ФБУ призначила робочу групу по забезпеченню неупередженого суддівства на Чемпіонаті України 2019

18:20 | 20 сентября 2019
Федерація боксу України призначила робочу групу, яка відслідковуватиме роботу суддів на Чемпіонаті України з боксу серед чоловіків Маріуполь-2019.

Федерація боксу України призначила робочу групу, яка відслідковуватиме роботу суддів на Чемпіонаті України з боксу серед чоловіків Маріуполь-2019. Головне призначення робочої групи - забезпечення чесного та неупередженого суддівства в рамках Національної першості.

Про це стало відомо за підсумками засідання Бюро Федерації боксу України, в якому прийняли участь президент ФБУ – Володимир Продивус, виконавчий директор Донатас Піскун, а також генеральний секретар Федерації Ілля Гурович.

В рамках засідання Президент Федерації боксу України Володимир Продивус зазначив, що на результатах роботи Федерації боксу України, Федерації боксу Маріуполя, суддівського корпусу, а також організаційного комітету змагань покладена велика відповідальність. Адже саме за результатами цьогорічної Національної першості буде сформована збірна України, яка представлятиме нашу державу на Ліцензійних кваліфікаційних стартах на Олімпійські ігри Токіо-2020. Таким чином Федерація боксу України покладає великі сподівання на активну роботу членів робочої групи та суддівської колегії, яка покликана забезпечити прозоре та чесне суддівство. Окрім того президент ФБУ додав, що особисто ретельно слідкуватиме за перебігом Чемпіонату України у Маріуполі.

В свою чергу Виконавчий директор Федерації боксу України Донатас Піскун зазначив, що судді не мають права на помилки, адже саме за результатами їх чесної роботи ми формуватимемо склад збірної України на кваліфікаційні турніри на Олімпійські ігри.

«Федерація боксу України прикладає максимальні зусилля для забезпечення чесного та неупередженого суддівства на усіх без виключення змаганнях національного рівня. І ми бачимо реальні позитивні тенденції в цьому. Ми активно працюємо з нашим суддівським корпусом, проводимо курси підвищення кваліфікації, семінари та проводимо великий обсяг роботи для розвитку наших суддів. Як зазначив президент Федерації боксу України Володимир Продивус, на цьогорічний Чемпіонат України ми покладаємо особливі сподівання, адже саме у Маріуполі формуватиметься основний кістяк команди, який вже з наступного року боротиметься за ліцензії на Олімпійські ігри Токіо-2020. В цьому році чемпіонат України проходитиме в семи нових вагових категоріях. Конкуренція буде відчутна. Тому, ми закликаємо суддів чесно, справедливо та на високому рівні виконувати свої обов’язки. Погодьтесь, що на плечах суддів лежатиме чимала відповідальність».

Варто відзначити, що головним суддею Чемпіонату України було призначено Павла Василинчука з Чернівців. Окрім того, вперше в історії Національних Чемпіонатів було введено позицію технічного делегата ФБУ, яким став Ігор Білецький (м. Львів).    

З повним складом робочої групи ви зможете ознайомитись завантаживши прикріплений файл. Для завантаження перейдіть аз нижченаведеним посиланням.

 

 

Рішення Бюро ФБУ (pdf, 1.63 MB)
Источник
Бокс 11:50 | 24 марта 2022 Україна здобула 10 медалей на ЧЄ з боксу U-22, а Юрія Захарєєва було визнано найкращим боксером турніру Бокс 21:50 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років серед чоловіків: одне «золото», три «срібла» Бокс 12:50 | 23 марта 2022 Служителі одного пана, який рветься до влади в українському боксі, з перших днів російського вторгнення ведуть брудну, ганебну діяльність та пропаганду розколу українського боксу! Бокс 11:05 | 23 марта 2022 Ольга Шалімова: «Свою бронзову медаль, що я її отримала завдяки Богові, присвячую загиблим воїнам Збройних Сил України…» Бокс 09:20 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 23 березня Бокс 21:35 | 22 марта 2022 Кароліна Махно - чемпіонка Європи до 22 років Бокс 17:05 | 22 марта 2022 Андрій Мальований: «Бажаю Кароліні Махно та нашим хлопцям перемог у фінальних поєдинках» Бокс 09:50 | 22 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 22 березня Бокс 13:20 | 21 марта 2022 Тарас Шелестюк: «Для мене наші люди це супергерої в реальному житті» Бокс 22:20 | 20 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: результати восьмого дня змагань