Допомога дійшла до діток! Поїздка до дитячої школи-інтернату

15:10 | 23 апреля 2015

Передача речей діткам-вихованцям школи-інтернату «Кароліно-Бугаз», яка спеціалізується на лікуванні туберкульозу нарешті відбулась! Запланувавши ще у березні зібрати речі по родичам-друзям та власним шафам, ми і не очікували такого резонансу та стільки подарунків, які ми не встигали вивозити з відділу боксу Мінмолодьспорту, перебирати та пакувати. І перше, що ми раді виголосити - це величезну подяку усім тим, хто прочитав наше оголошення у соцмережах, групах ФБУ, клубу «Гермес», в оголошеннях у ліфтах Мінмолодьспорту, тощо, почув від знайомих і не лишився байдужим. Окреме тепле «Дякую!» нашим друзям з Хмельницької федерації боксу, які одними з найперших виявили цікавість та підтримали нашу справу.

Всього в інтернаті перебуває близько 75-ти вихованців із різних регіонів України. Також тут знаходяться дітки, яких вдалося вивезти із луганського інтернату і якими вже досить давно опікується сібний призер Олімпіади 2012 року Денис Берінчик. Саме з ініціативи Дениса, який сам походить з м. Краснодона Луганської області та при нагоді намагається привозити усе необхідне інтернатівцям, відбулась чергова поїздка, тепер вже за Вашої широкої підтримки. Серед речей, які Ви передали: медикаменти, продукти довгого зберігання (крупи, макарони, тощо), одяг, взуття, спортивний інвентар, іграшки (м`які та розвиваючі ігри), браслети кольорів українського прапору, навушники, плеєри та багато чого іншого.

Як зазначає державний тренер з боксу, Ольга Міхненко, яка виступила одним з основних організторів поїздки, найголовніше, чого не вистачає дітям - це спілкування! «Хочу наголосити, що саме спілкування у колективі однолітків та старших товаришів, приклад для наслідування та відчуття власної потрібності - це якраз те, що так потрібно цим дітям».

«Приклад із іншого життя, нормального, а не такого, яке вони звикли бачити в стінах інтернатів, де в тебе є на кого покластися - ось що найголовніше. Ми сподіваємось, що привезли їм не просто речі, а поділились позитивними емоцями. А ще, нам вдалося здійснити кілька маленьких мрій на кшталт «Хочу плеєр!»«Хочу машинку!»«А можна фото з Вами?» - поділився Денис Берінчик.

Ольга Міхненко зауважила, що ця поїздка не була останньою і тепер чекаємо тепла, аби забрати дітлахів на море купатися, проводити разом час і ділитися позитивом.

Ще раз дякуємо усім, хто долучився до нашої маленької доброї справи. Усі речі вже в руках у діток і роблять іх трохи щасливішими!

Источник
Бокс 11:50 | 24 марта 2022 Україна здобула 10 медалей на ЧЄ з боксу U-22, а Юрія Захарєєва було визнано найкращим боксером турніру Бокс 21:50 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років серед чоловіків: одне «золото», три «срібла» Бокс 12:50 | 23 марта 2022 Служителі одного пана, який рветься до влади в українському боксі, з перших днів російського вторгнення ведуть брудну, ганебну діяльність та пропаганду розколу українського боксу! Бокс 11:05 | 23 марта 2022 Ольга Шалімова: «Свою бронзову медаль, що я її отримала завдяки Богові, присвячую загиблим воїнам Збройних Сил України…» Бокс 09:20 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 23 березня Бокс 21:35 | 22 марта 2022 Кароліна Махно - чемпіонка Європи до 22 років Бокс 17:05 | 22 марта 2022 Андрій Мальований: «Бажаю Кароліні Махно та нашим хлопцям перемог у фінальних поєдинках» Бокс 09:50 | 22 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 22 березня Бокс 13:20 | 21 марта 2022 Тарас Шелестюк: «Для мене наші люди це супергерої в реальному житті» Бокс 22:20 | 20 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: результати восьмого дня змагань