Володимир Продивус: «У вересні Національна збірна України проведе матчеву зустріч з Кубою та іншими провідними боксерськими країнами світу»

18:50 | 04 сентября 2018
Президент Федерації боксу України розповів про подробиці міжнародної матчевої зустрічі, яка відбудеться у вересні поточного року.

Президент Федерації боксу України розповів про подробиці міжнародної матчевої зустрічі, яка відбудеться у вересні поточного року. Саме 14, 15 та 16 вересня, у місті Львів, на спортивній арені СКА, відбудеться матчева зустріч за участю провідних боксерських збірних світу - «Кубок Лева 2018».

Варто відзначити, що участь у заході прийматиме найсильніша збірна світу за підсумками 2017 року – збірна Куби, яка боксуватиме у Львові своїм найсильнішим складом. До міста Лева приїду багаторазові чемпіони світу, а також переможці та призери Олімпійських ігор. Окрім того участь підтвердили також збірні Польщі, Білорусі, а також, звичайно, найсильніша команда Європи 2017 року – Національна збірна України.

«На сьогоднішній ми остаточно визначились з учасниками матчевої зустрічі – «Кубок Лева-2018». Хочу зауважити, що участь в матчевій зустрічі прийматиме найсильніша збірна світу за підсумками минулорічної світової першості – збірна Куби. Окрім того глядачі стануть свідками поєдинків за участю боксерів з Білорусі, Польщі та, звичайно ж, України, – зазначив президент Федерації боксу України Володимир Продивус.Якщо ми ставимо за мету перед Національною збірною України здобувати нагороди Чемпіонатів Європи, світу та Олімпійських ігор, то, відповідно, наші хлопці мають готуватися в найкращих умовах та отримувати міжнародну бойову практику проти найсильніших команд. Все це Федерація боксу України активно реалізовує протягом останніх років. Декількома місяцями раніше, у Харкові, ми провели матчеву зустріч «Чотирьох країн». До Харкова приїхали збірні Казахстану, Узбекистану та Туркменістану. Дуже приємно, що у Львові ми побачимо не менш зірковий склад учасників. Глядачі зможуть на власні очі спостерігати за поєдинками Чемпіонів світу, а також призерів та переможців Олімпійських ігор. Користуючись нагодою, висловлюю слова подяки Національним Федераціям, які приїдуть до нас, за активну співпрацю та підтримку нашого заходу. Також хочу зауважити, що подібні турніри слугують потужним інструментом для популяризації боксу та спорту загалом. Це – одне з ключових завдань у роботі для Федерації боксу України. Якщо наша молодь зможе на власні очі спостерігати за найкращими боксерами планети – це гарантовано стимулює їх до занять спортом та, як результат, дозволить розбудовувати здорову та спортивну українську націю».

Матчева зустріч пройде за аналогічним сценарієм, як і декількома місяцями раніше у Харкові. Протягом трьох змагальних днів глядачі стануть свідками двох матчевих зустрічей у форматі «стінка на стінку». Тоді участь у заході приймали найсильніші збірні за підсумками чемпіонату світу 2018, збірні Казахстану, Узбекистану, Туркменістану та України.

Нагадаємо, в рамках зустрічі «Чотирьох країн» у Харкові перемогу у загальному командному заліку здобула Національна збірна України. Роком ж раніше наша команда також у Харкові здобула титул найсильнішої команди Європи.

Поєдинки матчевої зустрічі «Кубок Лева-2018» пройдуть на спортивній арені СКА (м. Львів, вул. Клепарівська 39-А). Вхід для глядачів – ВІЛЬНИЙ.


Источник
Бокс 11:50 | 24 марта 2022 Україна здобула 10 медалей на ЧЄ з боксу U-22, а Юрія Захарєєва було визнано найкращим боксером турніру Бокс 21:50 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років серед чоловіків: одне «золото», три «срібла» Бокс 12:50 | 23 марта 2022 Служителі одного пана, який рветься до влади в українському боксі, з перших днів російського вторгнення ведуть брудну, ганебну діяльність та пропаганду розколу українського боксу! Бокс 11:05 | 23 марта 2022 Ольга Шалімова: «Свою бронзову медаль, що я її отримала завдяки Богові, присвячую загиблим воїнам Збройних Сил України…» Бокс 09:20 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 23 березня Бокс 21:35 | 22 марта 2022 Кароліна Махно - чемпіонка Європи до 22 років Бокс 17:05 | 22 марта 2022 Андрій Мальований: «Бажаю Кароліні Махно та нашим хлопцям перемог у фінальних поєдинках» Бокс 09:50 | 22 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 22 березня Бокс 13:20 | 21 марта 2022 Тарас Шелестюк: «Для мене наші люди це супергерої в реальному житті» Бокс 22:20 | 20 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: результати восьмого дня змагань