Володимир Манукян: «Благодійний вечір боксу у Харкові пройшов на дуже високому рівні»

10:44 | 02 апреля 2015

Володимир МАНУКЯН (на фото - паворуч)

Днями у Харківському Палаці спорту «Локомотив» відбувся благодійний вечір боксу, участь у якому приймали найсильніші боксери Української ліги боксерських клубів. Під час заходу всі бажаючі змогли зробити пожертвування на підтримку української армії та правоохоронних органів. Гроші, зібрані в ході благодійного боксерського вечора, були передані у військово-медичний клінічний центр Північного регіону на лікування та реабілітацію військових та правоохоронців, які отримали поранення в зоні АТО.

Про організацію та проведення яскравого боксерського вечора розповів нам один з головних організаторів турніру, президент ліги боксерських клубів України - Володимир Манукян.

- Пане Володимире, в першу чергу хотілося б привітати Вас з неймовірно яскравим проведеним боксерським турніром. Вечір боксу показав, що в Харкові бокс люблять, люди цікавляться боксом, про що свідчив аншлаг у спортивному комплексі «Локомотив».

- Дякую. Боксерський вечір дійсно пройшов на дуже високому організаційному та змагальному рівнях. В рамках турніру нам вдалося реалізувати головні поставлені цілі - об’єднання людей довкола спорту та головної нашої цілі – допомога та підтримка українських військових та правоохоронців, які отримали поранення у зоні АТО. Люди показали єднання та абсолютну підтримку нашої ідеї, за що я хочу подякувати усім харківчанам та гостям нашого турніру.

- Як ви вже сказали, в рамках турніру збиралися кошти на підтримку поранених військових та правоохоронців у зоні АТО. Які результати на цьому поприщі?

- Нам вдалося зібрати певну суму коштів, яка в підсумку була передана у військово-медичний клінічний центр Північного регіону на лікування та реабілітацію військових та правоохоронців поранених у сході України. Ми розуміємо, що зібраної суми не вистачить аби забезпечити усім необхідним поранених, проте, я гадаю, що цим прикладом ми надихнемо і інші організації в проведенні подібних благодійних заходів. На сьогоднішній день ситуація в нашій країні вимагає рішучих дій та максимальної підтримки з боку усіх жителів нашої держави. Я переконаний, що саме у єдності наша сила.

- Переходячи до спортивної складової, чи справив на Вас враження рівень боксу, який показали боксери в рамках змагань? 

- В першу чергу я дякую усім боксерам, які відгукнулися на нашу пропозицію та прийняли участь у даному турнірі. Наші боксери – це наша гордість, адже саме вони прославляють Україну на міжнародній арені. Ми маємо робити усе можливе аби хлопці мали усі необхідні умови для підготовки до найважливіших спортивних стартів. Адже саме вони, вже найближчим часом, прославлятимуть Україну на чемпіонатах Європи, світу та Олімпійських іграх. Тому, я вважаю, харківський турнір став чудовим тренувальним етапом для наших боксерів у підготовці до майбутніх змагань. Загалом, на мою думку, в змаганнях прийняли участь одні з найкращих боксерів України, які подарували глядачам неймовірний вир емоцій. Усі без виключення боксери показали шалений запал на боротьбу та волю до перемоги, таким чином і поєдинки пройшли на дуже високому рівні.   

- В надзвичайно складний для нашої країни час проведення подібних заходів, безумовно, відіграє надзвичайно важливе значення. Проте, ми чудово розуміємо, що дані заходи важко проводити з фінансової точки зору. Окрім безпосередньо ліги професіональний боксерських клубів, хто ще був залучений до організації турніру?   

- В першу чергу хотів би подякувати усій нашій команді, усім людям які приймали участь у організації змагань. Усі ми виконали немалий обсяг робіт аби цей турнір пройшов на належному рівні. Окремо хотів би виразити слова подяки Губернатору Харківської області Райніну Ігорю Львовичу, за максимальну підтримку та допомогу у сприянні та проведенні нашого благодійного турніру. Також хочу зазначити, що Ігор Райнін приєднався до української ліги боксерських клубів ставши почесним президентом нашої організації. Ну і загалом я хочу відмітити те, що Харківська область показала єднання та небайдужість до нашого заходу, а це на мою думку варто поваги.

- Чи планується найближчим часом проведення подібних турнірів? 

- Безумовно. Зупинятися ми не збираємося. Губернатор Харківської області, Ігор Райнін, висловив повну підтримку в проведенні подібних заходів, тому найближчим часом плануються організовуватися благодійні турніри з боротьби, футболу та інших видів спорту. Ми також в свою чергу плануємо провести змагання в Одесі та столиці нашої держави. На мою думку, на сьогоднішній день ми маємо підтримувати та допомагати розвивати спорт. Саме завдяки подібним заходам ми об’єднуємо людей довкола спорту, спонукаємо людей займатися спортом і, звичайно, максимально єднаємо людей довкола тої надзвичайно важкої та трагічної ситуації, яка на сьогоднішній день склалася в нашій державі. Як я вже казав: у єдності наша сила! 

Источник
Бокс 11:50 | 24 марта 2022 Україна здобула 10 медалей на ЧЄ з боксу U-22, а Юрія Захарєєва було визнано найкращим боксером турніру Бокс 21:50 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років серед чоловіків: одне «золото», три «срібла» Бокс 12:50 | 23 марта 2022 Служителі одного пана, який рветься до влади в українському боксі, з перших днів російського вторгнення ведуть брудну, ганебну діяльність та пропаганду розколу українського боксу! Бокс 11:05 | 23 марта 2022 Ольга Шалімова: «Свою бронзову медаль, що я її отримала завдяки Богові, присвячую загиблим воїнам Збройних Сил України…» Бокс 09:20 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 23 березня Бокс 21:35 | 22 марта 2022 Кароліна Махно - чемпіонка Європи до 22 років Бокс 17:05 | 22 марта 2022 Андрій Мальований: «Бажаю Кароліні Махно та нашим хлопцям перемог у фінальних поєдинках» Бокс 09:50 | 22 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 22 березня Бокс 13:20 | 21 марта 2022 Тарас Шелестюк: «Для мене наші люди це супергерої в реальному житті» Бокс 22:20 | 20 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: результати восьмого дня змагань