Заключний домашній поєдинок «Отаманів» прийматиме Харків

09:45 | 20 февраля 2016

Лічені дні відділяють «Українських отаманів» від заключного домашнього поєдинку у груповому етапі шостого сезону Всесвітньої серії боксу. 27 лютого, в Палаці спорту, що у Харкові (м. Харків, проспект Маршала Жукова, 2),  наша команда проведе матчеву зустріч четвертого кола Всесвітньої серії боксу.

В майбутньому протистоянні суперником «Отаманів» буде одна з найбільш титулованих команд Всесвітньої серії боксу, команда з Острову Свободи – «Кубинські приборкувачі» («Cuba Domadores»).

«27 лютого «Отамани» виходитимуть на ринг проти команди, у складі якої боксуватимуть одні з найкращих боксерів світу: чемпіони та призери Олімпійських ігор та світових першостей. Проте, я вважаю, що наші хлопці зараз у піднесеному настрої, у добрих фізичних кондиціях та готові конкурувати з лідерами WSB. В минулому сезоні ми показали, що з кубинцями боротися можна, тому, усією командою прикладемо максимальних зусиль в майбутніх поєдинках, аби подарувати глядачам справжнє свято боксу. Я закликаю усіх прихильників нашої команди прийти до Харківського Палацу спорту та підтримати «Отаманів», адже, як ніколи, підтримка саме у цьому протистоянні нам буде вкрай необхідна», – зазначив генеральний директор клубу «Українські отамани» Дмитро Гайструк. –  Я вдячний Федерації боксу Харківської області в обличчі Леоніда Задорожного та особисто Дмитру Шенцеву, який взяв на себе значну частину організаційних питань, за підтримку нашого проекту та усіляке сприяння в організації цієї важливої для усіх нас матчевої зустрічі».

В рамках майбутнього протистояння поєдинки проходитимуть у підгрупі вагових категорій «С2», а саме: 52 кг, 60 кг, 69 кг, 81 кг та +91 кг. Склади команд на матчеву зустріч будуть оголошені вже найближчої середи, а саме 24 лютого.

«Для Харкова - це дійсно грандіозна подія, – зазначив віце-президент Харківської обласної Федерації боксу Леонід Задорожний. – Також я задоволений тим, що у складі нашої команди на зустріч проти кубинців ми зможемо розраховувати на вихованців харківської боксерської школи. Я впевнений, що матчеву зустріч проти кубинської команди ми організуємо на найвищому рівні та подаруємо глядачам нашого заходу справжнє спортивне свято. «Українським отаманам» буде під силу на рівних змагатися з такою потужною командою, головне, щоб хлопці повірили у себе та показали на що вони здатні».  

За результатами попередніх двобоїв наші майбутні суперники займають першу сходинку у підгрупі «А» з максимально можливими шістьма заліковими балами. Обидві матчеві зустрічі «Кубинські приборкувачі» виграли з сухим рахунком 5:0.

«Українські отамани» наразі розмістилися на другій позиції підгрупи. Вигравши дві попередні матчеві зустрічі наша команда набравши шість очок впевнено закріпилася на другому місці. Найближчими переслідувачами «Отаманів» є «Турецькі приборкувачі», які здобувши одну перемогу посідають третю позицію у групі «А».

«Я надзвичайно радію тому, що нам таки вдалося організувати матчеву зустріч Всесвітньої серії боксу за участю «Українських отаманів» у Харкові, - зазначив один з головних організаторів матчевого протистояння Дмитро Шенцев. – Це, безумовно, знакова для нашого міста подія і ми прикладемо усіх зусиль аби подарувати харківчанам та гостям справжнє свято боксу. Для «Українських отаманів» це буде заключна матчева зустріч у груповому етапі цьогорічного розіграш змагань, тому, я маю надію, що ми закінчимо домашні поєдинки у Харкові лише на мажорній ноті. Бажаю хлопцям лише перемог та віри у свої сили».

Пряма трансляція матчевої зустрічі відбудеться на телеканалах UA: Перший та «Спорт-1». Початок о 19:00

Детальна інформація та акредитація: Олександр Подаваленко – керівник прес-служби професіонального боксерського клубу «Українські отамани», тел.: +38-095-593-435-53

Источник
Бокс 11:50 | 24 марта 2022 Україна здобула 10 медалей на ЧЄ з боксу U-22, а Юрія Захарєєва було визнано найкращим боксером турніру Бокс 21:50 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років серед чоловіків: одне «золото», три «срібла» Бокс 12:50 | 23 марта 2022 Служителі одного пана, який рветься до влади в українському боксі, з перших днів російського вторгнення ведуть брудну, ганебну діяльність та пропаганду розколу українського боксу! Бокс 11:05 | 23 марта 2022 Ольга Шалімова: «Свою бронзову медаль, що я її отримала завдяки Богові, присвячую загиблим воїнам Збройних Сил України…» Бокс 09:20 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 23 березня Бокс 21:35 | 22 марта 2022 Кароліна Махно - чемпіонка Європи до 22 років Бокс 17:05 | 22 марта 2022 Андрій Мальований: «Бажаю Кароліні Махно та нашим хлопцям перемог у фінальних поєдинках» Бокс 09:50 | 22 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 22 березня Бокс 13:20 | 21 марта 2022 Тарас Шелестюк: «Для мене наші люди це супергерої в реальному житті» Бокс 22:20 | 20 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: результати восьмого дня змагань