Коментарі "Українських отаманів" перед матчем з "Командою Німеччини"

11:10 | 06 марта 2014

Вже сьогодні професійний боксерський клуб «Українські отамани» бере курс на Німеччину, де вже завтра на нашу команду очікує офіційна процедура зважування напередодні матчу проти «Команди Німеччини». Сама ж зустріч відбудеться 8 березня. Місце проведення – Франкфурт.

Напередодні відльоту нашої команди нам вдалося поспілкуватися з учасниками майбутньої матчевої зустрічі та дізнатися думки боксерів стосовно їх суперників та не тільки…

Вадим Кудряковм (вагова категорія 49 кг)

Свого суперника я вже бачив на чемпіонаті світу, але детально не вивчав. Чесно кажучи, я не дуже переймаюся цим питанням, про найбільш сильні його сторони: стійка, манера, зріст, повідомив тренер, усе інше покаже ринг.  Цього разу буду намагатися працювати агресивніше, адже нав’язування свого боксу у великій мірі справляє враження на суддів. Тим паче супротивник починає робити більше помилок.

До речі, це вже буде мій четвертий бій і я вдячний клубу за можливість набиратися досвіду перед ліцензійними змаганнями на Олімпійські ігри наступного року. Чим складніший суперник, тим цікавіше боксувати, а на мою долю випали висококласні боксери, чого тільки вартий чемпіон світу, з яким ми зустрілися у матчі «Українських отаманів» проти «Американських нокаутів».

Дуже добре, що цього разу не доведеться далеко летіти, не буде серйозної різниці у часових поясах та кліматі. Адже, наприклад, у Аргентині ми потрапили у 35-градусну спеку з високою вологістю, ще й час у них був зовсім інший, доводилося боксувати тоді, коли ми всі зазвичай спимо.

Мене часто запитують, де мені комфортніше боксувати. Насправді немає жодної різниці, ринг усюди однаковий. Єдине що змінюється - мотиви під час бою. Наприклад, у рідних стінах хочеться порадувати публіку, а за кордоном уся публіка проти тебе. В момент, коли вболівальники суперника починають щось скандувати, з’являється бажання так виступити, щоб відбити у них будь-яке бажання ще на щось сподіватись і кричати.

*

Микола Буценко (вагова категорія 56 кг)

Твої очікування від матчу з німецькою командою та від твого супротивника особисто?

З цим суперником я раніше не зустрічався, але переглядав його поєдинки, вивчав техніку та відпрацьовував свої комбінації, які мають спрацювати. Виконую свою роботу ретельно та за планом, заданим тренерами. Готуємось ми інтенсивно – по три тренування на день минулого тижня та по два цього, щоб увійти у форму (прим.  хлопці знаходяться на тренувальній базі вже 3 тижні).  Я налаштований на перемогу й вся команда їде тільки по перемогу.

Як ти гадаєш, якими важливими рисами характеру та темпераменту  має володіти боксер, щоб досягти успіху?

Бажання. Було б бажання і все інше прийде з ним.

Як ти оцінюєш шанси «Українських отаманів» на загальну перемогу у змаганнях Всесвітньої серії боксу?

Ми до цього неймовірно прагнемо та готуємось, думаю, все в нам вдасться!

Що можеш сказати про супротивників твоїх товаришів по команді та їх двобоях?

Розраховую на перемоги, але ж не можу точно говорити за інших. В «Отаманах» ми всі дуже дружні – це наша родина, а отже підтримуємо одне одного і стоїмо один за одного.

*

Денис Берінчик (вагова категорія 64 кг)

Дениса після тренування ми спіймали у гарному настрої. Жартівливі відповіді на банальні для боксерів питання.

Пару слів про матч із німецькою командою.

Пару слів, пару слів...  (посміхається, - прим. авт.)

Що думаєш про свого супротивника?

Дуже хороший боєць, Артем Арутюнян, призер чемпіонату Європи. Зустрів я його вперше на сайті Федерації боксу України. Трохи подивився його поєдинки, зокрема раунд на чемпіонаті Європи  проти азербайджанського спортсмена. А щодо своїх шансів на перемогу, то шашкою треба махати після бою, а не до.

Деякий час ти не боксував через травми. Як проходило твоє відновлення? 

Я весь цей час тренувався, навіть коли були травми. Слава Богу, що зараз вже все гаразд і я готовий вийти на ринг.

Які якості вважаєш за головні для боксера?

Я думаю, що всі фізичні – сила, спритність, швидкість.

Можливо, якісь моральні якості теж в нагоді?

Сила є і воля є, а сили волі нема

Що скажеш про стосунки у команді?

Дуже погані вони в нас. Постійно б

Источник
Бокс 11:50 | 24 марта 2022 Україна здобула 10 медалей на ЧЄ з боксу U-22, а Юрія Захарєєва було визнано найкращим боксером турніру Бокс 21:50 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років серед чоловіків: одне «золото», три «срібла» Бокс 12:50 | 23 марта 2022 Служителі одного пана, який рветься до влади в українському боксі, з перших днів російського вторгнення ведуть брудну, ганебну діяльність та пропаганду розколу українського боксу! Бокс 11:05 | 23 марта 2022 Ольга Шалімова: «Свою бронзову медаль, що я її отримала завдяки Богові, присвячую загиблим воїнам Збройних Сил України…» Бокс 09:20 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 23 березня Бокс 21:35 | 22 марта 2022 Кароліна Махно - чемпіонка Європи до 22 років Бокс 17:05 | 22 марта 2022 Андрій Мальований: «Бажаю Кароліні Махно та нашим хлопцям перемог у фінальних поєдинках» Бокс 09:50 | 22 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 22 березня Бокс 13:20 | 21 марта 2022 Тарас Шелестюк: «Для мене наші люди це супергерої в реальному житті» Бокс 22:20 | 20 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: результати восьмого дня змагань