопада виборча комісія Міжнародної боксерської Асоціації (AIBA) затвердила кандидатів на пост президента AIBA.

12 листопада виборча комісія Міжнародної боксерської Асоціації (AIBA) затвердила кандидатів на пост президента AIBA.

Як повідомляє офіційний сайт організації, на пост керманича AIBA претендують сім кандидатів. Серед них (в алфавітному порядку):

- Рамі Аль-Масрі (Німеччина)

- Анас Аль-Отаіба (ОАЕ)

- Борис Ван дер Ворст (Нідерланди)

- Умар Кремльов (Росія)

- Сулейман Мікаілов (Азербайджан)

- Мухамед Мустасан (Марокко)

- Домінго Солано (Домініканська Республіка)

Член Виконавчого комітету AIBA, президент Федерації боксу України Володимир Продивус відзначив важливість майбутніх виборів з точки зору розвитку олімпійського боксу.

«Ми виходимо на фінішну пряму у підготовці до історичного Конгресу AIBA, на якому буде обраний новий та повноправний президент Міжнародної боксерської Асоціації. За останні декілька місяців разом з іншими членами AIBA ми виконали великий об’єм роботи, аби зберегти наш вид спорту у програмі Олімпійських ігор та максимально убезпечити бокс в цей непростий для усіх нас час. Після останніх гучних скандалів в AIBA ми не маємо права на помилку і повинні підійти до майбутніх виборів президента з усією відповідальністю та розумінням непростих реалій спорту, спричинених світовою пандемією. Переконаний в тому, що за результатами майбутнього конгресу, який відбудеться за місяць в онлайн-форматі, ми зробимо правильний вибір. Переможцем цих виборів має бути лише бокс», - зазначив Володимир Продивус.

Голова Виборчої комісії AIBA, голова Комісії з питань етики пан Бернхард Велтен заявив, що всі кандидати, які були висунуті, можуть претендувати на цю посаду.  

«У нас була дуже відповідальна місія, адже нам необхідно було ретельно та точно перевіряти можливість кожного з кандидатів взяти участь у майбутніх виборах. Ми не сумніваємось, що кожен із семи номінованих кандидатів є гідним претендентом на посаду президента AIBA. Національні федерації зроблять свій вибір 12 грудня і ми спостерігатимемо за тим, щоб весь процес відповідав статуту та положенням AIBA», -  сказав пан Велтен. 

Нагадаємо, що вибори президента Міжнародної боксерської Асоціації відбудуться в рамках конгресу AIBA 12-13 грудня в онлайн-форматі.


Источник
Бокс 11:50 | 24 марта 2022 Україна здобула 10 медалей на ЧЄ з боксу U-22, а Юрія Захарєєва було визнано найкращим боксером турніру Бокс 21:50 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років серед чоловіків: одне «золото», три «срібла» Бокс 12:50 | 23 марта 2022 Служителі одного пана, який рветься до влади в українському боксі, з перших днів російського вторгнення ведуть брудну, ганебну діяльність та пропаганду розколу українського боксу! Бокс 11:05 | 23 марта 2022 Ольга Шалімова: «Свою бронзову медаль, що я її отримала завдяки Богові, присвячую загиблим воїнам Збройних Сил України…» Бокс 09:20 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 23 березня Бокс 21:35 | 22 марта 2022 Кароліна Махно - чемпіонка Європи до 22 років Бокс 17:05 | 22 марта 2022 Андрій Мальований: «Бажаю Кароліні Махно та нашим хлопцям перемог у фінальних поєдинках» Бокс 09:50 | 22 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 22 березня Бокс 13:20 | 21 марта 2022 Тарас Шелестюк: «Для мене наші люди це супергерої в реальному житті» Бокс 22:20 | 20 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: результати восьмого дня змагань