Знайомство з суперником: «Алжирські пустельні яструби»!

14:04 | 13 февраля 2015

13 лютого професіональний боксерський клуб «Українські отамани» проведе другу виїзну матчеву зустрічі у п’ятому сезоні змагань Всесвітньої серії боксу. Нашими сьогоднішніми суперниками будуть представники Африканського континенту – «Алжирські пустельні яструби».

До матчу з командою Алжиру «Українські отамани» підходять у статусі однієї з лідерів підгрупи «А». Не дивлячись на поразку у минулому турі наша команда зберегла за собою другу сходинку підгрупи з десятьма заліковими балами. В той час як наші майбутні суперники займають восьме місце у підгрупі не вигравши у нинішньому сезоні жодного матчу. В останньому турі змагань «Алжирські пустельні яструби» поступилися команді з Великобританії з рахунком 1:4.

Сьогодні, на ринзі алжирського міста Бліда у ринзі ми побачимо п’ять захоплюючих двобоїв, які обіцяють подарувати глядачам дійсно незабутнє боксерське шоу. З нагоди найближчої матчевої зустрічі пропонуємо більш детально познайомитись з нашими майбутніми суперниками.

Вагова категорія 49 кг:

«Алжирські пустельні яструби» – Белкасем Хенноуссі – За час виступів на аматорському ринзі алжирський боксер здобував перемоги на багатьох міжнародних змаганнях. Своїм найбільшим здобутком вважає золоту нагороду чемпіонату Алжиру 2014 року. В нинішньому сезоні змагань Всесвітньої серії боксу боїв ще не проводив.

«Українські отамани» – Хасанбой Дусматов – За час виступів на аматорському ринзі здобував перемоги на найбільших міжнародних змаганнях та приймав участь на чемпіонаті світу 2013 року у Казахстані. Окрім того Хасанбой Дусматов є володарем золотої нагороди Всесвітньої універсіади, яка пройшла в Казані (Росія) у 2013 році. На сьогоднішній день Дусматов є лідером збірної Узбекистану у вазі до 49 кг. Окрім того узбекистанський боксер є переможцем та призером чемпіонатів Узбекистану, Азіатських ігор і та чемпіонатів Азії. В нинішньому розіграші змагань WSB Хасанбой провів два поєдинки, в яких двічі виходив переможцем.

Вагова категорія 56 кг:

«Алжирські пустельні яструби» – Фахем Хаммачі – Є лідером збірної Алжиру у своїй ваговій категорії. За час виступів на аматорському ринзі став чемпіоном Алжиру у 2014 році. Найбільш ж ваговим успіхом на міжнародному рівні є срібна нагорода на чемпіонаті світу серед військовослужбовців 2013 року.

 «Українські отамани» – Микола Буценко – Багаторазовий чемпіон України. У 2013 та 2014 роках був найкращим на національних першостях. Найбільш вагомими успіхами на міжнародній арені є бронзова нагорода на чемпіонаті світу 2013 року та срібна нагорода Європейської першості у 2013 році. Майбутній поєдинок стане для Миколи третім у нинішньому сезоні змагань Всесвітньої серії боксу. В активі нашого боксера одна перемога над мексиканським боксером та, нажаль, поразка від китайця в останньому виїзному матчі «Отаманів» проти команди з Китаю «Китайські дракони».

Вагова категорія 64 кг:

«Алжирські пустельні яструби» – Мохамед Боудіаф – Має значний досвід виступів на міжнародній арені. Приймав участь у Середземноморських іграх. В рамках національних змагань став чемпіоном Алжиру 2013 року. У нинішньому сезоні WSB провів один поєдинок, в якому поступився Раулю Курьєлу «Мексиканські воїни».

