Володимир Продивус: «Моя пропозиція проста - дивитися на результат і ефективність, а не гучні назви посад»

21:05 | 07 августа 2019
Українська спортивна спільнота активно обговорює питанням відносно можливого обєднання Міністерства молоді та спорту України з іншими Міністерствами.

Українська спортивна спільнота активно обговорює питанням відносно можливого обєднання Міністерства молоді та спорту України з іншими Міністерствами. Є ті, хто «ЗА» реалізацію даного проекту та й ті, хто категорично проти будь-яких об’єднань.

Більш того на сайті Президента України зареєстрована петиція «Зберегти профільне Міністерство молоді та спорту України. Не допустити його скорочення, або приєднання до інших міністерств».

Думку відносно можливих об’єднань та загалом враження від даних ініціатив висловив президент Федерації боксу України Володимира Продивуса на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

«Моя пропозиція проста - дивитися на результат і ефективність, а не гучні назви посад. Якщо департамент спорту в складі об"єднаного міністерства буде працювати ефективніше нинішнього окремого міністерства, спортсмени будуть таким змінам тільки вдячні.

Не важливо, як називається та в складі чого працює команда, якщо у цієї команди завдання розвивати конкретно спорт, а не бюрократію. В кінцевому підсумку, Україні потрібно спортивне здорове суспільство, а не ще два, п"ять або сто чиновників зі своїми теоретичними звітами і прогнозами розвитку на сорок років.

Ситуація зі спортом в країні жахлива і її треба міняти. Ось що головне. Більше відповідальності і професіоналізму потрібно для виправлення завдання, а не Міністерств з управліннями. Фінансування спорту має бути пріоритетним для держави, а не здійснюватися за залишковим принципом, як це було завжди. Спорт визначає здоров"я не тільки людини, а й нації, здоров"я сіл, міст і регіонів. Не можна спочатку фінансувати спорт за принципом «скільки залишилося після всіх витрат», а потім дивуватися, що молодь росте кволої, слабкою, залученої в куріння, ранній алкоголізм. Дамо пріоритетне фінансування спорту - побачимо здоров"я і життєву силу країни!

Федерація боксу України в рамках своєї діяльності готова співпрацювати з професіоналами від виконавчої влади незалежно від того, як буде називатися їх відомство!» - підсумував керманич Федерації.


Источник
Бокс 11:50 | 24 марта 2022 Україна здобула 10 медалей на ЧЄ з боксу U-22, а Юрія Захарєєва було визнано найкращим боксером турніру Бокс 21:50 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років серед чоловіків: одне «золото», три «срібла» Бокс 12:50 | 23 марта 2022 Служителі одного пана, який рветься до влади в українському боксі, з перших днів російського вторгнення ведуть брудну, ганебну діяльність та пропаганду розколу українського боксу! Бокс 11:05 | 23 марта 2022 Ольга Шалімова: «Свою бронзову медаль, що я її отримала завдяки Богові, присвячую загиблим воїнам Збройних Сил України…» Бокс 09:20 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 23 березня Бокс 21:35 | 22 марта 2022 Кароліна Махно - чемпіонка Європи до 22 років Бокс 17:05 | 22 марта 2022 Андрій Мальований: «Бажаю Кароліні Махно та нашим хлопцям перемог у фінальних поєдинках» Бокс 09:50 | 22 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 22 березня Бокс 13:20 | 21 марта 2022 Тарас Шелестюк: «Для мене наші люди це супергерої в реальному житті» Бокс 22:20 | 20 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: результати восьмого дня змагань