Завершився 9-й Всеукраїнський турнір на призи Діаспори чеченського народу в Україні

14:05 | 27 октября 2020
Наприкінці минулого тижня у столичному залі Київського національного університету будівництва і архітектури відбувся 9-й Всеукраїнський турнір з боксу на призи Діаспори чеченського народу в Україні, який присвячено пам"яті заслуженого тренера з боксу Увайса Байсангурова.

Наприкінці минулого тижня у столичному залі Київського національного університету будівництва і архітектури відбувся 9-й Всеукраїнський турнір з боксу на призи Діаспори чеченського народу в Україні, який присвячено пам"яті заслуженого тренера з боксу Увайса Байсангурова.

Турнір організовано на високому рівні завдяки главі Діаспори чеченського народу в Україні – Данилу Усмановичу Гончарову. Загалом у змаганнях взяли участь 43 команди практично з усіх регіонів держави – Київщини, Чернігівщини, Прикарпаття, Львівщини, а також Одеської, Харківської, Черкаської областей та інших.

За словами головного організатора змагань, тренера київського клубу Smart Fight Олександра Гаврилюка, загальна кількість учасників склала 229 спортсменів, серед яких 221 хлопець і вісім дівчат. Нагороди розігрувалися серед підлітків 2006, 2007, 2008 та 2009 років народження.

«Нам цього року вдалося прийняти набагато більшу кількість юних спортсменів, ніж у минулі роки. Серед учасників – чимало членів збірних команд Україн, чемпіонів та призерів національних першостей, – говорить Олександр Олександрович. – Висловлюємо щиру подяку спорткомплексу КНУБА за гостинність і допомогу в проведенні турніру. Також вдячні самим боксерам за проявлену безстрашність, волю до перемоги, майстерність та професіоналізм, які вони продемонстрували під час поєдинків. За те, що слухали підказки тренерів і виконували їхні вимоги.

Мені особливо приємно відзначити успіхи та перемоги моїх вихованців. Павло Біляк провів дуже технічно і зібрано весь бій, Іван Богдан мене порадував своєю грамотною роботою в стійці шульги – молодець! Аня Котик в своєму першому в житті бою на такому високому рівні показала себе Левицею, а кількість технічних дій мене просто вразила – зміна стійок, ухили, провали противника, робота по корпусу і грамотний захист! Хлопці, вам є чому в Ані повчитися! Дмитро Руденко після великої перерви показав, що вміє добре боксувати і проявив волю до перемоги – молодець! Влад Бондар у фінальному бою провів відмінний поєдинок, і я б сказав, що це його перший по справжньому красивий боксерський поєдинок, в якому він продемонстрував не лише бажання виграти бій, але і відмінну техніку, грамотний захист, точну серійну роботу і бійцівський характер. В результаті – перемога над дворазовим чемпіоном Києва у вазі 57 кг».

Слід додати, що в планах організаторів є подальше збільшення числа учасників змагань. Наступного року пройде ювілейний, 10-й турнір на призи Діаспори чеченського народу в Україні, який, можливо, стане міжнародним.


Источник
Бокс 11:50 | 24 марта 2022 Україна здобула 10 медалей на ЧЄ з боксу U-22, а Юрія Захарєєва було визнано найкращим боксером турніру Бокс 21:50 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років серед чоловіків: одне «золото», три «срібла» Бокс 12:50 | 23 марта 2022 Служителі одного пана, який рветься до влади в українському боксі, з перших днів російського вторгнення ведуть брудну, ганебну діяльність та пропаганду розколу українського боксу! Бокс 11:05 | 23 марта 2022 Ольга Шалімова: «Свою бронзову медаль, що я її отримала завдяки Богові, присвячую загиблим воїнам Збройних Сил України…» Бокс 09:20 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 23 березня Бокс 21:35 | 22 марта 2022 Кароліна Махно - чемпіонка Європи до 22 років Бокс 17:05 | 22 марта 2022 Андрій Мальований: «Бажаю Кароліні Махно та нашим хлопцям перемог у фінальних поєдинках» Бокс 09:50 | 22 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 22 березня Бокс 13:20 | 21 марта 2022 Тарас Шелестюк: «Для мене наші люди це супергерої в реальному житті» Бокс 22:20 | 20 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: результати восьмого дня змагань