Член Національної збірної України Андрій Ісаков проведе бій на вечорі боксу Usyk 17 Promotion

18:05 | 29 июля 2020
Найближчої суботи, 1 серпня у передмісті Києва відбудеться вечір боксу, організований новоствореною промоутерською компанією Usyk 17 Promotion, в рамках якого свій черговий поєдинок проведе член Національної збірної України з боксу Андрій Ісаков.

Найближчої суботи, 1 серпня у передмісті Києва відбудеться вечір боксу, організований новоствореною промоутерською компанією Usyk 17 Promotion, в рамках якого свій черговий поєдинок проведе член Національної збірної України з боксу Андрій Ісаков. Він зустрінеться з боксером з Білорусі Павлом Гришковцем.

Поєдинок пройде у напівважкій ваговій категорії і складатиметься за регламентом з чотирьох раундів.

Слід відзначити, що для вінницького боксера Андрія Ісакова це лише шостий поєдинок на профі-ринзі – у попередніх п’яти він впевнено переміг. Гришковець провів до цього часу 11 боїв, у яких тричі святкував перемогу і зазнав 8 поразок. Білорус значно старший за українця – йому 31 рік, Андрію усього лише 20…

Вашій увазі – досьє суперників.

­­­­­­­­­­­­----------------------------------------------------------------------------------------------

Андрій ІСАКОВ (Україна)

Вага – 79 кг, зріст – 178 см.

Дата народження – 24 грудня 1999 року (20 років)

Народився у с. Агрономічне Вінницького району Вінницької області.

Стійка – лівобічна (правша).

Почав займатися боксом у 10 років у Вінниці під керівництвом тренера Владислава Кашеєва, з яким співпрацює і до сих пір.

Досягнення в аматорах: майстер спорту міжнародного класу, переможець багатьох всеукраїнських та міжнародних турнірів, Переможець Кубку України-2018; Бронзовий призер чемпіонату України-2018.

Професійний рекорд 5-0-0 (3 КО).

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Павло ГРИШКОВЕЦЬ (Білорусь)

Вага – 79 кг, зріст – 180 см.

Дата народження – 7 грудня 1988 року.

Народився у м.Барановичі.

Стійка – лівобічна (правша).

Професійний рекорд 3-8-0 (2 КО).

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Напередодні бою пресслужба ФБУ запропонувала Андрію Ісакову та його тренеру Владиславу Кашеєву розповісти про свою підготовку та очікування від чергового випробування.

Андрій Ісаков (член Національної збірної України, професійний боксер): «Те, що 1 серпня буду проводити бій під егідою новоствореної промоутерської організації української легенди боксу Олександра Усика, додає мені особливої мотивації. Хочеться продемонструвати свої найкращі якості. Хвилювання в мене немає. Позаду залишилися два навчально-тренувальні збори Національної збірної України, на яких була проведена чудова робота під орудою наших наставників. Користуючись нагодою, хочу подякувати Федерації боксу України та всьому тренерському штабу національної команди за хорошу організацію і всіляку підтримку спортсменів. Наразі почуваю себе добре і готовий до будь-яких випробувань.

Що знаю про свого майбутнього суперника? Він більш досвідчений і доволі майстерний у плані боксерської техніки. Звик боксувати першим номером, проявляє спортивну агресію. Не скажу, що я в цьому бачу якісь проблеми для себе. Моє завдання – показувати свій бокс і дотримуватись свого плану. 

Це вже мій третій поєдинок за останні півтора місяці, втім, враховуючи, що свій  попередній бій я завершив нокаутом вже у першому раунді, втомитися не встиг (посміхається). Хочеться частіше занурюватися в змагальну атмосферу. Головне – обходитися без травм і, звичайно, не хотілося б переривати свою переможну серію».

Владислав Кашеєв (тренер Андрія Ісакова): «Готуємось до чергового бою завдяки чіткій підтримці ФБУ та Федерації боксу Вінницької області, які забезпечують нас усіма необхідними умовами для тренувань.

Серед позитивних змін у підготовці Андрія відзначу те, що в нього значно виросла швидкість, стабілізувалася оптимальна вага. Також він досить впевнений психологічно, незважаючи на те, що його суперник Павло Гришковець – один з найбільш майстерних серед усіх попередніх супротивників Андрія.

Щодо Гришковця, можу сказати, що він зараз знаходиться у розквіті своєї кар’єри. Він любить диктувати в ринзі свої умови. Це хлопець з характером, боксує, як-то кажуть, до останнього патрону. З не дуже приємних моментів відзначу, що Гришковець іноді не гребує брудними прийомами й іноді дозволяє собі вдарити суперника головою. Таким чином він може нівелювати більш високий клас опонента, різницю в технічній підготовці.

З Андрієм ми обговорюємо ці моменти. Він ще дуже молодий боксер і йому властива деяка гарячкуватість, але я постійно акцентую його увагу на тому, що треба поводитися холоднокровно, не психувати. Бокс – це дуже багатогранний вид спорту, ситуація у бою може змінюватися кожної секунди. Але те, чого в Андрія не відняти, – у нього є «чуйка», без якої дуже важко розраховувати на великий успіх у цьому виді спорту. Ця якість мені в ньому дуже імпонує і виділяє його з-поміж інших». 


Источник
Бокс 11:50 | 24 марта 2022 Україна здобула 10 медалей на ЧЄ з боксу U-22, а Юрія Захарєєва було визнано найкращим боксером турніру Бокс 21:50 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років серед чоловіків: одне «золото», три «срібла» Бокс 12:50 | 23 марта 2022 Служителі одного пана, який рветься до влади в українському боксі, з перших днів російського вторгнення ведуть брудну, ганебну діяльність та пропаганду розколу українського боксу! Бокс 11:05 | 23 марта 2022 Ольга Шалімова: «Свою бронзову медаль, що я її отримала завдяки Богові, присвячую загиблим воїнам Збройних Сил України…» Бокс 09:20 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 23 березня Бокс 21:35 | 22 марта 2022 Кароліна Махно - чемпіонка Європи до 22 років Бокс 17:05 | 22 марта 2022 Андрій Мальований: «Бажаю Кароліні Махно та нашим хлопцям перемог у фінальних поєдинках» Бокс 09:50 | 22 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 22 березня Бокс 13:20 | 21 марта 2022 Тарас Шелестюк: «Для мене наші люди це супергерої в реальному житті» Бокс 22:20 | 20 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: результати восьмого дня змагань