Оголошено склад Національної збірної України на турнір «Странджа 2020»

21:35 | 16 января 2020
15 січня на навчально-тренувальній базі у Конча-Заспі відбулось відкрите тренування чоловічої та жіночої Національних збірних команд України з боксу.

15 січня на навчально-тренувальній базі у Конча-Заспі відбулось відкрите тренування чоловічої та жіночої Національних збірних команд України з боксу. Прес-захід відбувся напередодні від’їзду нашої команди на турнір «Странджа», а також в рамках підготовки збірної до ліцензійних турнірів на Олімпійські ігри Токіо-2020.  

Нагадаємо, з 21 по 25 січня в місті Софія (Болгарія) відбудеться 71-й міжнародний турнір найвищої категорії – «Странджа-2020». За попередньою інформацією участь у цьогорічних змаганнях прийматимуть найсильніші боксерські збірні світу і саме цей турнір стане своєрідною «генеральною репетицією» команд перед кваліфікаційними стартами на Ігри.

Про готовність головної команди країни до першого міжнародного старту у поточному році розповів головний тренер Леонід Миколайович Лоївський.

«Підготовча робота до ліцензійних турнірів відбувається за графіком та йде відповідно до календаря. Велика подяка президенту ФБУ Володимиру Продивусу, керівництву МКМС та навчально-тренувальної бази у Конча-Заспі за підтримку та допомогу нашій команді, – зазначив Леонід Лоївський.Усі без виключення члени нашої команди перебувають у чудових фізичних кондиціях. Зараз у Болгарії продивимося наших хлопців у поєдинках з гідними опонентами, проаналізуємо виступи та за необхідністю попрацюємо над помилками, щоб підійти до ліцензійних турнірів па піці форми. Про перспективи зарано говорити, проте можу точно гарантувати, що ми зробимо все можливе, аби здобути якомога більшу кількість ліцензій на Ігри в Токіо».

Переконаний у своїх підопічних й головний тренер жіночої збірної України Сергій Володимирович Гордієнко.

«Ми виходимо на фінішну пряму у підготовці до ліцензійних стартів. Дівчата підготовлені чудово і вже рвуться в бій, сказав Сергій Гордієнко. – З мотивацією у наших дівчат все також в повному порядку. Усі розуміють відповідальність, тому викладаються на максимум. Результати нашої роботи будуть оцінені на ліцензійних стартах на Олімпіаду. Турнір в Болгарії для мене – це чудова можливість переглянути дівчат в поєдинках з потужними опонентками та саме змагання в Софії дадуть нам остаточну відповідь - хто представлятиме Україну на Європейському ліцензійному турнірі в Лондоні»

Варто відзначити, що Європейський ліцензійний турнір пройде з 13 по 23 березня у Лондоні (Англія).

Переконаний в тому, що команда, зможе показати гідний результат на турнірі в Болгарії капітан Національної збірної України з боксу серед чоловіків Микола Буценко. В розмові Микола відзначив позитивний настрій всередині команди.

«В команді чудова атмосфера. Усі працюють, викладаються на максимум. Турнір «Странджа» - це, безумовно, генеральна репетиція перед Лондоном, тому будемо робити все, аби показати гідний результат. Хлопці налаштовані дуже позитивно і прагнуть в черговий раз довести, що ми по праву є однією з найкращих збірних Європи та світу».  

Відзначив важливість турніру в Болгарії й один з головних претендентів на здобуття ліцензії на Олімпіаду в Токіо, найкращий боксер світу 2017 року, лідер Національної збірної України у вазі до 75 кг – Олександр Хижняк.

«Цей турнір дуже цінний для мене, адже саме на цих змаганнях я можу провести по 4-5 поєдинків з хорошими опонентами. Налаштований дуже добре. Щодо рівня фізичної форми, то відповідь на це запитання зможемо дати за підсумками турніру в Болгарії. З батьком зараз взагалі не думаємо про Олімпіаду. Головне наразі гідно виступити на турнірі «Странджа» та у березі здобути ліцензію на Олімпійські ігри в Токіо. Якщо вдасться зробити це в березні, то буде чудово, адже матимемо більше часу для якісної підготовки безпосередньо до боксерського турніру на Олімпійських іграх».

Отож, Національну збірну України на міжнародному турнірі класу «А» «Странджа 2020» представлятимуть:  

ЧОЛОВІКИ:

Вагова категорія 52 кг – Дмитро ЗАМОТАЄВ

Вагова категорія 57 кг – Микола БУЦЕНКО

Вагова категорія 63 кг – Ярослав ХАРЦИЗ

Вагова категорія 69 кг – Євген БАРАБАНОВ

Вагова категорія 75 кг – Олександр ХИЖНЯК

Вагова категорія 81 кг – Степан ГРЕКУЛ

Вагова категорія 81 кг – Максим КОЦ

Вагова категорія 91 кг – Сергій ГОРСКОВ

Вагова категорія +91 кг – Цотне РОГАВА

Вагова категорія +91 кг – Дмитро ЛОВЧИНСЬКИЙ

Головний тренер – Леонід ЛОЇВСЬКИЙ

ЖІНКИ:

Вагова категорія 51 кг – Тетяна КОБ

Вагова категорія 57 кг – Юлія ЦИПЛАКОВА

Вагова категорія 57 кг – Сніжана ХОЛОДКОВА

Вагова категорія 60 кг – Марина МАЛЬОВАНА

Вагова категорія 60 кг – Анна ОХРЕЙ  

Вагова категорія 69 кг – Марія БОВА

Вагова категорія 69 кг – Анна ЛИСЕНКО

Вагова категорія 75 кг – Анастасія ЧОРНОКОЛЕНКО

Головний тренер – Сергій ГОРДІЄНКО

Вашій увазі також пропонується переглянути фотозвіт тренування ЧОЛОВІЧОЇ та ЖІНОЧОЇ збірних команд України.


Источник
Бокс 11:50 | 24 марта 2022 Україна здобула 10 медалей на ЧЄ з боксу U-22, а Юрія Захарєєва було визнано найкращим боксером турніру Бокс 21:50 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років серед чоловіків: одне «золото», три «срібла» Бокс 12:50 | 23 марта 2022 Служителі одного пана, який рветься до влади в українському боксі, з перших днів російського вторгнення ведуть брудну, ганебну діяльність та пропаганду розколу українського боксу! Бокс 11:05 | 23 марта 2022 Ольга Шалімова: «Свою бронзову медаль, що я її отримала завдяки Богові, присвячую загиблим воїнам Збройних Сил України…» Бокс 09:20 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 23 березня Бокс 21:35 | 22 марта 2022 Кароліна Махно - чемпіонка Європи до 22 років Бокс 17:05 | 22 марта 2022 Андрій Мальований: «Бажаю Кароліні Махно та нашим хлопцям перемог у фінальних поєдинках» Бокс 09:50 | 22 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 22 березня Бокс 13:20 | 21 марта 2022 Тарас Шелестюк: «Для мене наші люди це супергерої в реальному житті» Бокс 22:20 | 20 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: результати восьмого дня змагань