Президент ФБУ Володимир Продивус і головний тренер збірної України Леонід Лоївський обговорили підготовку боксерів до Олімпіади у Токіо

17:20 | 03 сентября 2020
Національна чоловіча збірна України з боксу проводить свій черговий тренувальний збір на Олімпійській базі у Кончі-Заспі, який є останнім етапом підготовки українських боксерів до Кубку України, який проходитиме з 20-го по 27 вересня у Маріуполі.

Національна чоловіча збірна України з боксу проводить свій черговий тренувальний збір на Олімпійській базі у Кончі-Заспі, який є останнім етапом підготовки українських боксерів до Кубку України, який проходитиме з 20-го по 27 вересня у Маріуполі.

Втім, у далекоглядній перспективі головною залишається підготовка до ліцензійних турнірів на Олімпійські ігри у Токіо. Цій темі була присвячена зустріч між президентом Федерації боксу України Володимиром Продивусом і головним тренером Національної збірної Леонідом Лоївським, що відбулася у четвер, 3 вересня.

Очільник ФБУ Володимир Продивус відзначив, що підготовка до ліцензійних стартів є пріоритетом «синьо-жовтих» на найближчі місяці.

«Ми бачимо, що спортивне життя в Європі починає поступово відновлюватися, і це хороший знак для членів нашої великої боксерської сім’ї. Нагадаю, що нещодавно Європейська конфедерація боксу затвердила дати чемпіонатів Європи серед боксерів до 22 років, серед молоді та серед юніорів. Маю надію, що це дасть початок відновленню й інших змагань. Переконаний, що, дотримуючись всіх рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров"я, на початку наступного року будуть проведені ліцензійні турніри на Олімпіаду, до яких наші збірні наполегливо готуються.

Завдання для української команди залишається незмінним. Незважаючи на всі труднощі, ми маємо здобути максимальну кількість олімпійських ліцензій. Наші спортсмени знають, що Федерація забезпечуватиме їх усім необхідним для досягнення поставлених цілей. Я засвідчив свою гарячу підтримку Леоніду Лоївському, а через нього – всьому тренерському штабу. Попереду ще багато роботи, але я вірю у майстерність і спортивний дух наших боксерів і бажаю їм успіхів!», – сказав президент Федерації.

У свою чергу, головний тренер Національної збірної України Леонід Лоївський поділився подробицями тренувального збору у Кончі-Заспі, відзначивши велику роль керівництва Федерації в забезпеченні боксерів усім необхідним.

«Наразі на Олімпійській базі знаходяться 43 боксери, усі почувають себе добре. Працюємо згідно попередньо складеного тренувального плану. Відзначу, що, завдяки Міністерству молоді та спорту, адміністрації Олімпійської бази в Кончі-Заспі і, звичайно, Федерації боксу України, для нас створені чудові умови для продуктивної роботи.

Особлива увага приділяється безпеці усіх членів команди. На базі діє суворий режим з доступом до приміщень і всіх спортивних об’єктів, який обумовлений складною ситуацією з пандемією COVID-19. Зазначу, що всі ми – і спортсмени, і тренери –регулярно робимо тести на наявність коронавірусу, і на щастя, ні в кого ознак захворювання немає.

Було надзвичайно приємно, коли тренування з нашими хлопцями провів перший віце-президент ФБУ Дмитро Шенцев. Переконалися, що він і сам знаходиться у чудовій формі. Вчергове хочу відмітити, що керівництво Федерації на чолі з Володимиром Степановичем Продивусом забезпечує нас всім належним для того, щоб хлопці досягали максимальних результатів і прославляли Батьківщину на міжнародній арені.

І ще з приємних новин. Сьогодні, 3 вересня, дружина одного з лідерів нашої збірної  Дмитра Замотаєва народила доньку. Усім колективом вітаємо нашого спортсмена! Взагалі командний дух у нас – на високому рівні. Всі стоять один за одного горою», – сказав Леонід Лоївський.

Як ми вже повідомляли раніше, Федерація боксу України представила офіційний календар змагань та навчально-тренувальних зборів українських боксерів на кінець 2020 року.


Источник
Бокс 11:50 | 24 марта 2022 Україна здобула 10 медалей на ЧЄ з боксу U-22, а Юрія Захарєєва було визнано найкращим боксером турніру Бокс 21:50 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років серед чоловіків: одне «золото», три «срібла» Бокс 12:50 | 23 марта 2022 Служителі одного пана, який рветься до влади в українському боксі, з перших днів російського вторгнення ведуть брудну, ганебну діяльність та пропаганду розколу українського боксу! Бокс 11:05 | 23 марта 2022 Ольга Шалімова: «Свою бронзову медаль, що я її отримала завдяки Богові, присвячую загиблим воїнам Збройних Сил України…» Бокс 09:20 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 23 березня Бокс 21:35 | 22 марта 2022 Кароліна Махно - чемпіонка Європи до 22 років Бокс 17:05 | 22 марта 2022 Андрій Мальований: «Бажаю Кароліні Махно та нашим хлопцям перемог у фінальних поєдинках» Бокс 09:50 | 22 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 22 березня Бокс 13:20 | 21 марта 2022 Тарас Шелестюк: «Для мене наші люди це супергерої в реальному житті» Бокс 22:20 | 20 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: результати восьмого дня змагань