Офіційно: Чемпіонат України серед чоловіків-2020 в Одесі перенесено

21:20 | 27 октября 2020
Федерація боксу України офіційно повідомляє про те, що Чемпіонат України з боксу серед чоловіків-2020 в Одесі перенесено на невизначений термін через складну ситуацію з пандемією COVID-19 в Одеській області.

Федерація боксу України офіційно повідомляє про те, що Чемпіонат України з боксу серед чоловіків-2020 в Одесі перенесено на невизначений термін через складну ситуацію з пандемією COVID-19 в Одеській області.

Таке рішення Федерація боксу України разом з Федерацією боксу Одеської області прийняли на основі розпорядження Одеської обласної державної адміністрації «Про тимчасове скасування масових спортивних заходів та офіційних змагань з видів спорту» (копія документу додається). 

Як зазначається у директиві місцевої влади, усі масові спортивні заходи із кількістю учасників понад 100 осіб на весь час дії «помаранчевого» рівня епідемічної небезпеки на території Одеської області не можуть бути проведені.

Турнір найсильніших боксерів України мав відбутися в Одесі з 2-го по 9 листопада цього року. Форсмажорну ситуацію з перенесенням змагань прокоментував президент Федерації боксу України Володимир Продивус:

«Ми з особливою тривогою спостерігали за розвитком епідемічної ситуації в Одеські області, адже разом з нашими надійними партнерами – Федерацією боксу Одеської області та Міністерством молоді та спорту України – ми доклали чимало зусиль для того, щоб Чемпіонат України з боксу-2020 відбувся на найвищому організаційному рівні.

На жаль, змушені констатувати, що обставини виявилися сильнішими за нас. Ми не можемо ризикувати життям та здоровям наших громадян – спортсменів, суддів, офіційних осіб та багатьох інших людей, які причетні до свята боксу. Зараз складно передбачити, як ситуація розвиватимуться у найближчі тижні і навіть місяці. Але хочу підкреслити, що турнір найсильніших боксерів України в Одесі не скасовується остаточно, а лише відстрочений. Віримо в те, що великий бокс повернеться до нас дуже скоро. Спортсменам та тренерам, а також їхнім близьким хотів би побажати здоровя. Це те, про що не маємо права забувати у наш непростий час».    

Також публікуємо звернення президента Федерації боксу Одеської області Халіда Мусаєва:

«Друзі!

У зв"язку з пандемією COVID-19 і зростанням кількості хворих з кожним днем, нами –  Федерацією боксу Одеської області спільно з адміністрацією міста Одеси, за рекомендацією Управління Фізичної культури та спорту Одеської області, а так само за рекомендацією Міністерства охорони здоров"я України та Міністерства молоді і спорту України – прийнято рішення перенести Чемпіонат України в «еліті», який повинен був пройти в м. Одеса з 2-го по 9 листопада на невизначений термін до поліпшення ситуації, пов"язаної з COVID-19, в країні і регіоні.

Друзі! Займайтеся спортом, виконуйте всі запобіжні заходи та будьте здорові!

З повагою, президент Федерації боксу Одеської області Халід Мусаєв і вся команда».


Источник
Бокс 11:50 | 24 марта 2022 Україна здобула 10 медалей на ЧЄ з боксу U-22, а Юрія Захарєєва було визнано найкращим боксером турніру Бокс 21:50 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років серед чоловіків: одне «золото», три «срібла» Бокс 12:50 | 23 марта 2022 Служителі одного пана, який рветься до влади в українському боксі, з перших днів російського вторгнення ведуть брудну, ганебну діяльність та пропаганду розколу українського боксу! Бокс 11:05 | 23 марта 2022 Ольга Шалімова: «Свою бронзову медаль, що я її отримала завдяки Богові, присвячую загиблим воїнам Збройних Сил України…» Бокс 09:20 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 23 березня Бокс 21:35 | 22 марта 2022 Кароліна Махно - чемпіонка Європи до 22 років Бокс 17:05 | 22 марта 2022 Андрій Мальований: «Бажаю Кароліні Махно та нашим хлопцям перемог у фінальних поєдинках» Бокс 09:50 | 22 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 22 березня Бокс 13:20 | 21 марта 2022 Тарас Шелестюк: «Для мене наші люди це супергерої в реальному житті» Бокс 22:20 | 20 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: результати восьмого дня змагань