ФБУ взяло участь у відкритті головної спортивної арени країни для масових занять спортом

14:20 | 01 июля 2020
Минулої неділі, 28 червня, Національний спорткомплекс «Олімпійський» перетворився на відкритий мультиспортивний майданчик.

Минулої неділі, 28 червня, Національний спорткомплекс «Олімпійський» перетворився на відкритий мультиспортивний майданчик. Головна спортивна арена країни об’єднала на своїй території найрізноманітніші види спорту: міні-футбол, баскетбол, волейбол, самбо, ММА та багато інших.

Однією з найцікавіших і наймасовіших локацій у цей день став майданчик для боксу, де можна було спостерігати відкрите тренування представниць Національної жіночої збірної України. Наші майстрині виконували вправи на боксерську техніку, а особливістю заходу стало те, що взяти у ньому участь міг кожен бажаючий.

Концепцію відкритих тренувань розробило Міністерство молоді та спорту спільно з національними федераціями, зокрема і Федерацією боксу України. Про ініціативу розповів президент ФБУ Володимир Продивус

«Цим заходом ми продемонстрували, що заняття спортом доступні кожній людині. Одна з наших головних цілей та завдань – розвивати масовий спорт. На моє переконання саме спорт – це здоров’я нашої нації і підтримка її морального і бойового духу, - відзначив президент ФБУ Володимир Продивус. - Хотів би подякувати Міністру молоді та спорту України Вадиму Гутцайту – за чудову ініціативу зібрати представників різних видів спорту разом, щоб ті в свою чергу показали навички і вміння перед великою аудиторією і заодно залучили до занять спортом усіх бажаючих. Подібні заходи гарантовано слугуватимуть популяризації спорту та здорового способу життя. В свою чергу НСК «Олімпійський», як головна спортивна арена столиці, - ідеальне місце для проведення активного відпочинку та подібних соціальних ініціатив. В мене є сподівання та переконання, що такі заходи стануть традиційними. З боку ФБУ ми зробимо все можливе, щоб бокс мав потужне представництво на цих відкритих тренуваннях».

Міністр молоді і спорту Вадим Гутцайт у свою чергу зазначив:

«Займайтеся спортом! Це мій щирий заклик до всіх, хто хоче радіти життю на повну. Серед безлічі видів спорту завжди можна обрати хоча б один, у який можна закохатися. Тому ми й зробили на НСК «Олімпійський» так багато локацій, щоб кожна дитина могла обрати серед такої кількості видів спорту той, якому можна присвячувати свій час і натхнення. Найголовніше – вірити у себе, вірити своєму тренеру, вчитися, працювати – і все прийде!»

Про відкрите тренування національної жіночої збірної України з боксу на центральному стадіоні держави розповів головний наставник команди Сергій Гордієнко.

«Я завжди казав дівчатам, що бокс – це чоловічий вид спорту. Якщо вони прийняли рішення ним займатися, то поблажок бути не може. Успіху у боксі, як і будь-якій іншій справі, досягне той, хто буде віддаватися їй сповна. Чудові приклади у нашої молоді є – це Василь Ломаченко, Олександр Усик, Олександр Хижняк та інші. Головне – це бажання. Якщо воно є то, можна підкорити будь-яку висоту. Ну а саме завдяки подібним заходам ми й будемо популяризувати бокс серед населення та заохочувати молодь до занять спортом».


Источник
Бокс 11:50 | 24 марта 2022 Україна здобула 10 медалей на ЧЄ з боксу U-22, а Юрія Захарєєва було визнано найкращим боксером турніру Бокс 21:50 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років серед чоловіків: одне «золото», три «срібла» Бокс 12:50 | 23 марта 2022 Служителі одного пана, який рветься до влади в українському боксі, з перших днів російського вторгнення ведуть брудну, ганебну діяльність та пропаганду розколу українського боксу! Бокс 11:05 | 23 марта 2022 Ольга Шалімова: «Свою бронзову медаль, що я її отримала завдяки Богові, присвячую загиблим воїнам Збройних Сил України…» Бокс 09:20 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 23 березня Бокс 21:35 | 22 марта 2022 Кароліна Махно - чемпіонка Європи до 22 років Бокс 17:05 | 22 марта 2022 Андрій Мальований: «Бажаю Кароліні Махно та нашим хлопцям перемог у фінальних поєдинках» Бокс 09:50 | 22 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 22 березня Бокс 13:20 | 21 марта 2022 Тарас Шелестюк: «Для мене наші люди це супергерої в реальному житті» Бокс 22:20 | 20 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: результати восьмого дня змагань