ОФІЦІЙНЕ ЗВЕРНЕНЯ ПРОФЕСІЙНОГО БОКСЕРСЬКОГО КЛУБУ «УКРАЇНСЬКІ ОТАМАНИ» ДО ПРЕДСТАВНИКІВ ЗМІ

19:40 | 05 февраля 2014

5 лютого, на сайті спортивних новин championat.com.ua та інформаційного ресурсу «Українська правда», був опублікований матеріал з назвою: «Боксери "Українських отаманів" чотири місяці не отримують зарплатню», який згодом був передрукований й іншими виданнями. 

 В даному матеріалі вищезгадані Інтернет ресурси розмістили неправдиву інформацію з посиланням на власні джерела у клубі.   Професійний боксерський клуб «Українські отамани» офіційно повідомляє, що усі фінансові та інші обов’язки в повній мірі виконуються як перед українськими боксерами, так і легіонерами команди, які прописані у контрактних умовах кожного спортсмена.    

Керівництво клубу «Українські отамани» та особисто президент клубу Володимир Продивус, розуміють, що фінансова сторона – одна з складових частин у підтримці та мотивації спортсменів до успішних виступів. Тому, виконання фінансових зобов’язань є одним з пріоритетних завдань менеджменту клубу. Свідченням цього є останні успішні виступи нашої команди, як в домашніх, так і виїзних матчах, і як наслідок перше місце у турнірній таблиці змагань Всесвітньої серії боксу, що як найкраще відображає позитивний настрій та чудовий мікроклімат у команді.  

Ми цілком розуміємо, що подібні матеріали могли бути опубліковані внаслідок інформаційної політики, яку портал «Українська правда», частиною якого є і ресурс championat.com.ua, веде на своїх сторінках по відношенню до представників влади. І зараз, на нашу думку, намагається будь-якими методами спаплюжити імідж та репутацію президента «Українських отаманів» Володимира Продивуса, який є членом «Партії регіонів», клубу  «Українські отамани» та політичної сили загалом.   Окрім того, в своїх матеріалах вищезгадані ресурси оперують цифрами про заборгованість по заробітній платі за строк ЧОТИРИ місяці. Ми офіційно інформуємо, що сезон Всесвітньої серії боксу розпочався лише 16 листопада, тобто ТРИ місяці тому. Таким чином, якщо провести нескладні математично-календарні розрахунки, можна побачити, що подібної заборгованості навіть і бути не може, як і будь-якої заборгованості взагалі. Звідси випливає, що навіть і в цьому вищезгадані ресурси оперували неправдивою та неперевіреною інформацією.   

Ми також офіційно заявляємо, що клуб «Українські отамани» не агітує своїми виступами за жодну політичну силу, а лише відстоює честь та інтереси нашої держави на міжнародній спортивній арені. Бокс - є аполітичним,  про що неодноразово повідомляв президент клубу Володимир Продивус в своїх виступах.   Таким чином, ми звертаємося з проханням до усіх Інтернет ресурсів не підтримувати та не публікувати скандальні, необ’єктивні матеріали, які не підкріплені жодними фактами та доводами.   Також вимагаємо від Інтернет порталів «Українська правда» та championat.com.ua опублікувати спростування викладеної ними раніше інформації. 

Источник
Бокс 11:50 | 24 марта 2022 Україна здобула 10 медалей на ЧЄ з боксу U-22, а Юрія Захарєєва було визнано найкращим боксером турніру Бокс 21:50 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років серед чоловіків: одне «золото», три «срібла» Бокс 12:50 | 23 марта 2022 Служителі одного пана, який рветься до влади в українському боксі, з перших днів російського вторгнення ведуть брудну, ганебну діяльність та пропаганду розколу українського боксу! Бокс 11:05 | 23 марта 2022 Ольга Шалімова: «Свою бронзову медаль, що я її отримала завдяки Богові, присвячую загиблим воїнам Збройних Сил України…» Бокс 09:20 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 23 березня Бокс 21:35 | 22 марта 2022 Кароліна Махно - чемпіонка Європи до 22 років Бокс 17:05 | 22 марта 2022 Андрій Мальований: «Бажаю Кароліні Махно та нашим хлопцям перемог у фінальних поєдинках» Бокс 09:50 | 22 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 22 березня Бокс 13:20 | 21 марта 2022 Тарас Шелестюк: «Для мене наші люди це супергерої в реальному житті» Бокс 22:20 | 20 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: результати восьмого дня змагань