Сергій Данилів: «Заповзяття та наполегливість - наш девіз!»

18:25 | 06 мая 2015

Збір перед Чемпіонатом світу з боксу серед жінок (молоді та юніорок) добіг кінця і сьогодні на Олімпійській базі в Конча-Заспі проходили заключні спаринги спортсменок. Дівчата під керівництвом старшого тренера Даниліва Сергія Ігоровича, готувались до вирішальних поєдинків, які вже незабаром розпочнуться в м.Тайбей (острів Тайвань).

Щодо стану команди напередодні чемпіонату ми поспілкувалися з Сергієм Данилівим та розпитали його про підготовку дівчат до надважливого старту.

Який склад збірної представить Україна на чемпіонаті світу?

Отож, Україну на світовому рингу представлятимуть:

Юніорки

46 кг – Ольга ШАЛІМОВА (Запорізька обл.)

50 кг – Катерина РОГОВА (Чернігівська обл.)

57 кг – Марія ЧЕРЕДНІЧЕНКО (Чернігівська обл.)

63 кг – Анастасія ШПАНЮК (Чернігівська обл.)

75 кг – Кароліна МАХНО (Чернігівська обл.) 

+80 кг – Юлія ДЯДЮК (Волинська обл.) 

Молодь:

48 кг – Юлія ДЕМ’ЯНЕНКО (Чернігівська обл.)

51 кг – Каріна ВОРОНІНА (Дніпропетровська обл.)

54 кг – Валерія МАНЧАК (м.Київ)

57 кг – Ангеліна БОНДАРЕНКО (м.Київ)

60 кг – Анастасія БІЛОШИЦЬКА (Полтавська обл.)

64 кг – Світлана КРЕЩИК (Харківська обл.)

69 кг – Юлія СТОЙКО (м.Київ)

Старший тренер – Данилів Сергій Ігорович

Головний тренер – Гордієнко Сергій Володимирович

Тренери: Богатиренко Володимир Володимирович та Третяк Максим Вікторович

Лікар – Коваль Любов Іванівна

Порівняно з попереднім роком склад команди змінився?

У нас постійно змінюється склад команди, у зв’язку з тим що юніорки переходять до збірної серед жінок-молоді, а з молоді в дорослі. Тому цей рік у нас майже повністю нова команда.

Які основні критерії відбору ви ставите при формуванні команди на чемпіонат?

Дівчата, які були переможницями чемпіонату України, що відбувся у Чернівцях у лютому місяці поточного року, брали участь у НТЗ, будуть представляти команду України на чемпіонаті світу.

Як пройшов заключний збір і на які тактичні та стратегічні моменти тренувань Ви найбільше звертали увагу?

Оскільки це наш заключний збір, велика увага приділялася тактико-технічній майстерності, швидкості та тактичним діям. Перед цим у нас був збір із загально-фізичної підготовки у Чернівцях, де ми робили навантаження спеціально-тактичної та загально-фізичної підготовки.

Яким чином готуєте дівчат психологічно?

З дівчатами, як і з усіма жінками, треба спілкуватися (прим. посміхається). Таким чином, ми завжди знаходимо вирішення проблем, які можуть виникати у рингу і які не видно спортсменці, поки вона не зняла рукавички. Ми з дівчатами обговорюємо усі моменти з тренувань та змагань, проводимо зібрання команди і працюємо над помилками.

Як старший тренер, ви задоволені результатом тренувань станом на сьогодні?

Все йде без збою та за планом.

Який настрій у команди?

Настрій – хороший, бойовий! Дівчата гарно провели вихідні. Їздили в Київ, були в Києво-Печерській лаврі і я вважаю це за гарну прикмету, побувати у такому святому місці напередодні важливого старту. 

Щоб ви могли побажати дівчатам напередодні вильоту на змагання?

Терпіння! Вони – готові. Тренерську роботу ми виконали. Терпіть, будьте готові та викладайтесь і все буде добре!

Источник
Бокс 11:50 | 24 марта 2022 Україна здобула 10 медалей на ЧЄ з боксу U-22, а Юрія Захарєєва було визнано найкращим боксером турніру Бокс 21:50 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років серед чоловіків: одне «золото», три «срібла» Бокс 12:50 | 23 марта 2022 Служителі одного пана, який рветься до влади в українському боксі, з перших днів російського вторгнення ведуть брудну, ганебну діяльність та пропаганду розколу українського боксу! Бокс 11:05 | 23 марта 2022 Ольга Шалімова: «Свою бронзову медаль, що я її отримала завдяки Богові, присвячую загиблим воїнам Збройних Сил України…» Бокс 09:20 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 23 березня Бокс 21:35 | 22 марта 2022 Кароліна Махно - чемпіонка Європи до 22 років Бокс 17:05 | 22 марта 2022 Андрій Мальований: «Бажаю Кароліні Махно та нашим хлопцям перемог у фінальних поєдинках» Бокс 09:50 | 22 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 22 березня Бокс 13:20 | 21 марта 2022 Тарас Шелестюк: «Для мене наші люди це супергерої в реальному житті» Бокс 22:20 | 20 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: результати восьмого дня змагань