«Українські отамани» – Віктор Петров – Сьогоднішній поєдинок стане дебютним для Віктора у змаганнях Всесвітньої серії боксу. Не дивлячись на свій юний вік, Віктор вже встиг здобути безліч вагомих перемог на змаганнях найвищого міжнародного рівня: чемпіон Європи з боксу серед юніорів. Срібний призер чемпіонату світу серед молоді. Також Віктор приймав участь у других юнацьких Олімпійських іграх 2014 року. Віктор Петров є багаторазовим чемпіоном України серед юніорів та молоді. Володар золотої нагороди турніру найсильніших боксерів України та Кубку України з боксу серед молоді 2014 року. Переможець міжнародного турніру класу «А» на призи братів Кличків, де також був визнаний найбільш технічним боксером змагань.

Вагова категорія 75 кг:

«Алжирські пустельні яструби» – Ільяс Аббаді – Один з найбільш досвідчених боксерів алжирської команди. За час виступів на міжнародній арені у складі збірної Алжиру здобував перемоги на таких змаганнях як: Середземноморські ігри 2013 року та низці міжнародних турнірів найвищої категорії. У 2012 році приймав участь у Олімпійських іграх в Лондоні у ваговій категорія до 69 кг, де в першому колі змагань поступився майбутньому срібному призеру Ігор британцю Фрадді Евансу. В рамках національних першостей є чемпіоном Алжиру 2012 року.

«Українські отамани» – Тараса Головащенко – За останні роки Тарас Головащенко впевнено увійшов до когорти одних з найкращих боксерів України у вазі до 75 кг, що він підтвердив на останньому чемпіонаті України 2014 року, де здобув золоту нагороду. Окрім цієї перемогу Головащенко також здобув медаль на Кубку України 2014 року. На міжнародному рівні Тарас Головащенко здобував перемоги на турнірах класу «А».

Вагова категорія 91 кг:

«Алжирські пустельні яструби» – Бузіані Хоуна – в рамках національної першості 2013 року алжирський боксер став чемпіоном Алжиру. На міжнародній арені Аббаді є бронзовим призером Середземноморських Ігор 2013 року. У нинішньому сезоні змагань WSB для алжирського боксера це буде перший бій.

«Українські отамани» – Денис Пояцика – капітан «Українських отаманів» у п’ятому сезоні змагань Всесвітньої серії боксу. Пояцику по праву можна вважати одним з найбільш титулованих боксерів нашого клубу. На міжнародному рівні Денис є чемпіоном Європи 2006 року. На континентальних першостях 2010 та 2013 років Денис Пояцика здобував бронзові нагороди змагань. В складі «Отаманів» Пояцика проводить вже третій сезон. В нинішньому році наш боксер провів два поєдинки, в яких здобув дві впевнені перемоги. В рамках національних першостей, Денис Пояцика є багаторазовим чемпіоном України.

Нагадаємо, трансляція матчевої зустрічі між «Алжирськими пустельними яструбами» та «Українськими отаманами» відбудеться сьогодні, о 21:30, на телеканалі 2+2. 

Источник
Бокс 11:50 | 24 марта 2022 Україна здобула 10 медалей на ЧЄ з боксу U-22, а Юрія Захарєєва було визнано найкращим боксером турніру Бокс 21:50 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років серед чоловіків: одне «золото», три «срібла» Бокс 12:50 | 23 марта 2022 Служителі одного пана, який рветься до влади в українському боксі, з перших днів російського вторгнення ведуть брудну, ганебну діяльність та пропаганду розколу українського боксу! Бокс 11:05 | 23 марта 2022 Ольга Шалімова: «Свою бронзову медаль, що я її отримала завдяки Богові, присвячую загиблим воїнам Збройних Сил України…» Бокс 09:20 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 23 березня Бокс 21:35 | 22 марта 2022 Кароліна Махно - чемпіонка Європи до 22 років Бокс 17:05 | 22 марта 2022 Андрій Мальований: «Бажаю Кароліні Махно та нашим хлопцям перемог у фінальних поєдинках» Бокс 09:50 | 22 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 22 березня Бокс 13:20 | 21 марта 2022 Тарас Шелестюк: «Для мене наші люди це супергерої в реальному житті» Бокс 22:20 | 20 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: результати восьмого дня змагань