Вже завтра у Києві пройде вечір Ліги жіночого боксу та рейтингові професійні поєдинки

11:50 | 30 июня 2020
До Києва повертаються вечори боксу.

До Києва повертаються вечори боксу. У середу, 1 липня, у столичному клубі «Атлас» відбудеться турнір Ліги Жіночого Боксу в рамках якого пройдуть й ряд цікавих рейтингових професійних поєдинків.

Шоу Ліги жіночого боксу пройде у форматі «Битви міст» у шести вагових категоріях. На ринг вийдуть учасниці команди «Українські Левиці», які будуть мотивованими як ніколи раніше, адже після тривалої паузи пов’язаної з карантином вперше пройдуть змагання у жіночому боксі.

Окрім того на телеглядачів очікує й низка професійних поєдинків, в яких участь прийматимуть й боксери Національної збірної України.

Важливість заходу відзначив виконавчий директор Федерації боксу України Донатас Піскун.

 

«Саме завдяки таким боксерським вечорам ми можемо констатувати, що великий бокс  повертається до столиці України та, я переконаний, згодом ми розпочнемо змагання й по всій Україні. Як для вболівальників спорту та в першу чергу працівників цієї сфери для нас це надзвчиайно важливо, адже тривала перерва у спорті дуже негативно відображається на усій нашій індустрії, – зазначив Донатас Піскун. – Хочу зазначити, що афіша змагань дуже інтригує, а вечір боксу обіцяє бути дуже насиченим та цікавим. Ми побачимо шість поєдинків за участю наших чарівних дівчат учасниць команди «Українські левиці», а також на ринг вийдуть ряд сильних боксерів, серед яких є і вже добре відомі бійці, майстри спорту міжнародного класу, переможці багатьох турнірів. З нетерпінням  очікую боїв за участю боксера Національної збірної України, вінничанина Андрія Ісакова, а також колишнього лідера національної команди Ігоря Шевадзуцького. Бажаю всім учасникам вечора боксу проявити себе якнайкраще. А вболівальникам – набратися терпіння і дочекатися часу, коли глядачі зможуть бути присутніми на таких крутих заходах».

До вашої уваги – повний список боїв вечора боксу Ліги жіночого боксу:

«Українські Левиці» – Збірна міст України

54 кг - Інна Статкевич – Юлія Дем"яненко

57 кг - Катерина Рогова – Валерія Єрошенко

60 кг - Аміна Абрамова – Діана Старкова

69 кг - Ліна Каріченська – Анна Лисенко

75 кг - Тетяна Петрович – Наталія Мелешко

81 кг - Тетяна Шевченко – Вікторія Козинська

Професійні поєдинки:

Арам Фаніян - Надзір Бакшієв

Станіслав Скороход - Владислав Танцюра

Андрій Ісаков - Вадим Костючок

Ігор Шевадзуцький - Ігор Пилипенко

Богдан Штонда - Ігор Катруха

З огляду на дію карантину і обмеження щодо кількості глядачів, цього разу дівчата битимуться передусім перед онлайн-аудиторією. Шоу покаже платформа MEGOGO.


Источник
Бокс 11:50 | 24 марта 2022 Україна здобула 10 медалей на ЧЄ з боксу U-22, а Юрія Захарєєва було визнано найкращим боксером турніру Бокс 21:50 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років серед чоловіків: одне «золото», три «срібла» Бокс 12:50 | 23 марта 2022 Служителі одного пана, який рветься до влади в українському боксі, з перших днів російського вторгнення ведуть брудну, ганебну діяльність та пропаганду розколу українського боксу! Бокс 11:05 | 23 марта 2022 Ольга Шалімова: «Свою бронзову медаль, що я її отримала завдяки Богові, присвячую загиблим воїнам Збройних Сил України…» Бокс 09:20 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 23 березня Бокс 21:35 | 22 марта 2022 Кароліна Махно - чемпіонка Європи до 22 років Бокс 17:05 | 22 марта 2022 Андрій Мальований: «Бажаю Кароліні Махно та нашим хлопцям перемог у фінальних поєдинках» Бокс 09:50 | 22 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 22 березня Бокс 13:20 | 21 марта 2022 Тарас Шелестюк: «Для мене наші люди це супергерої в реальному житті» Бокс 22:20 | 20 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: результати восьмого дня змагань