ОФІЦІЙНО: Фінал четвертого сезону Всесвітньої серії боксу пройде в Києві

12:40 | 27 октября 2013

26 жовтня, на офіційній церемонії нагородження «AIBA Annual Awards Ceremony 2013», президент Федерації боксу України Володимир Продивус та президент Міжнародної боксерської Асоціації Др. Чинг-Куо Ву підписали угоду про проведення фінальної матчевої зустрічі четвертого сезону Всесвітньої серії боксу в столиці України – Києві. Вирішальний поєдинок нинішнього сезону ВСБ пройде в травні 2014 року.

«Підписання угоди з президентом Федерації боксу України паном Продивусом, про проведення фінальної матчевої зустрічі четвертого сезону Всесвітньої серії боксу в Україні – історична подія, як для AIBA, так і для українського боксу, - відзначив Президент AIBA Др. Чинг Куо-Ву. – Федерація боксу України вже не раз демонструвала свої вміння організовувати змагання найвищого ґатунку. Так, у вересні цього року Київ успішно провів чемпіонат світу з боксу серед юніорів 2013, який був оцінений найвищими відмітками. Минулий сезон ВСБ подарував українським вболівальникам безліч позитивних емоцій завдяки дебютному виступу українського клубу «Українські отамани», який в підсумку виборов срібний кубок у фінальній зустрічі в Казахстані. Федерація боксу України показала свої високі амбіції у цьому проекті, тому, проведення фінальної зустрічі в Україні, на мою думку, є цілком логічним фактом. Я з радістю запрошую усіх в травні відвідати столицю України, де пройде фінал четвертого сезону Всесвітньої серії боксу!»

«Підписання угоди про проведення фіналу четвертого сезону Всесвітньої серії боксу в Україні – знакова та, безумовно, історична подія для Федерації боксу України та усієї нашої спортивної держави, - зазначив президент Федерації боксу України Володимир Продивус. – За останні роки нам вдалося вивести український бокс на новий якісний рівень. Ми довели усьому світу, що Україна – боксерська держава! Я завжди говорю, що головним завданням нашої команди є популяризація та розвиток нашого улюбленого виду спорту. Тому, ми прикладаємо усі зусилля, аби українці мали змогу на власні очі спостерігати за наймасшатбнішими боксерськими змаганнями світу в нашій країни та підтримувати наші збірні на шляху до перемог. Ми змогли провести чемпіонат світу з боксу серед юніорів КИЇВ 2013 на надзвичайно високому рівні, а тепер поставимо і новий високий стандарт для фіналів Всесвітньої серії боксу»

Нагадаємо, у минулому сезоні Всесвітньої серії боксу професійний боксерський  «Українські отамани» став фіналістом третього сезону Всесвітньої серії боксу. Фінальна матчева зустріч проходила в Астані, Казахстан.

 

 

 

 

 

 

Источник
Бокс 11:50 | 24 марта 2022 Україна здобула 10 медалей на ЧЄ з боксу U-22, а Юрія Захарєєва було визнано найкращим боксером турніру Бокс 21:50 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років серед чоловіків: одне «золото», три «срібла» Бокс 12:50 | 23 марта 2022 Служителі одного пана, який рветься до влади в українському боксі, з перших днів російського вторгнення ведуть брудну, ганебну діяльність та пропаганду розколу українського боксу! Бокс 11:05 | 23 марта 2022 Ольга Шалімова: «Свою бронзову медаль, що я її отримала завдяки Богові, присвячую загиблим воїнам Збройних Сил України…» Бокс 09:20 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 23 березня Бокс 21:35 | 22 марта 2022 Кароліна Махно - чемпіонка Європи до 22 років Бокс 17:05 | 22 марта 2022 Андрій Мальований: «Бажаю Кароліні Махно та нашим хлопцям перемог у фінальних поєдинках» Бокс 09:50 | 22 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 22 березня Бокс 13:20 | 21 марта 2022 Тарас Шелестюк: «Для мене наші люди це супергерої в реальному житті» Бокс 22:20 | 20 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: результати восьмого дня змагань