Результати жеребкування Чемпіонату світу з боксу серед чоловіків

18:41 | 05 октября 2015

Сьогодні у Катарі пройшла одна з найбільш інтригуючих закулісних баталій - офіційна церемонія жеребкування Чемпіонату світу з боксу серед чоловіків 2015. З її результатами ми і пропонуємо Вам ознайомитись.

Варто одразу відмітити, що, нажаль, відповідно до рейтингу, жоден з українських боксерів не потрапив до числа сіяних спортсменів.

Вагова категорія 49 кг

У найлегшій ваговій категорії Україна розпочне виступи одразу з 1/8 стадії змагань. У поєдинку за потрапляння до чвертьфіналу світової першості Дмитро ЗАМОТАЄВ зустрінеться з представником Англії Джошуа Інглішом. Поєдинок відбудеться 8 жовтня у вечірній програмі дня.

Вагова категорія 52 кг

Доволі складний жереб дістався Ігорю СОПІНСЬКОМУ. Вже у стартовому двобої наш боксер зустрінеться з представником Казахстану Олжасом Саттибаєвим. Поєдинок між боксерами відбудеться 7 жовтня у денній програмі змагань.

Вагова категорія 56 кг

Гідний супротивник дістався і для Миколи БУЦЕНКА. У першому колі світової першості наш боксер вийде на ринг проти чемпіона Азії нинішнього року Чатчая Бутді (Таїланд). Поєдинок відбудеться вже завтра, 6 жовтня, у денній програмі.

Вагова категорія 60 кг

Тимур БЕЛЯК розпочне свої виступи на Чемпіонаті світу з 1/16 стадії. В першому колі змагань суперником нашого боксера буде представник Грузії Отар Ераносян. Поєдинок відбудеться 7 жовтня у денній програмі змагань.

Вагова категорія 64 кг

З 1/16 стартує на світовій першості й лідер збірної України Віктор ПЕТРОВ. У першому колі змагань наш боксер зустрінеться з португальцем Даніеліто Зоррілла. Поєдинок відбудеться 6 жовтня у вечірній програмі. Варто також відмітити, що у разі виходу до 1/8 стадії змагань Віктор Петров зможе зустрітися з добре відомим український публіці по виступам за клуб «Українські отамани», бронзовим призером Олімпійських ігор 2012 року, боксером з Латвії – Евальдасом Петраускосом.

Вагова категорія 69 кг

Суперником Ярослава САМОФАЛОВА по 1/16 стане досвідчений боксер з Швеції Кларенц Гоєрам. Поєдинок відбудеться 7 жовтня у денній програмі змагань.

Вагова категорія 75 кг

Надзвичайно цікавий стартовий двобій на турнірі проведе й представник Одеси Валерій ХАРЛАМОВ. Суперником нашого боксера буде потужний ірландець Майкл Орайлі. Поєдинок відбудеться 6 жовтня у вечірній програмі змагань.

Вагова категорія 81 кг

Непростий шлях до нагород світової першості очікує й на одного з найбільш яскравих боксерів збірної України Олександра ХИЖНЯКА. Лідеру нашої команди у першому колі змагань дістався досвідчений алжирський боксер Абделхафід Бенчабла. Поєдинок відбудеться 7 жовтня у вечірній програмі змагань.

Вагова категорія 91 кг

Геворг МАНУКЯН розпочне виступи на світовій першості з 1/8 стадії змагань. Суперником нашого боксера буде переможець пари Джахон Курбонов (Таджикистан) – Ігор Якубовський (Польща). Манукян свій поєдинок проведе 8 жовтня у вечірній програмі змагань.

Вагова категорія +91 кг

У даній ваговій категорії Україна не представлена


Що тут скажеш, жереб видався доволі непростим для наших боксерів, проте тим цікавішими будуть виступи українців на чемпіонаті світу. Як сказав головний тренер збірної України Дмитро Сосновський: «Наші хлопці дадуть гідну відсіч свої опонентам»!

Посилання на пряму трансляцію світової першості додамо згодом.

З вірою у силу та міць наших боксерів спостерігаємо за перебігом подій на чемпіонаті світу та вболіваємо за Збірну України! 

Источник
Бокс 11:50 | 24 марта 2022 Україна здобула 10 медалей на ЧЄ з боксу U-22, а Юрія Захарєєва було визнано найкращим боксером турніру Бокс 21:50 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років серед чоловіків: одне «золото», три «срібла» Бокс 12:50 | 23 марта 2022 Служителі одного пана, який рветься до влади в українському боксі, з перших днів російського вторгнення ведуть брудну, ганебну діяльність та пропаганду розколу українського боксу! Бокс 11:05 | 23 марта 2022 Ольга Шалімова: «Свою бронзову медаль, що я її отримала завдяки Богові, присвячую загиблим воїнам Збройних Сил України…» Бокс 09:20 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 23 березня Бокс 21:35 | 22 марта 2022 Кароліна Махно - чемпіонка Європи до 22 років Бокс 17:05 | 22 марта 2022 Андрій Мальований: «Бажаю Кароліні Махно та нашим хлопцям перемог у фінальних поєдинках» Бокс 09:50 | 22 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 22 березня Бокс 13:20 | 21 марта 2022 Тарас Шелестюк: «Для мене наші люди це супергерої в реальному житті» Бокс 22:20 | 20 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: результати восьмого дня змагань