Володимир Продивус: «Уважно стежитиму за виступами нашої молоді у Чорногорії»

11:50 | 16 ноября 2020
Днями у Чорногорії розпочала боротьбу за нагороди Чемпіонату Європи молодіжна збірна України.

Днями у Чорногорії розпочала боротьбу за нагороди Чемпіонату Європи молодіжна збірна України.

Загалом участь у змаганнях цього року приймають 175 боксерів з 22 країн Старого світу. Ну а нинішня Континентальна першість стала першим масштабним міжнародним боксерським заходом після призупинення у сіх змагань в зв’язку з пандемією COVID-19.

Саме завдяки проведенню подібних міжнародних змагань світова боксерська спільнота буде пристосовуватися до нових умов, які диктує нам пандемія. Про це у розмові розповів нам президент Федерації боксу України, віце-президент Європейської конфедерації боксу Володимир Продивус.

«Детальну інформацію по підготовці та й загалом готовності збірної України отримав за декілька днів до від’їзду команди в Будву. Знаю, що виконано великий об’єм роботи на навчально-тренувальних зборах. Важливо й те, що усі підійшли до відповідального старту здоровими.

Для того, щоб забезпечити максимально комфорті умови подорожі нашої команди до Чорногорії, нами було прийнято рішення організувати чартер для команди. Це було вкрай необхідно з точки зору епідеміологічної безпеки та максимально комфортним рішенням для нашої делегації в контексті прямого перельоту без довготривалих пересадок.

Загалом хочу відмітити, що цьогорічна Континентальна першість вже порадувала усіх прихильників боксу цікавими та яскравими поєдинками. Помітно, що усі скучили за офіційними стартами такого рівня та викладаються на повну.  

Особливо хочу відмітити дебютні впевнені перемоги на Чемпіонаті Європи українців Василя Ткачука та Юрія Захарєєва. Молодці хлопці. Чудовий старт, який додає додаткової мотивації усім членам збірної. Тому надалі лише вперед. Ну а ми в свою чергу вболіватимемо та уважно стежитимемо за вашими виступами.  

Як віце-президент Європейської Конфедерації боксу та член Виконкому AIBA хочу відзначити, що проводячи подібні змагання ми адаптуємо систему підготовки та проведення турнірів такого рівня до сучасних реалій в умовах пандемії. Переконаний в тому, що набутий досвід дозволить нам відновити проведення й подальших континентальних змагань у різних вікових групах, а також, маю надію, що ми таки зможемо сумісними зусиллями провести Олімпійські ігри у 2021 році».


Источник
Бокс 11:50 | 24 марта 2022 Україна здобула 10 медалей на ЧЄ з боксу U-22, а Юрія Захарєєва було визнано найкращим боксером турніру Бокс 21:50 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років серед чоловіків: одне «золото», три «срібла» Бокс 12:50 | 23 марта 2022 Служителі одного пана, який рветься до влади в українському боксі, з перших днів російського вторгнення ведуть брудну, ганебну діяльність та пропаганду розколу українського боксу! Бокс 11:05 | 23 марта 2022 Ольга Шалімова: «Свою бронзову медаль, що я її отримала завдяки Богові, присвячую загиблим воїнам Збройних Сил України…» Бокс 09:20 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 23 березня Бокс 21:35 | 22 марта 2022 Кароліна Махно - чемпіонка Європи до 22 років Бокс 17:05 | 22 марта 2022 Андрій Мальований: «Бажаю Кароліні Махно та нашим хлопцям перемог у фінальних поєдинках» Бокс 09:50 | 22 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 22 березня Бокс 13:20 | 21 марта 2022 Тарас Шелестюк: «Для мене наші люди це супергерої в реальному житті» Бокс 22:20 | 20 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: результати восьмого дня змагань