«Отамани» показали свою майстерність у Вінниці

19:25 | 23 ноября 2013

Вчора, у вінницькому боксерському клубі «Нокаут», за підтримки президента Федерації боксу України Володимира Продивуса, пройшли показові поєдинки за участю зірок українського професійного боксерського клубу «Українські Отамани». Участь у змаганнях приймали титуловані представники української школи боксу: В’ячеслав Кісліцин, Олександр Стрецький, Вадим Кудряков, Денис Козарук та ін., а також легіонери нашої команди: бронзовий призер Олімпійських ігор у Лондоні Евальдас Петрускас, вірменські боксери Ованес Даніелян та Арам Авагян, представник Литви Едгарас Скурделіс та трикратний чемпіон Угорщини Бенквет Бенс. Загалом, глядачі стали свідками дев’яти захоплюючих поєдинків.  

На фото - Володимир Продивус (президент ФБУ)

«Вінниччина – моя рідна земля, боксерський регіон, який виховав багатьох талановитих майстрів шкіряної рукавички. На Вінниччині люди люблять спорт та, я впевнений, вболівають за «Українських отаманів» у змаганнях Всесвітньої серії боксу, про що свідчила цікавість вінничан до нашого заходу, – зазначив президент Федерації боксу України Володимир Продивус. – Цього разу ми повели показові поєдинки у Вінниці, а вже наступного разу прикладемо усіх зусиль, аби організувати подібну зустріч і в інших регіонах України. Головне наше завдання – популяризація спорту та здорового способу життя серед молоді та знайомство українців з нашими героями, спортсменами, які прославляють Україну на міжнародній арені – боксерами професійного боксерського клубу «Українські отамани»»

На фото: головний тренер команди Валентин Соболевський (ліворуч) та генеральний директор "Українських отаманів" Юрій Шевчук

«Своєрідну матчеву зустріч між боксерами нашої команди ми вирішили провести внаслідок того, що ВСБ перенесла попередньо запланований поєдинок другого кола Всесвітньої серії боксу проти німецької команди «German Eagles», - розповів головний тренер команди Валентин Соболевський. – Для хлопців було важливо отримати бойову практику, а для тренерського скалу це була чудова можливість черговий раз переглянути наших боксерів у дії. Попереду на нас чекають дві непрості домашні матчеві зустрічі проти Аргентини та Італії, тому завдяки подібним заходам ми зможемо тримати боксерів у тонусі та якнайкраще готувати їх до наступних матчів».

Боксерські поєдинки проходили в одному з найкращих боксерських залів Вінниці, спортивному клубі «Нокдаун», який для заходу надав Капуста Сергій Миколайович. Отож, до вашої уваги пропонується переглянути результати матчевої зустрічі.

 

Вагова категорія до 49 кг.: 
Ованес Даніелян (Вірменія) (вірменський боксер припинив поєдинок внаслідок травми) Вадим Кудряков (Україна)

Вагова категорія 52 кг.: 
Денис Козарук (Україна) (3:0) Денис Ящук (Україна)

Вагова категорія 56 кг.: 
Арам Авагян (Вірменія) (2:1) Владислав Ветошкін (Україна)

Вагова категорія 60 кг.: 
Артур Адамович (Україна) (2:1) Едгарас Скурделіс (Литва)

Вагова категорія 64 кг.: 
В`ячеслав Кісліцин (Україна) (3:0) - Мгер Оганесян (Україна)

Вагова категорія 64 кг.: 
Сергій Богачук (Україна) (1:2) Евальдас Петраускас (Литва)

Вагова категорія 69 кг.: 
Тарас Головащенко (Україна) (ТКО) Віталій Константінов (Україна)

Вагова категорія 75 кг.: 
Олександр Стрецький (Україна) (нічия) Іван Голуб (Україна)

Вагова категорія +91 кг.: 
Бенквет Бенс (Угорщина) (0:3) Владислав Сіренко (Україна)

Для перегляду найкращих моментів змагань натисніть на посилання: ФОТОЗВІТ ЧАСТИНА 1, ФОТОЗВІТ ЧАСТИНА 2

Источник
Бокс 11:50 | 24 марта 2022 Україна здобула 10 медалей на ЧЄ з боксу U-22, а Юрія Захарєєва було визнано найкращим боксером турніру Бокс 21:50 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років серед чоловіків: одне «золото», три «срібла» Бокс 12:50 | 23 марта 2022 Служителі одного пана, який рветься до влади в українському боксі, з перших днів російського вторгнення ведуть брудну, ганебну діяльність та пропаганду розколу українського боксу! Бокс 11:05 | 23 марта 2022 Ольга Шалімова: «Свою бронзову медаль, що я її отримала завдяки Богові, присвячую загиблим воїнам Збройних Сил України…» Бокс 09:20 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 23 березня Бокс 21:35 | 22 марта 2022 Кароліна Махно - чемпіонка Європи до 22 років Бокс 17:05 | 22 марта 2022 Андрій Мальований: «Бажаю Кароліні Махно та нашим хлопцям перемог у фінальних поєдинках» Бокс 09:50 | 22 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 22 березня Бокс 13:20 | 21 марта 2022 Тарас Шелестюк: «Для мене наші люди це супергерої в реальному житті» Бокс 22:20 | 20 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: результати восьмого дня змагань