Перемога без нокауту: Андрій Ісаков і його тренер прокоментували результати поєдинку 1 липня

14:05 | 03 июля 2020
У середу, 1 липня, у рамках вечора професійного боксу у Києві боксер Національної збірної України Андрій Ісаков одноголосним рішенням суддів впевнено здолав суперника з Чернігова Вадима Костючка.

У середу, 1 липня, у рамках вечора професійного боксу у Києві боксер Національної збірної України Андрій Ісаков одноголосним рішенням суддів впевнено здолав суперника з Чернігова Вадима Костючка.

20-річний вінничанин Андрій Ісаков, а також його особистий тренер Владислав Кашеєв спеціально для пресслужби ФБУ прокоментували переможний бій, який став першим після кількамісячної паузи, пов’язаної з карантином.

Андрій Ісаков:

«В першу чергу хотів би подякувати президенту Федерації боксу Вінницької області Олегу Алексі, віце-президенту нашої Федерації Олександру Ревунову за постійну підтримку та допомогу в моїй підготовці до професійних поєдинків. Окрема подяка моєму тренеру Владиславу Кашеєву. Це саме ті люди без яких не було б перемог.

Я був радий знову відчути себе в ринзі і сповна віддатися суперництву. Не скажу, що попередні кілька місяців пройшли марно, адже я багато тренувався у домашніх умовах і намагався не розтратити фізичні кондиції. Також допомогли спаринги з Санею Хижняком під час зборів Національної команди. Але все ж офіційний поєдинок не можна порівняти з тренувальним спарингом, тому відчуваю полегшення з відновленням змагального процесу.

Що стосується конкретно поєдинку з Вадимом Костючком, то бій був дуже в’язким – у суперника дуже незручний і навіть «брудний» стиль боксу. Він сковував мої рухи, постійно клінчував. А в першому раунді застосував недозволений прийом, вдаривши мене головою під око. Гадаю, що так він хотів спровокувати мене на якісь аналогічні дії, але я на це не повівся, продовжував боксувати у своїй манері і в підсумку здобув перемогу, яка стала для мене четвертою на профі-ринзі. До речі, вже 15 липня планую провести свій наступний бій. Ім’я суперника наразі ще невідоме».      

 

Владислав Кашеєв:

«Кожен боксер проводить бій так, як йому дозволяє суперник. В даному випадку супротивник Андрія виявився дуже добре підготовленим до тактики мого підопічного. Можливо, зіграло роль і те, що папа Вадима Костючка – відомий рефері, суддя міжнародної категорії з боксу Михайло Костючок. Отже, Вадим прекрасно знайомий з боксерськими правилами, які дозволяють затримання, низькі нахили голови. Інша справа, що час від часу Вадим все ж порушував правила, коли його голова опускалася нижче пояса. По суті, його мета була зрозумілою – зберегти себе від неминучого нокдауну або нокауту. В результаті він і сам не боксував, і не давав це робити Андрію.

З одного боку, цей бій був максимально невидовищним, а з іншого – він приніс користь моєму підопічному з точки зору набуття досвіду. Додам, що в разі швидкого нокауту Андрій не зміг би як слід «продихатися». А так він відбоксував повноцінні чотири раунди і отримав необхідне фізичне навантаження».

 


Источник
Бокс 11:50 | 24 марта 2022 Україна здобула 10 медалей на ЧЄ з боксу U-22, а Юрія Захарєєва було визнано найкращим боксером турніру Бокс 21:50 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років серед чоловіків: одне «золото», три «срібла» Бокс 12:50 | 23 марта 2022 Служителі одного пана, який рветься до влади в українському боксі, з перших днів російського вторгнення ведуть брудну, ганебну діяльність та пропаганду розколу українського боксу! Бокс 11:05 | 23 марта 2022 Ольга Шалімова: «Свою бронзову медаль, що я її отримала завдяки Богові, присвячую загиблим воїнам Збройних Сил України…» Бокс 09:20 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 23 березня Бокс 21:35 | 22 марта 2022 Кароліна Махно - чемпіонка Європи до 22 років Бокс 17:05 | 22 марта 2022 Андрій Мальований: «Бажаю Кароліні Махно та нашим хлопцям перемог у фінальних поєдинках» Бокс 09:50 | 22 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 22 березня Бокс 13:20 | 21 марта 2022 Тарас Шелестюк: «Для мене наші люди це супергерої в реальному житті» Бокс 22:20 | 20 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: результати восьмого дня змагань