«Українські отамани» боксуватимуть в рамках боксерського шоу «Великий бокс» у Вінниці

17:25 | 31 августа 2016

На день Вінниці Федерація боксу України та Федерація Вінницької області, за підтримки Вінницької міської ради, готує для вінничан та гостей міста боксерське шоу – «Великий бокс».

В рамках майбутнього спортивного дійства глядачі стануть свідками дев’яти боксерських протистоянь за участю боксерів професіонального боксерського клубу «Українські отамани». Суперниками нашої прославленої команди будуть титуловані представники з Молдови та Румунії.

Головною ж подією заходу стане черговий титульний професіональний поєдинок вінничанина Романа Головащенка. На кону протистояння стоятиме пояс Чемпіона Європи за версією IBF. Суперником нашого боксера буде представник Грузії – Гогіта Горгіладзе. Титульний бій обслуговуватиме кваліфікована суддівська бригада з Німеччини. Супервайзер змагань - Реа Роберто (Італія).

«Ми підготували дійсно яскраве боксерське шоу, яке, я переконаний, стане якісним доповненням до масштабного святкування дня міста зазначив президент Федерації боксу України Володимир Продивус. – В рамках змагальної програми боксуватимуть представники клубу «Українські отамани». Окрім того вперше в історії нашого міста ми проведемо титульний поєдинок з професіонального боксу за участю вінничанина Романа Головащенка. Маю надію, що «Отаманам» вдасться здобути перемоги, а Роману залиши пояс Чемпіона Європи в Вінниці. Вважаю, що подібні турніри – це чудова змога показати свою майстерність нашим топовим бійцям, а глядачам на власні очі побачити в ринзі провідних боксерів нашої держави».

«Ми продовжуємо наші славні спортивні традиції і цього разу підготували чергове спортивне свято для вінничан та гостей нашого міста за участю одного з найкращих клубів світу «Українських отаманів», – розповів президент Федерації боксу Вінницької області Олег Алекса. – Маю надію, що і «Отамани» і Роман Головащенко здобудуть впевнені перемоги і подарують глядачам справжнє свято боксу. В цьому році, за підтримки президента ФБУ, ми провели матчеву зустріч «Українських отаманів» у Всесвітній серії боксу, а відтепер ми організовуємо перший в історії Вінниччини титульний поєдинок серед професіоналів. Мене, як президента Федерації боксу Вінницької області ця ситуація не може не тішити, адже це як найкраще демонструє, що бокс в нашому регіоні розвивається. Впевнений, що святкування Дня міста Вінниця пройде на найвищому рівні».

Офіційна процедура зважування боксерів-учасників вечора боксу відбудеться 2 вересня о 17:00 у ТСК «МагіГранд» (м. Вінниця, проспект Юності, 43-А).

Боксерське шоу розпочнеться 3 вересня о 15:00. Ринг буде розташований на стадіоні Центрального парку культури та відпочинку ім. Горького. Вхід для глядачів на трибуни вільний. 

Источник
Бокс 11:50 | 24 марта 2022 Україна здобула 10 медалей на ЧЄ з боксу U-22, а Юрія Захарєєва було визнано найкращим боксером турніру Бокс 21:50 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років серед чоловіків: одне «золото», три «срібла» Бокс 12:50 | 23 марта 2022 Служителі одного пана, який рветься до влади в українському боксі, з перших днів російського вторгнення ведуть брудну, ганебну діяльність та пропаганду розколу українського боксу! Бокс 11:05 | 23 марта 2022 Ольга Шалімова: «Свою бронзову медаль, що я її отримала завдяки Богові, присвячую загиблим воїнам Збройних Сил України…» Бокс 09:20 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 23 березня Бокс 21:35 | 22 марта 2022 Кароліна Махно - чемпіонка Європи до 22 років Бокс 17:05 | 22 марта 2022 Андрій Мальований: «Бажаю Кароліні Махно та нашим хлопцям перемог у фінальних поєдинках» Бокс 09:50 | 22 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 22 березня Бокс 13:20 | 21 марта 2022 Тарас Шелестюк: «Для мене наші люди це супергерої в реальному житті» Бокс 22:20 | 20 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: результати восьмого дня змагань