Вагу взято: «Українські отамани» та «Китайські дракони» пройшли офіційну процедуру зважування

16:10 | 19 марта 2015

Напередодні домашнього матчу "Українських отаманів" проти "Китайських драконів", у столичному спортивному клубі «Fight House» відбулась традиційна анонсуюча прес-конференція та процедура зважування команд-учасниць завтрашнього вечора боксу.

Зустріч між «Українськими отаманами» та «Китайськими драконами» відбудеться завтра, 20 березня, о 21:00, у столичному Палаці спорту.

Нагадаємо, що це вже друга зустріч "Отаманів" із "Драконами". Попередній матч відбувся у Китаї, де наш клуб святкував перемогу з рахунком 3:2. Матч у Китаї вийшов надзвичайно конкурентним, адже переможець визначався лише у поєдинку останньої, п`ятої пари боксерів. Як зауважив генеральний директор клубу "Українські отамани" Дмитро Гайструк, зараз для команди надважливим є кожне очко, адже ми змагаємось за вихід до плей-офф, а для спортсменів  кожен раунд, який може стати наступною сходинкою до завоювання олімпійської ліцензії. "Ми з повагою ставимось до команди з Китаю і були здивовані рівнем її підготовки на виїзному матчі у Піднебесній, де китайським боксерам поступились лідери нашої команди, тобто ті хлопці, у перемозі яких ми мали найбільшу впевненість. Тут, у Києві, ми обіцяємо шанувальникам неповторний вечір боксу, адже кожен матч буде, я впевнений, особливий і по-своєму яскравий. Також ми очікуємо від уболівальників підтримки, щонайменш такої, яку нам виявили  представники української діаспори у Лондоні: шанувальники прийшли на матч до Йорк Холу з прапорами та у жовто-блакитній атрибутиці та невпинно скандували нашим хлопцям, а під час очікування оголошення результату поєдинку Дениса Пояцики виконали під першого до останнього рядка гімн України".

Серйозно поставився до супротивників з Китаю старший тренер "Отаманів" Михайло Мельник. "Ми віримо в наших боксерів і в те, що вони порадують своїх шанувальників, проте ставитися легковажно до завтрашнього суперника не доводиться. Особливо сильні боксери китайської команди у легких вагових категоріях, що завжди було притаманно для азійської школи боксу".

За день до конференції відбулось тренування "Китайських драконів" у столичному клубі «Гарт», яке прокоментував менеджер клубу Хан Бо. "Я вражений тим, що в Україні боксом займаються і дорослі і зовсім дітлахи, тобто в одній залі ми побачили представників різних вікових категорій і кожен із шаленим завзяттям підходить до справи. Я гадаю, що саме в цьому криється запорука успішності українського боксу та так виховуються імениті українські боксери. Китайському боксу 29 років і нам є чому повчитися у більш досвідчених країн, проте ми теж можемо пишатися своєю історією, яка нараховує трьох олімпійських чемпіонів та кількох чемпіонів світу, а отже завтра поєдинки обіцяють бути запеклими".

Наразі "Українські отамани" посідають 3-тю сходинку групового рейтингу WSB, а "Китайські дракони" розмістилися на 6-ій позиції. Хто саме представлятиме завтра український та китайський клуби та результати зважування Ви зможете знайти нижче:

Вагова категорія 52 кг:

Азат Усеналієв «Українські отамани» (51,7 кг) - Ху Джиангуан «Китайські дракони» (51,5 кг)

Вагова категорія 60 кг:

Олег Прудкий «Українські отамани» (59,6 кг) - Шан Джун «Китайські дракони» (59,7 кг)

Вагова категорія 69 кг:

Олег Зубенко «Українські отамани» (68,8 кг) - Хайшаер Таксімаімаіті «Китайські дракони» (68,4 кг)

Вагова категорія 81 кг:

Олександр Хижняк «Українські отамани» (80,4 кг) - Ші Гуоджун «Китайські дракони» (80,4 кг)

Вагова категорія +91 кг:

Ігор Шевадзуцький «Українські отамани» (127,0) - Вонг Жібао «Китайські дракони» (96,7 кг)

Матчева зустрічі між «Українськими отаманами» та «Китайськими драконами» відбудеться 20 березня, о 21:00, у столичному Палаці спорту (м. Київ, Спортивна площа, 1).

Продаж квитків здійснюється на сайті zritel.ua

Ексклюзивне право трансляції поєдинків Всесвітньої серії боксу (WSB) на території України належить телеканалу «2+2». Наступна трансляція відбудеться 20 березня о 21:30 в рамках матчевої зустрічі між «Українськими отаманами» та «Китайськими драконами».

Источник
Бокс 11:50 | 24 марта 2022 Україна здобула 10 медалей на ЧЄ з боксу U-22, а Юрія Захарєєва було визнано найкращим боксером турніру Бокс 21:50 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років серед чоловіків: одне «золото», три «срібла» Бокс 12:50 | 23 марта 2022 Служителі одного пана, який рветься до влади в українському боксі, з перших днів російського вторгнення ведуть брудну, ганебну діяльність та пропаганду розколу українського боксу! Бокс 11:05 | 23 марта 2022 Ольга Шалімова: «Свою бронзову медаль, що я її отримала завдяки Богові, присвячую загиблим воїнам Збройних Сил України…» Бокс 09:20 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 23 березня Бокс 21:35 | 22 марта 2022 Кароліна Махно - чемпіонка Європи до 22 років Бокс 17:05 | 22 марта 2022 Андрій Мальований: «Бажаю Кароліні Махно та нашим хлопцям перемог у фінальних поєдинках» Бокс 09:50 | 22 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 22 березня Бокс 13:20 | 21 марта 2022 Тарас Шелестюк: «Для мене наші люди це супергерої в реальному житті» Бокс 22:20 | 20 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: результати восьмого дня змагань