ФБУ пропонує підтримати встановлення сучасних боксерських рингів у Чернігові

17:05 | 22 сентября 2020
У Чернігові 20 вересня стартувало електронне голосування за проєкти Громадського бюджету.

У Чернігові 20 вересня стартувало електронне голосування за проєкти Громадського бюджету. Чернігівці мають можливість обрати найкращі, на їхню думку, три великих та три малих проєкти і віддати за них свій голос.

Загалом до голосування допущені 69 проєктів на загальну суму майже 60 млн грн. Але лише невелика частина з них безпосередньо стосується спорту і, зокрема, розвитку боксу.

Федерація боксу України пропонує усім, кому не байдужий спорт у Чернігові, підтримати проєкт №24 Громадського бюджету Чернігова, що передбачає встановлення чотирьох нових тренувальних рингів. Це дасть змогу і юним, і дорослим боксерам значно поліпшити свої результати, завдяки більш якісному та повноцінному тренувальному процесу; набагато швидше отримати навички змагального процесу та орієнтування в ринзі, відточити свою майстерність та професійність, отримати дорогоцінний досвід.

Слово – автору проєкту, президенту Федерації боксу Чернігівської області Євгену Артюху.

«Розвиток боксу не можливий без сучасної інфраструктури, а саме – професійних рингів, де і молодь, і дорослі мають отримувати спортивну бойову практику. Наразі наше місто відчуває серйозну потребу в цьому. Тому я і став ініціатором встановлення рингів у чотирьох різних місцях Чернігова. Цього справді потребує спортивна громадськість міста!

За ті роки, що я очолюю Чернігівську обласну організацію Федерації боксу України, ми досягли серйозного прогресу із кількості спортивних шкіл, які спеціалізуються на підготовці боксерів. У нас працюють професійні досвідчені тренери, що виховують дуже талановитих спортсменів. Представники Чернігівської області щороку завойовують призові місця на найкрупніших всеукраїнських змаганнях – чемпіонатах та Кубках країни. Але, на жаль, спортсмени вимушені тренуватися здебільшого на застарілому обладнанні. Ті ринги, що залишилися, давно вимагають свого оновлення.

Закликаю жителів Чернігова підтримати боксерську спільноту нашого міста. Ми маємо набрати для перемоги щонайменше 800 голосів. Сподіваюся, досягти цієї планки нам по силах, за умови підтримки небайдужих громадян», – відзначив Євген Артюх.

Більш докладно ознайомитися з проєктом і проголосувати за нього можна на електронній платформі «Громадський проект».

Крім того, відтепер голосувати за проєкти можна й завдяки Viber-боту від Приватбанку «VoteForCityBot».

Електронне голосування за проєкти Бюджету участі триватиме протягом двох тижнів – до 4 жовтня.


Источник
Бокс 11:50 | 24 марта 2022 Україна здобула 10 медалей на ЧЄ з боксу U-22, а Юрія Захарєєва було визнано найкращим боксером турніру Бокс 21:50 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років серед чоловіків: одне «золото», три «срібла» Бокс 12:50 | 23 марта 2022 Служителі одного пана, який рветься до влади в українському боксі, з перших днів російського вторгнення ведуть брудну, ганебну діяльність та пропаганду розколу українського боксу! Бокс 11:05 | 23 марта 2022 Ольга Шалімова: «Свою бронзову медаль, що я її отримала завдяки Богові, присвячую загиблим воїнам Збройних Сил України…» Бокс 09:20 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 23 березня Бокс 21:35 | 22 марта 2022 Кароліна Махно - чемпіонка Європи до 22 років Бокс 17:05 | 22 марта 2022 Андрій Мальований: «Бажаю Кароліні Махно та нашим хлопцям перемог у фінальних поєдинках» Бокс 09:50 | 22 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 22 березня Бокс 13:20 | 21 марта 2022 Тарас Шелестюк: «Для мене наші люди це супергерої в реальному житті» Бокс 22:20 | 20 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: результати восьмого дня змагань