Офіційно: Чемпіонат України з боксу серед чоловіків 2020 прийматиме Одеса

16:35 | 08 июля 2020
8 липня у Києві відбулось підписання меморандуму між президентом Федерації боксу України Володимиром Продивусом та президентом Федерації боксу Одеської області Халідом Мусаєвим «Щодо проведення Чемпіонату України з боксу серед чоловіків 2020».

8 липня у Києві відбулось підписання меморандуму між президентом Федерації боксу України Володимиром Продивусом та президентом Федерації боксу Одеської області Халідом Мусаєвим «Щодо проведення Чемпіонату України з боксу серед чоловіків 2020».

Відповідно підписаного документу - Головний боксерський старт року відбудеться в листопаді 2020 року в Одесі.

«Пропозиція Одеси, яка надійшла до Федерації боксу України була напрочуд переконливою і ми навіть не сумнівалися, що головний боксерський старт року серед чоловіків Одеса проведе на самому високому рівні,зазначив Володимир Продивус.Мені надзвичайно приємно відзначити той факт, що Федерація боксу Одеської області активними темпами повертає позиції, які були дещо втрачені за останні роки. В цьому, звичайно, заслуга нового керівного складу Федерації на чолі з нашим другом та товаришем Халідом Мусаєвим. Одещина – славетний спортивний регіон, який має потужні історичні традиції в тому числі й в боксі. Тому, мені надзвичайно приємно, що великий бокс повертається до Одеси. Того міста де багато поціновувачів та шанувальників нашого виду спорту». 

В свою чергу президент Федерації боксу Одеської області Халід Мусаєв зазначив, що єдині корективи в процес підготовки може завдати епідеміологічна ситуація в країні. Проте, керманич федерації також запевнив, що здоров’я спортсменів – безумовний пріоритет. Тому, організатори зроблять усе необхідне, щоб учасники змагань почували себе безпечно та комфортно.

«Моя головна ціль – забезпечити якісний темп розвитку боксу в Одеській області та максимально підтримувати популяризацію спорту та здорового способу життя в нашому регіоні, сказав Халід Мусаєв.На сьогоднішній ми маємо чітку стратегію розвитку і Чемпіонат України серед чоловіків для нас відіграє надзвичайно важливу роль в її реалізації. Від усього нашого боксерського колективу висловлюю слова подяки президенту Федерації боксу України Володимиру Продивусу за підтримку та допомогу в реалізації наших амбітних цілей. Запевняю, що Чемпіонат України 2020 року серед чоловіків стане одним з найкращим та видовищних в плані організації за усі роки проведення».

Також варто відзначити, що в рамках підписання меморандуму президенти Федерацій обговорили можливості відновлення Міжнародних турнірів в Одесі. Особлива увага була приділена традиційному міжнародному турніру класу «А» «Пам’яті Семена Трестіна». Окрім того були обговорені й ряд амбітних соціальних проектів покликаних популяризувати спорт в регіоні.

В розмові Халід Мусаєв відзначив, що Федерація боксу Одеської області приділяє й значну увагу в напрямку розвитку боксерської інфраструктури. Так в Одесі вже активно працює боксерський зал «Браття», де розміщені три боксерські ринги та закуплене сучасне спортивне устаткування. Окрім того активно розвивається боксерський зал «Abel Boxing Gym» та інші зали. Халід Мусаєв також додав, що зупинятися на цьому Федерація не збирається та в планах має амбітні цілі щодо відновлення ще ряду боксерських залів в регіоні.  

В свою чергу Володимир Продивус відзначив активну популяризацію Федерації боксу Одеської області саме масового спорту. Президент Федерації зазначив, що вражений кількістю масових соціальних та спортивних заходів, які Федерація провела за останні декілька місяців.  

Нагадаємо, що декількома тижнями раніше представники Федерації боксу України, в рамках робочої поїздки, завітали до Одеси де були обговорені усі найважливіші аспекти проведення Чемпіонату України 2020 з керівництвом обласної Федерації.   

Нагадаємо, останні три Чемпіонати України з боксу серед чоловіків приймали Львів (2017 рік), Харків (2018 рік) та Маріуполь (2019 рік).


Источник
Бокс 11:50 | 24 марта 2022 Україна здобула 10 медалей на ЧЄ з боксу U-22, а Юрія Захарєєва було визнано найкращим боксером турніру Бокс 21:50 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років серед чоловіків: одне «золото», три «срібла» Бокс 12:50 | 23 марта 2022 Служителі одного пана, який рветься до влади в українському боксі, з перших днів російського вторгнення ведуть брудну, ганебну діяльність та пропаганду розколу українського боксу! Бокс 11:05 | 23 марта 2022 Ольга Шалімова: «Свою бронзову медаль, що я її отримала завдяки Богові, присвячую загиблим воїнам Збройних Сил України…» Бокс 09:20 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 23 березня Бокс 21:35 | 22 марта 2022 Кароліна Махно - чемпіонка Європи до 22 років Бокс 17:05 | 22 марта 2022 Андрій Мальований: «Бажаю Кароліні Махно та нашим хлопцям перемог у фінальних поєдинках» Бокс 09:50 | 22 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 22 березня Бокс 13:20 | 21 марта 2022 Тарас Шелестюк: «Для мене наші люди це супергерої в реальному житті» Бокс 22:20 | 20 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: результати восьмого дня змагань