Чвертьфінал Всесвітньої серії боксу: «Українські отамани» - «Британські лев’ячі серця»

20:10 | 18 апреля 2016

21 та 22 квітня, у Лондоні, професіональний боксерський клуб «Українські отамани» проведе чвертьфінальну матчеву зустріч Всесвітньої серії боксу. Суперниками «Отаманів» буде досвідчена команда з Туманного Альбіону – «British Lionhearts».

За декілька днів професіональний боксерський клуб «Українські отамани» проведе чвертьфінальну матчеву зустріч у шостому сезоні Всесвітньої серії боксу.

21 та 22 квітня, на легендарній лондонській арені «York Hall», «Українські отамани» зійдуться в протистоянні з  досвідченою та амбітною командою з Туманного Альбіону – «British Lionhearts», переможцями группи «Б» регулярного сезону. На кону матчевої зустрічі стоятиме вихід до півфіналу цьогорічного розіграшу Всесвітньої серії боксу.  

 

« Наразі, команда завершила заключний етап підготовки на базі вінницького спортивного клубу «Нокаут» і вже найближчого у вівторок вирушаємо до Англії, - зазначив головний тренер клубу «Українські отамани» Леонід Лоївський. – Рівнем підготовки наших хлопців я повністю задоволений. Впевнений, що усі учасники матчевого протистояння зможуть показати конкурентний бокс, що, матимемо надію, дозволить «Отаманам» вийти до півфіналу Всесвітньої серії боксу. До Англії їдемо з завданням – лише перемагати. Щодо наших майбутніх суперників, то команда та її боксери нам добре відомі. З кожним з них ми зустрічалися на  різноманітних міжнародних стартах. В рамках підготовки до чвертьфінального протистояння разом з тренерським складом та хлопцями зробили аналіз кожного суперника, продивилися їх поєдинки… Гадаю, що нам під силу показати змістовний бокс та вийти до четвірки найкращих команд турніру. Гарантую, що зробимо усе для цього можливе».

На шляху до чвертьфіналу «Українські отамани» провели низку надзвичайно складних протистоянь на груповому раунді змагань. Здолавши в домашніх матчах команди Китаю, Туреччини та одну з найбільш потужних команд світу – «Кубинських Домадорес», наша команда виборола право представляти Україну у вісімці найкращих команд змагань.

Офіційна процедура зважування учасників матчевого протистояння відбудеться 20 та 21 квітня у Лондоні.

Отож, за «Українських отаманів» у найближчих матчевих зустрічах боксуватимуть:

Вагова категорія 49 кг: Денис КОЗАРУК

Вагова категорія 52 кг: Денис ШКАРУБО

Вагова категорія 56 кг: Владислав ВЄТОШКІН

Вагова категорія 60 кг: Віталій СОЛЯНИК

Вагова категорія 64 кг: Володимир МАТВІЙЧУК

Вагова категорія 69 кг: Сергій БОГАЧУК

Вагова категорія 75 кг: Валерій ХАРЛАМОВ

Вагова категорія 81 кг: Денис СОЛОНЕНКО

Вагова категорія 91 кг: Віктор ТРУШ

Вагова категорія +91 кг: Владислав СІРЕНКО

В разі нічийного підсумкового рахунку, переможець матчевої зустрічі визначатиметься у додатковому поєдинку у ваговій категорії 75 кг, в якій боксуватиме Владислав ВОЙТАЛЮК.

Пряма трансляція матчевої зустрічі відбудеться на телеканалах «UA:Перший» та «Спорт-1». Окрім того матчеву зустріч транслюватимуть інтернет портали XSPORT.UA та SPORT.UA

Источник
Бокс 11:50 | 24 марта 2022 Україна здобула 10 медалей на ЧЄ з боксу U-22, а Юрія Захарєєва було визнано найкращим боксером турніру Бокс 21:50 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років серед чоловіків: одне «золото», три «срібла» Бокс 12:50 | 23 марта 2022 Служителі одного пана, який рветься до влади в українському боксі, з перших днів російського вторгнення ведуть брудну, ганебну діяльність та пропаганду розколу українського боксу! Бокс 11:05 | 23 марта 2022 Ольга Шалімова: «Свою бронзову медаль, що я її отримала завдяки Богові, присвячую загиблим воїнам Збройних Сил України…» Бокс 09:20 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 23 березня Бокс 21:35 | 22 марта 2022 Кароліна Махно - чемпіонка Європи до 22 років Бокс 17:05 | 22 марта 2022 Андрій Мальований: «Бажаю Кароліні Махно та нашим хлопцям перемог у фінальних поєдинках» Бокс 09:50 | 22 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 22 березня Бокс 13:20 | 21 марта 2022 Тарас Шелестюк: «Для мене наші люди це супергерої в реальному житті» Бокс 22:20 | 20 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: результати восьмого дня змагань