ПРО ВИСТУП НА ЄВРОІГРАХ У БАКУ

11:10 | 02 июля 2015

Дмитро Замотаєв: «Дуже радий, що повернуся додому не з порожніми руками»

БРОНЗОВИЙ ПРИЗЕР ЄВРОПЕЙСЬКИХ ІГОР У БАКУ 2015 У ВАГОВІЙ КАТЕГОРІЇ ДО 49 КГ

«В першу чергу хочу висловити слова подяки організаторам перших Європейський ігор за підготовку неймовірного спортивного свята. Дійсно, рівень організації змагань був на найвищому рівні.  У моїй кар'єрі цей старт був, мабуть, одним з найважчих та в той самий час неймовірно складним. Нехай я і не потрапив у фінал, але ці змагання стали для мене корисним і хорошим уроком на майбутнє. Головне – зробити правильні висновки. Дуже радий, що повернуся додому не з порожніми руками»

Віктор Петров: «Отримав колосальний досвід»

БРОНЗОВИЙ ПРИЗЕР ЄВРОПЕЙСЬКИХ ІГОР У БАКУ 2015 У ВАГОВІЙ КАТЕГОРІЇ ДО 64 КГ

«На турнірі в Баку зібралися найсильніші боксери Старого Світу, тому виступати було дуже важко. Конкуренція була дуже висока вже з першого дня змагань в усіх вагових категоріях. Але від участі в цих змаганнях я відчув велике задоволення. Я отримав колосальний досвід, який в майбутньому мені одночасно знадобиться.

Намагався отримати медаль вищої проби, але мені це не вдалося зробити. Тим не менше, вважаю, що виступив вдало, адже маю у своєму активі історичну медаль перших в історії Європейських ігор».

Ярослав Самофалов: «Здавалося, що перебуваю на Олімпіаді»

БРОНЗОВИЙ ПРИЗЕР ЄВРОПЕЙСЬКИХ ІГОР У БАКУ 2015 У ВАГОВІЙ КАТЕГОРІЇ ДО 69 КГ

«Боксом я почав займатися років у шість. З самого дитинства батько привчав мене до спорту. Зараз мені 20. Що стосується моїх успіхів на міжнародній арені, то був у призах на різних стартах, в тому числі на молодіжному чемпіонаті Європи.

Турнір в Баку – найбільш значимий міжнародний старт у моїй кар'єрі. Отримати медаль на такому турнірі дуже почесно. На Євроіграх мені дуже сподобалося. Маю на увазі не тільки організацію, але й спортивні об'єкти.

Я вперше виступав на такій арені! Здавалося, що перебуваю на Олімпіаді! Думаю, Європейські ігри стануть для мене хорошою репетицією перед Олімпіадою у Ріо 2016 року»

Олександр Хижняк: Медаль є медаль, якого б гідності вона не була

БРОНЗОВИЙ ПРИЗЕР ЄВРОПЕЙСЬКИХ ІГОР У БАКУ 2015 У ВАГОВІЙ КАТЕГОРІЇ ДО 81 КГ

«Якщо говорити в цілому про боксерський турнір на Європейських іграх, то його організація і проведення заслуговують найвищої оцінки»

«Спортсмени сильні і різні, не схожі один на одного. Доводилося вже в процесі міняти тактику, нав'язувати свій бій супернику. У півфіналі дуже старався! Але це спорт. На цей раз не вийшло. Поступився 1:2, але медаль є медаль, якого б кольору вона не була. Дуже задоволений, що став призером Європейських ігор 2015»

Геворг МАНУКЯН: «Бій з травмою міг додати складнощів»

СРІБНИЙ ПРИЗЕР ЄВРОПЕЙСЬКИХ ІГОР У БАКУ 2015 У ВАГОВІЙ КАТЕГОРІЇ ДО 91 КГ

«Свій Виступ на Європейських Іграх у Баку вважаю успішнім. Через важкі поєдинки мені вдалося дійти до фіналу та гарантувати для себе та нашої команди срібну нагороду».

«Так сталося, що у півфінальній зустрічі я отримав травму, тому проконсультувавшись з тренером та лікарями ми вирішили не наражатися на небезпеку та знятися з фінального двобою. Нажаль, але таке у професійному спорті трапляється. Фінальній бій міг би привести до більш важких наслідків. Окрім того я задоволений також тим, що зумів завоювати путівку на чемпіонат світу 2015 року. Тепер важливо продовжити підготовку аби підійти до старту світової першості у найкращій формі».

 

 

По матеріалам: НОК України

Источник
Бокс 11:50 | 24 марта 2022 Україна здобула 10 медалей на ЧЄ з боксу U-22, а Юрія Захарєєва було визнано найкращим боксером турніру Бокс 21:50 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років серед чоловіків: одне «золото», три «срібла» Бокс 12:50 | 23 марта 2022 Служителі одного пана, який рветься до влади в українському боксі, з перших днів російського вторгнення ведуть брудну, ганебну діяльність та пропаганду розколу українського боксу! Бокс 11:05 | 23 марта 2022 Ольга Шалімова: «Свою бронзову медаль, що я її отримала завдяки Богові, присвячую загиблим воїнам Збройних Сил України…» Бокс 09:20 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 23 березня Бокс 21:35 | 22 марта 2022 Кароліна Махно - чемпіонка Європи до 22 років Бокс 17:05 | 22 марта 2022 Андрій Мальований: «Бажаю Кароліні Махно та нашим хлопцям перемог у фінальних поєдинках» Бокс 09:50 | 22 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 22 березня Бокс 13:20 | 21 марта 2022 Тарас Шелестюк: «Для мене наші люди це супергерої в реальному житті» Бокс 22:20 | 20 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: результати восьмого дня змагань