За мить до старту! Прес-конференція «Українські отамани» - «Мексиканські воїни»

18:03 | 15 января 2015

Вже завтра розпочнеться перший із серії вечорів боксу в рамках V-го сезону WSB. Команді «Українські отамани» протистоятиме складний, проте від того ще більш цікавий суперник – «Мексиканські Воїни». Безумовно, Мексика – батьківщина багатьох уславлених спортсменів та відома своїми глибокими боксерськими традиціями, а отже можемо очікувати на напружені та захопливі поєдинки.

Саме початку нового сезону Всесвітньої серії боксу була присвячена традиційна передматчева конференція, яка пройшла у столичному клубі «Caribbean Club» за участі керівництва обох боксерських клубів. Участь у конференції взяли:

-      Головний тренер клубу «Українські отамани» Михайло МЕЛЬНИК

-      Генеральний директор клубу «Українські отамани» Дмитро ГАЙСТРУК

-      Координатор проекту «Українські отамани» Аліна ШАТЕРНІКОВА

-     Менеджер команди «Мексиканські воїни» Даріо АЛЬФАРО

-     Тренер команди «Мексиканські воїни» Октавіо РОБЛЕС

-     Супервайзер матчу – Мохаммед МОСТАСАНО

Особливу важливість V-го сезону WSB для українських спортсменів підкреслив Генеральний директор клубу Дмитро Гайструк, який розпочав спілкування із пресою: «Саме можливість поборотись за олімпійські ліцензії вигідно виділяє новий сезон WSB на фоні попередніх і нам дійсно приємно починати його з протистояння із командою Мексики, адже такий серйозний супротивник тримає нас у тонусі від самого старту».

І дійсно, менеджер «Мексиканських Воїнів» Даріо Альфаро гадає, що стилі боксу українців та його бійців як найкраще пасують одне одному, а отже завтра буде незабутній вечір боксу, на який з нетерпінням очікують представники мексиканської команди. Вони прибули до Києва сьогодні і вже встигли оцінити красу міста на українську гостинність.

Цьогорічна команда «Отаманів» має оновлений склад, проте її  Головний тренер Михайло Мельник переконаний у конкурентоспроможності «Отаманів». «Команда відносно молода, за винятком кількох учасників попередніх сезонів, але всі боксери є переможцями або призерами чемпіонату України 2014 року та серйозних міжнародних турнірів. Зараз ми маємо фактично три команди – олімпійську, APB та, власне, WSB. Спортсмени готуються окремо за своїми програмами і це ще раз вказує на те, що наша країна може пишатися такою кількістю талановитих спортсменів, яких стане на усі нові проекти AIBA».

Також у ракурсі огляду складу команди було піднято питання про участь уславленого українського боксера Дениса Берінчика. За останніми даними, отриманими від Дмитра Гайструка,  Денис не братиме участь у складі «Отаманів», проте усі учасники конференції щиро побажали йому досягнень у боксі, адже шляхів до вершин спортивної кар`єри спортсмен має кілька, включаючи завоювання ліцензії на Олімпійські ігри у Ріо 2016.

Новий сезон ознаменується і деякими змінами у правилах та складі країн-учасників. Всього участь беруть аж 16 країн, а отже графік матчів надзвичайно щільний. «Коли ми побачили матчеве завантаження вперше, то були шоковані, проте очі бояться, а руки роблять», зазначила координатор проекту в Україні Аліна Шатернікова. «Ми очікуємо на дійсно видовищні вечори боксу, а усім, хто не зможе потрапити безпосередньо на матчі телеканал "2+2" гарантує прямі трансляції та незабутні емоції прямо не виходячи з дому». Також Аліна повідомила про найважливіші зміни, які торкнулися і української команди. По-перше це стосується системи відбору легіонерів, які тепер обираються за драфтовою системою. «Нам вдалося обрати кращих з тих спортсменів, яких дозволила обрати драфтова система»  – поділилась Аліна. Ще одну таємницю координатор проекту лишила на потім, а саме систему відбору до півфіналів, у які можна буде потрапити минуючи чвертьфінальну стадію матчів.

Ну а до незмінних речей WSB відносимо незламну жагу українських хлопців до перемоги. Особливо зараз, коли на тлі військових подій так хочеться перемог без втрат, адже спорт дійсно об`єднає навколо мирної, щасливої та чесної мети.

Источник
Бокс 11:50 | 24 марта 2022 Україна здобула 10 медалей на ЧЄ з боксу U-22, а Юрія Захарєєва було визнано найкращим боксером турніру Бокс 21:50 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років серед чоловіків: одне «золото», три «срібла» Бокс 12:50 | 23 марта 2022 Служителі одного пана, який рветься до влади в українському боксі, з перших днів російського вторгнення ведуть брудну, ганебну діяльність та пропаганду розколу українського боксу! Бокс 11:05 | 23 марта 2022 Ольга Шалімова: «Свою бронзову медаль, що я її отримала завдяки Богові, присвячую загиблим воїнам Збройних Сил України…» Бокс 09:20 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 23 березня Бокс 21:35 | 22 марта 2022 Кароліна Махно - чемпіонка Європи до 22 років Бокс 17:05 | 22 марта 2022 Андрій Мальований: «Бажаю Кароліні Махно та нашим хлопцям перемог у фінальних поєдинках» Бокс 09:50 | 22 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 22 березня Бокс 13:20 | 21 марта 2022 Тарас Шелестюк: «Для мене наші люди це супергерої в реальному житті» Бокс 22:20 | 20 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: результати восьмого дня змагань