Відкриті тренування з фітбоксу від ФБУ: зірки боксу запрошують на НСК «Олімпійський»

14:20 | 14 июля 2020
На минулих вихідних Федерація боксу України провела чергове відкрите тренування з фітбоксу на головній арені країни – НСК «Олімпійський».

На минулих вихідних Федерація боксу України провела чергове відкрите тренування з фітбоксу на головній арені країни – НСК «Олімпійський». На відкритому майданчику на території стадіону зібралися десятки спортсменів – як професіоналів, так і любителів.

Вели тренування професійні тренери. Цього разу вже зіграний дует наставників перетворився на тріо. До майстра спорту міжнародного класу, учасниці I молодіжних Олімпійських ігор, чемпіонки світу з боксу серед молоді Ангеліни Бондаренко і спортивного директора ФБУ Антона Чередниченка приєдналася справжня зірка – лідерка жіночої збірної України, переможниця багатьох міжнародних турнірів Анна Лисенко.

Почалося відкрите тренування традиційно з розминки. Потім тренери продемонстрували базові вправи, які практикуються у фітбоксі. Нагадаємо, що цей вид спорту, що поєднує в собі запальність і ритм аеробіки з рухами і технікою боксу, сприяє поліпшенню координації рухів, скиданню зайвих жирових відкладень і корекції фігури, тренуванню серцево-судинної і дихальної систем, зміцненню вестибулярного апарату, розвитку силових показників тощо.

«Через карантин спортсменам довелося обмежити свої тренування, також були скасовані багато турнірів. Але тепер у всіх є можливість надолужити згаяний час і привести себе в бойову форму. Федерація боксу України планує і далі проводити відкриті тренування з фітбоксу. На щастя, ми вже маємо можливість тренуватися спільно»,зазначив спортивний директор ФБУ Антон Чередниченко.

«Таке тренування – це просто здорово! Це і свіже повітря, і хороше фізичне навантаження. Я, як тренер – за такі заходи. Тим більше, коли разом тренуються спортсмени різних рівнів підготовки – це серйозна взаємна мотивація. Ми запрошуємо на тренування всіх бажаючих: від професіоналів до новачків. Прийти спробувати себе у фітбоксі може абсолютно кожен», – зазначила член жіночої збірної України Анна Лисенко.

Федерація боксу України запрошує приєднуватися до щотижневих тренувань з фітбоксу на НСК «Олімпійський» як професійних спортсменів, так любителів і новачків. Наступне тренування відбудеться найближчої суботи, початок – о 8.30.

 


Источник
Бокс 11:50 | 24 марта 2022 Україна здобула 10 медалей на ЧЄ з боксу U-22, а Юрія Захарєєва було визнано найкращим боксером турніру Бокс 21:50 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років серед чоловіків: одне «золото», три «срібла» Бокс 12:50 | 23 марта 2022 Служителі одного пана, який рветься до влади в українському боксі, з перших днів російського вторгнення ведуть брудну, ганебну діяльність та пропаганду розколу українського боксу! Бокс 11:05 | 23 марта 2022 Ольга Шалімова: «Свою бронзову медаль, що я її отримала завдяки Богові, присвячую загиблим воїнам Збройних Сил України…» Бокс 09:20 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 23 березня Бокс 21:35 | 22 марта 2022 Кароліна Махно - чемпіонка Європи до 22 років Бокс 17:05 | 22 марта 2022 Андрій Мальований: «Бажаю Кароліні Махно та нашим хлопцям перемог у фінальних поєдинках» Бокс 09:50 | 22 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 22 березня Бокс 13:20 | 21 марта 2022 Тарас Шелестюк: «Для мене наші люди це супергерої в реальному житті» Бокс 22:20 | 20 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: результати восьмого дня змагань