Федерація боксу України підтримала Зелений Курс ООН

17:10 | 02 марта 2017

ФБУ перша в Україні спортивна федерація, яка підтримала Глобальний зелений курс ООН з метою просування сучасних технологій і рішень, спрямованих на підвищення якості життя в Україні. Таку ідею одноголосно підтримали присутні делегати на звітно-виборній Конференції Федерації боксу України, яка пройшла 24 лютого у Вінниці.

Президент Федерації боксу України Володимир Продивус звернувся до делегатів Конференції з проханням підтримати Зелений Курс і пояснив важливість даного питання як для теперішніх, так і майбутніх поколінь.

«Ми хочемо, щоб наш приклад наслідували всі спортивні організації в Україні. Наша Федерація завжди була однією з найбільш соціально-активних спортивних організацій в Україні, яка приносила країні авторитет і визнання на чемпіонатах Європи, світу та Олімпійських іграх. Наші боксери відомі у всьому світі і показують відмінні результати, як в любительському, так і в професіональному боксі. Окрім того Федерація боксу України активно пропагує здоровий спосіб життя серед молоді та залучає підростаюче покоління до занять спортом. Для нас вкрай важливо робити все можливе для розбудови здорової та спортивної нації. Вважаю, що даним рішенням Конференції ФБУ ми зробимо черговий важливий крок у досягненні даної мети» - заявив В. Продивус.

Після вступного слова президента ФБУ, Генеральний секретар федерації Ілля Гурович зачитав звернення почесного голови ФБУ, президента Швейцарського фонду «Скорочення ризиків» Володимира Костеріна до членів ФБУ та учасників всеукраїнської Конференції:

«Шановні делегати і члени Федерації Боксу України, вітаю Вас з відкриттям Конференції Федерації боксу України. Цей захід спрямований на затвердження планів розвитку ФБУ, зміцнення зв'язків у боксерській сім'ї та посилення впливу ФБУ на соціально-економічні процеси в країні і за кордоном.

Вважаю, що сьогодні ФБУ як ніколи важливо згуртуватися, залучати нових надійних партнерів і виховувати молодих людей в дусі високих результатів, порядності, професіоналізму і відданості інтересам федерації і суспільства в цілому.

Також хочу звернути вашу увагу на високий рівень екологічних ризиків в країні, які негативно впливають на якість і тривалість життя в всіх регіонах України.

У зв'язку з цим звертаюся до членів ФБУ з проханням взяти активну участь в екологізації кожного населеного пункту і країни в цілому для створення екологічно чистої і безпечної життя теперішніх та майбутніх поколінь.

Тому прошу поставити на голосування питання про прийняття Федерацією боксу України - «Зеленого курсу», спрямованого на популяризацію здорового способу життя та захисту природного середовища. Бажаю всім успіхів і нових перемог!

З повагою,

Володимир Костерін»

З цього приводу, віце-президент Юрій Андрійчук зазначив, що ФБУ, як і всі спортивні товариства України дали молодим людям основу для успіху не тільки в спорті, але й житті.

«Навчивши наших спортсменів допомагати наступним поколінням знайти вірну дорогу їх життя, так і зараз ми повинні навчити берегти і захищати навколишнє середовище як основу для життя наших дітей і онуків» - заявив Ю. Андрійчук.


Довідка: Глобальний зелений новий курс був прийнятий Програмою захисту навколишнього середовища ООН (UNEP) в 2009 році. В основі стратегії ООН по переходу до сталого екологічно безпечного розвитку лежить п'ять пріоритетних напрямків: Чиста енергетика і чисті технології, включаючи переробку; Сільськогосподарська енергетика, включаючи використання поновлюваних джерел енергії і стійкої біомаси: Стале сільське господарство, включаючи органічне сільське господарство; Екосистемна інфраструктура; Скорочення емісій внаслідок збезлісення і деградації лісів; Стійкі міста, включаючи планування, транспорт і зелене будівництво.

Источник
Бокс 11:50 | 24 марта 2022 Україна здобула 10 медалей на ЧЄ з боксу U-22, а Юрія Захарєєва було визнано найкращим боксером турніру Бокс 21:50 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років серед чоловіків: одне «золото», три «срібла» Бокс 12:50 | 23 марта 2022 Служителі одного пана, який рветься до влади в українському боксі, з перших днів російського вторгнення ведуть брудну, ганебну діяльність та пропаганду розколу українського боксу! Бокс 11:05 | 23 марта 2022 Ольга Шалімова: «Свою бронзову медаль, що я її отримала завдяки Богові, присвячую загиблим воїнам Збройних Сил України…» Бокс 09:20 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 23 березня Бокс 21:35 | 22 марта 2022 Кароліна Махно - чемпіонка Європи до 22 років Бокс 17:05 | 22 марта 2022 Андрій Мальований: «Бажаю Кароліні Махно та нашим хлопцям перемог у фінальних поєдинках» Бокс 09:50 | 22 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 22 березня Бокс 13:20 | 21 марта 2022 Тарас Шелестюк: «Для мене наші люди це супергерої в реальному житті» Бокс 22:20 | 20 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: результати восьмого дня змагань