Володимир Продивус взяв участь у засіданні Виконавчого комітету AIBA

13:20 | 11 февраля 2019
Президент Федерації боксу України Володимир Продивус, взяв участь у засіданні Виконавчого комітету AIBA, яке пройшло 8 і 9 лютого у Стамбулі (Туреччина).

Президент Федерації боксу України Володимир Продивус, взяв участь у засіданні Виконавчого комітету AIBA, яке пройшло 8 і 9 лютого у Стамбулі (Туреччина).  

Виконавчий комітет AIBA зібрався на дводенну зустріч для обговорення поточного стану справ і розробки подальшого плану ефективного розвитку світового боксу. Серед різних тем обговорювалися відносини з МОК, призначення голів комісій, перегляд та затвердження змін до технічних правил Міжнародної боксерської Асоціації.

Перший день засідання Виконавчого комітету AIBA чітко підкреслив єдність між усіма членами Виконавчого комітету AIBA, оскільки кожен з них висловив свою непохитну підтримку новому Президенту та Виконавчому директору в їхніх зусиллях щодо просування організації. 

«Хочу подякувати Президенту AIBA Гафуру Рахімову і усьому складу Виконавчого комітету Міжнародної боксерської Асоціації за той великий об’єм роботи, який ми сумісними зусиллями робимо для подальшого якісного розвитку світового боксу, – зазначив Володимир Продивус. – Усі члени AIBA показують єдність, що є напрочуд важливо саме сьогодні в усіх аспектах нашої роботи. Це демонструє в черговий раз, що завдяки єдності та розуміння важливості сьогоднішніх реалій ми зможемо подолати усі негаразди та налагодити порозуміння з Міжнародним Олімпійським комітетом».

Під час обговорення відносин між AIBA і МОК було відзначено важливий прогрес досягнутий на сьогоднішній день, а також важливість колективної роботи для захисту інтересів спортсменів, національних федерацій і нашого виду спорту в цілому. 

Віце-президент AIBA Франко Фальчінеллі прокоментував: «Я хотів би привітати Президента Рахімова і Виконавчого Директора AIBA Тома Віргетса з усіма тими кроками та рішеннями, що  приймає AIBA. Ми робимо хороший прогрес в напрямку налагодження взаємовідносин з МОК». 

В рамках засідання президент AIBA Гафур Рахімов подякував усім президентам Національних Федерацій за надані звіти відносно реального стану справ з фінансуванням. Це в свою чергу дало змогу зрозуміти, що відбувається в кожному регіоні, а також прогрес у підготовці до головних міжнародних стартів, які пройдуть цього року.

Також варто відміти, що в рамках засідання Конгресу Міжнародної боксерської Асоціації було підтримано рішення про призначення дати 22 липня – офіційним міжнародним Днем боксу.

Окрім того керівництво AIBA виступило з ініціативою створення нової «Комісії атлетів».  Вибори членів комісії відбудуться на Чемпіонаті світу серед чоловіків і жінок, які пройдуть у 2019 році. До комісії буде обрано п"ять чоловіків і п"ять жінок. Національні федерації матимуть можливість висунути спортсменів на ці посади, а самі спортсмени проголосують за своїх представників на вищевказаних заходах.

Тим часом AIBA вже призначила двох тимчасових представників «Комісії атлетів», ними стали: німкеня Аннамарі Старк  та кубинець Хуліо Сезар ла Крус. Аннамарі Старк - боксер з Німеччини, яка здобула три титули на національних чемпіонатах, в той час як Хуліо Сезар ла Крус є чотириразовим чемпіоном світу і Чемпіоном Олімпійських ігор. 

Крім того, AIBA виступила з новою програмою розвитку «Fit for Future», яка стане наступним якісним етапом розвитку організації. Про це заявив президент AIBA Гафур Рахімов.

«Програма «Fit for Future» спрямована на те, щоб дати можливість усім боксерам з усього світу  можливість бути почутим. Молоді люди - це майбутнє нашого спорту, вони творчі, вони винахідливі і заслуговують того, щоб їх почули. Я закликаю боксерів світу зібратися разом. Ваш внесок встановить майбутню стратегію AIBA - підготовлену боксерами для боксерів!». Цю нову ініціативу очолюватимуть два тимчасові представники разом з робочими групами спортсменів з усього світу. 

 


Источник
Бокс 11:50 | 24 марта 2022 Україна здобула 10 медалей на ЧЄ з боксу U-22, а Юрія Захарєєва було визнано найкращим боксером турніру Бокс 21:50 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років серед чоловіків: одне «золото», три «срібла» Бокс 12:50 | 23 марта 2022 Служителі одного пана, який рветься до влади в українському боксі, з перших днів російського вторгнення ведуть брудну, ганебну діяльність та пропаганду розколу українського боксу! Бокс 11:05 | 23 марта 2022 Ольга Шалімова: «Свою бронзову медаль, що я її отримала завдяки Богові, присвячую загиблим воїнам Збройних Сил України…» Бокс 09:20 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 23 березня Бокс 21:35 | 22 марта 2022 Кароліна Махно - чемпіонка Європи до 22 років Бокс 17:05 | 22 марта 2022 Андрій Мальований: «Бажаю Кароліні Махно та нашим хлопцям перемог у фінальних поєдинках» Бокс 09:50 | 22 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 22 березня Бокс 13:20 | 21 марта 2022 Тарас Шелестюк: «Для мене наші люди це супергерої в реальному житті» Бокс 22:20 | 20 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: результати восьмого дня змагань