ФБУ запрошує усіх на відкрите тренування з фітбоксу на НСК «Олімпійський»

20:20 | 03 июля 2020
Найближчої неділі, 5 липня, на Національному спорткомплексі «Олімпійський» відбудеться відкрите тренування з фітбоксу, яке проводитиметься за участю провідних спортсменів Національної чоловічої та жіночої збірних України.

Найближчої неділі, 5 липня, на Національному спорткомплексі «Олімпійський» відбудеться відкрите тренування з фітбоксу, яке проводитиметься за участю провідних спортсменів Національної чоловічої та жіночої збірних України.

Федерація боксу України запрошує взяти участь у тренуванні усіх бажаючих. Заняття проходитиме під керівництвом майстра спорту міжнародного класу, учасниці I молодіжних Олімпійських ігор, чемпіонки світу з боксу серед молоді Ангеліни Бондаренко та спортивного директора ФБУ Антона Чередниченка.

Початок тренування – о 8.30. Місце проведення – територія спорткомплексу НСК «Олімпійський».

Виконавчий директор ФБУ Донатас Піскун відзначив: «На минулих вихідних за ініціативи Міністерства молоді та спорту НСК «Олімпійський» приймав масштабний захід для усіх громадян, в якому були залучені десятки різноманітних видів спорту. Ці відкриті тренування відвідали сотні людей, що свідчить про велике зацікавлення українців спортом і фізичною активністю.

Ми вирішили підтримати ініціативу Міністерства і цього разу провести власний захід, який у більшій мірі буде присвячений саме боксу. Хочемо заохотити насамперед нашу молодь, щоб вона активно приєднувалася до нас. Діти – наше майбутнє, і хто як не ми маємо залучати їх до здорового способу життя та занять спортом. Якщо відкриті тренування сподобаються прихильникам боксу, то зробимо їх регулярними, залучатимемо зірок нашого виду спорту. Робитимемо все, щоб якомога більше людей полюбили бокс і могли пишатися нашими чемпіонами».

Тим, хто бажає взяти участь у відкритому тренуванні у компанії боксерів збірної України, радимо взяти з собою зручне спортивне взуття і одяг. Також нагадуємо, що для запобігання розповсюдження вірусу COVID-19 варто вдягати маски та користуватися антисептиком.

ДОВІДКА. Фітбокс – це аеробно-силовий тренінг, в якому поєднуються запальність і ритм аеробіки з рухами і технікою боксу. Його вправи спрямовані для тих, хто швидко і за нетривалий час хоче отримати стрункий силует і гору м"язів. Фітбокс користується популярністю і серед чоловіків, і серед жінок. Заняття фітбоксом сприяють:

– поліпшенню координації рухів;

– скиданню зайвих жирових відкладень і корекції фігури;

– загальному фізичному розвитку;

– тренуванню серцево-судинної і дихальної систем;

– зміцнення вестибулярного апарату;

– розвитку силових показників;

– поліпшенню техніки боксу.


Источник
Бокс 11:50 | 24 марта 2022 Україна здобула 10 медалей на ЧЄ з боксу U-22, а Юрія Захарєєва було визнано найкращим боксером турніру Бокс 21:50 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років серед чоловіків: одне «золото», три «срібла» Бокс 12:50 | 23 марта 2022 Служителі одного пана, який рветься до влади в українському боксі, з перших днів російського вторгнення ведуть брудну, ганебну діяльність та пропаганду розколу українського боксу! Бокс 11:05 | 23 марта 2022 Ольга Шалімова: «Свою бронзову медаль, що я її отримала завдяки Богові, присвячую загиблим воїнам Збройних Сил України…» Бокс 09:20 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 23 березня Бокс 21:35 | 22 марта 2022 Кароліна Махно - чемпіонка Європи до 22 років Бокс 17:05 | 22 марта 2022 Андрій Мальований: «Бажаю Кароліні Махно та нашим хлопцям перемог у фінальних поєдинках» Бокс 09:50 | 22 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 22 березня Бокс 13:20 | 21 марта 2022 Тарас Шелестюк: «Для мене наші люди це супергерої в реальному житті» Бокс 22:20 | 20 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: результати восьмого дня змагань