Не боксом єдиним. Або як молодіжна збірна України проводить активний відпочинок у Вінниці.

14:41 | 15 ноября 2015

Сьогодні у таборі молодіжної збірної України - вихідний день. Проте, не дивлячись на напружений та насичений тренувальний тиждень, боксери та тренерський склад нашої команди вирішили не відлежуватися у номерах, а активно провести недільний день.

Ранок для нашої команди традиційно розпочався з активної розминки та сніданку, після чого увесь склад нашої команди відвідав службу у вінницькому Свято-Преображенському кафедральному соборі.

«Фактично кожної неділі, якщо у нас випадає така можливість, то ми завжди відвідуємо служби. На мою думку, це надзвичайно важливо для кожного. Тим паче, що й самі боксери завжди підтримують цю ідею та залюбки ходять до храмів» - зазначив головний тренер збірної Леонід Лоївський.

Ну а далі за розладом на нашу команду очікував саме активний відпочинок, який хлопці провели у розважальному комплексі «Ігроманія», який надав для наших боксерів віце-президент Федерації боксу Вінницької області, власник закладу – Сергій Капуста.

Сьогодні для збірної був наданий увесь комплекс, в якому нашим боксерам було запропоновано спробувати свої у грі на більярді, боулінзі, теніс, ролердром, ігрові автомати та багато інших цікавих розважальних залів. Що тут сказати: найкращим боксерам України – найкращі умови для розваг та відпочинку!

«Особисто від себе та усієї збірної України висловлюю слова подяки президенту Федерації боксу України за надану можливість та довіру провести заключний тренувальний збір для нашої команди саме у Вінниці. Особлива вдячність й президенту Федерації боксу Вінницької області Олегу Алексі за підтримку та розвиток боксу у регіоні. Ну і звичайно величезна подяка Сергію Миколайовичу Капусті. Ця людина завжди підтримує усі ідеї пов’язані з боксом і робить усе можливе, що б наші боксери мали належні умови для тренувань та підготовки до найбільш відповідальних боксерських стартів. Ну а сьогодні Сергій Миколайович надав можливість нашим хлопцям ще й просто чудово відпочити. Усі провели надзвичайно яскравий та насичений день» - повідомив Леонід Лоївський.

Як Роберт Мартон вибивав черговий «Страйк»… Як хлопці на скорості 200 кмгод входили у круті віражі… Як Леонід Лоївський переміг усіх на більярді… Про це і не тільки йтиметься у нашому фото звіті. Для перегляду перейдіть за посиланням

Источник
Бокс 11:50 | 24 марта 2022 Україна здобула 10 медалей на ЧЄ з боксу U-22, а Юрія Захарєєва було визнано найкращим боксером турніру Бокс 21:50 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років серед чоловіків: одне «золото», три «срібла» Бокс 12:50 | 23 марта 2022 Служителі одного пана, який рветься до влади в українському боксі, з перших днів російського вторгнення ведуть брудну, ганебну діяльність та пропаганду розколу українського боксу! Бокс 11:05 | 23 марта 2022 Ольга Шалімова: «Свою бронзову медаль, що я її отримала завдяки Богові, присвячую загиблим воїнам Збройних Сил України…» Бокс 09:20 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 23 березня Бокс 21:35 | 22 марта 2022 Кароліна Махно - чемпіонка Європи до 22 років Бокс 17:05 | 22 марта 2022 Андрій Мальований: «Бажаю Кароліні Махно та нашим хлопцям перемог у фінальних поєдинках» Бокс 09:50 | 22 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 22 березня Бокс 13:20 | 21 марта 2022 Тарас Шелестюк: «Для мене наші люди це супергерої в реальному житті» Бокс 22:20 | 20 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: результати восьмого дня змагань