EUBC затвердила проведення чемпіонатів Європи U-22, серед молоді та серед юніорів у 2020 році

12:50 | 10 августа 2020
Виконавчий Комітет Європейської конфедерації боксу (EUBC) за підсумками свого засідання, що відбулося 8 серпня цього року, затвердив нові дати чемпіонатів Європи з боксу серед спортсменів до 22 років, серед молоді та серед юніорів.

Виконавчий Комітет Європейської конфедерації боксу (EUBC) за підсумками свого засідання, що відбулося 8 серпня цього року, затвердив нові дати чемпіонатів Європи з боксу серед спортсменів до 22 років, серед молоді та серед юніорів.

Про це йдеться у листі президента Європейської конфедерації Франко Фальчінеллі на ім’я президента Федерації боксу України Володимира Продивуса.

Як зазначив пан Фальчінеллі у своєму зверненні, рішення Виконкому EUBC було прийняте згідно з рекомендаціями Комісії змагань EUBC за згодою європейських національних федерацій.

У рішенні Виконкому EUBC зазначено, що чемпіонати Європи серед спортсменів до 22 років, серед молоді та серед юніорів відбудуться протягом листопада – грудня 2020 року. Турніри пройдуть у тих же країнах, які на початку були затверджені як господарі змагань: ЧЄ серед спортсменів до 22 років пройде в Італії, ЧЄ серед молоді прийматиме Чорногорія, а ЧЄ серед юніорів пройде в Грузії.

Точні дати цих турнірів будуть визначені найближчим часом.

Зазначено також, що місцеві організаційні комітети та EUBC наполегливо працюватимуть над тим, щоб забезпечити дотримання всіх заходів для запобігання розповсюдження COVID-19. EUBC залишає за собою право корегувати свої рішення відповідно до епідеміологічної ситуації в Європі.

Рішення з проведення чемпіонатів Європи U-22, серед молоді та юніорів прокоментував віце-президент і член Виконкому EUBC, президент Федерації боксу України Володимир Продивус.

«Це, безумовно, один з найбільш ключових підсумків засідання Виконкому Європейської Конфедерації боксу, яке відбулося 8 серпня. Ми розглянули усі можливі ризики у зв’язку з поширенням COVID-19, заслухали звіти уповноважених осіб, детально опрацювали дані стосовно розповсюдження вірусу, отримали звіти з турнірів, які вже проводились в останні тижні та спільно прийняли рішення запустити Континентальні першості у різних вікових групах. Багато спілкуюся зі спортсменами і тренерами і знаю, що всі зачекалися відновлення офіційних змагань. Вважаю, що спорт має пристосовуватися до нових умов та розвиватися. В будь-якому випадку головний пріоритет для нас – це здоров’я та безпека спортсменів та усіх учасників змагань. Тому ми залишили за собою право корегувати дати та інші умови проведення турнірів. Терміни проведення змагань саме у листопаді та грудні обрано не випадково. Зроблено це для того, щоб у збірних команд було достатньо часу на те, щоб провести навчально-тренувальні збори та якомога якісніше підготуватися до цих важливих стартів»,відзначив Володимир Продивус.


Источник
Бокс 11:50 | 24 марта 2022 Україна здобула 10 медалей на ЧЄ з боксу U-22, а Юрія Захарєєва було визнано найкращим боксером турніру Бокс 21:50 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років серед чоловіків: одне «золото», три «срібла» Бокс 12:50 | 23 марта 2022 Служителі одного пана, який рветься до влади в українському боксі, з перших днів російського вторгнення ведуть брудну, ганебну діяльність та пропаганду розколу українського боксу! Бокс 11:05 | 23 марта 2022 Ольга Шалімова: «Свою бронзову медаль, що я її отримала завдяки Богові, присвячую загиблим воїнам Збройних Сил України…» Бокс 09:20 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 23 березня Бокс 21:35 | 22 марта 2022 Кароліна Махно - чемпіонка Європи до 22 років Бокс 17:05 | 22 марта 2022 Андрій Мальований: «Бажаю Кароліні Махно та нашим хлопцям перемог у фінальних поєдинках» Бокс 09:50 | 22 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 22 березня Бокс 13:20 | 21 марта 2022 Тарас Шелестюк: «Для мене наші люди це супергерої в реальному житті» Бокс 22:20 | 20 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: результати восьмого дня змагань